- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.478
- 53
Benim günde tek sefer ishal şeklinde olduğu için sorun yok kullan dediYaaa sordun mu doktoruna peki
9 eylül üniye baktım ama perinatoloji yok orada kadık doğum bölümü var sdce egeye hiç bakmadım ama yeşilyurt ve buca kadın doğumda perinatoloji var önce bi oraya randevu alıcamBende izmirdeyim , benim gittiğim perinatolog 2500 Alıyor.Fiyat baya uygunmuş ama bence perinatoloji olması daha iyi. Eğer o kadar para vermek istemiyorsanız üniversite hastanesinde perinatoloji bölümüne gidebilirsiniz. Bu dediğiniz yer neresi ?
Fena inatçılar benimki paşa torunu gibi hep bacağı açan çocuk bugün bir kapattı tam kapattıBelirsizler kervanına bende katıldım
Bu gün 2 li test sonucumu göstermek için gittim sıkıntı yok testte sonra cinsiyeti sordum
Büyük ihtimalle kız dedi bende mutluluktan ağladım sonra çocugu salladı uyandırdı şaka yaptım erkekmiş bu dedi . Ama kesin değil 1 ay sonra yine bakalım dedi . İkisi içinde cok mutlu oluyorum sıkıntı yokta keşke belirsizlik olmasaydı iyiydi . Sağlıkla gelsin inşallah
Ben varım.. gece hep uyandım ilk trimester özellikle uykusuz yorgun bitkin gözlerimin altı mosmor gezdim hala az biraz devam ediyorKızlar merhaba.ben mart grubu annesiyim. Sizler uykusuzluk yaşadınız mı ilk trimesterda. Herkes halsizlikten bol bol uyuduğunu söylüyor. Ben gece 2-3 saat anca uyuyabiliyorum. Bütün gün ruh gibi geziyorum. İlk başlarda dayanıyordum ama kaç haftadır böyle. Mahvoldum uykusuzluktan. Doktora söyledim 2 gün önce magnezyum verdi rahatlatır dedi .dün gece içtim ama yine aynı 2 saat uyudum uyandım bütün gece döndüm yatakta. Uykusuzluk bebeğe de zarar verir mi? Siz yaşadınız mı? Bi çözümü var mı ?
Bencede ya sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorsa kızda olsa fena olmazdı haniFena inatçılar benimki paşa torunu gibi hep bacağı açan çocuk bugün bir kapattı tam kapattıhepimizin detaylıya kaldı bence grupta detaylıda değişecek cinsiyetler olacak gibi hissediyorum
İlk zamanlar heyecandan uykum kaçıyordu ama normale döndü şimdi geceli gündüzlü hep uyuyorumKızlar merhaba.ben mart grubu annesiyim. Sizler uykusuzluk yaşadınız mı ilk trimesterda. Herkes halsizlikten bol bol uyuduğunu söylüyor. Ben gece 2-3 saat anca uyuyabiliyorum. Bütün gün ruh gibi geziyorum. İlk başlarda dayanıyordum ama kaç haftadır böyle. Mahvoldum uykusuzluktan. Doktora söyledim 2 gün önce magnezyum verdi rahatlatır dedi .dün gece içtim ama yine aynı 2 saat uyudum uyandım bütün gece döndüm yatakta. Uykusuzluk bebeğe de zarar verir mi? Siz yaşadınız mı? Bi çözümü var mı ?
Ben tüp bebek doktorumun da önerisiyle Sabahattin Altunkaya ya gittim 12. Haftada çok memnun kaldık , 20. Hafta için de randevu aldım kendisinden. Üniversite de doktor seçmeyip direk perinatoloji bölümüne randevu alırsan ekstra ücret alınmıyor diye biliyorum. Üniversite hastaneleri dışında tepecikte ve Atatürk araştırmada da perinatoloji var diye biliyorum.Alsancak mr merkezi yorumları okudum detaylıya giren vermiş orada doktoruma sorucam olur derse gidicem sizin sorduğunuz yer neresi banada fikir olsun devlettede para alıyorlarmış diye duydum
İkisi de mi erkekmiş ? Benimde ikiz , birisi kesin kız ama diğeri göstermiyor bir türlü hep kapalı bacaklarGorecegiz .. 14. Haftamdayim.. ama ikiz olunca daha minioler belki.. bilmiyorum. Yanlis cikabiliyormuymus, yanlis mi soylediler bilmiyorum. Ama ben artik erkegi kabullendim. Kiz cikarsa da sok olucam :) saglikli olsunlar da
Buca kadın doğuma gitmiştim daha önce çok kalabalık değildi eğer konum olarak da size uygunsa oradan alın isterseniz. Yeşilyurt kesin kalabalıktır.9 eylül üniye baktım ama perinatoloji yok orada kadık doğum bölümü var sdce egeye hiç bakmadım ama yeşilyurt ve buca kadın doğumda perinatoloji var önce bi oraya randevu alıcam
Bende hala var uykusuzluk. İşten gelince bir kaç saat uyuyorum sonra gece uyuyamıyorumKızlar merhaba.ben mart grubu annesiyim. Sizler uykusuzluk yaşadınız mı ilk trimesterda. Herkes halsizlikten bol bol uyuduğunu söylüyor. Ben gece 2-3 saat anca uyuyabiliyorum. Bütün gün ruh gibi geziyorum. İlk başlarda dayanıyordum ama kaç haftadır böyle. Mahvoldum uykusuzluktan. Doktora söyledim 2 gün önce magnezyum verdi rahatlatır dedi .dün gece içtim ama yine aynı 2 saat uyudum uyandım bütün gece döndüm yatakta. Uykusuzluk bebeğe de zarar verir mi? Siz yaşadınız mı? Bi çözümü var mı ?
Benim 1 aydır ağrıyor kuyruk sokumu ve kalcam yuruyemiyitim kuzumKızlar belimin en alt kısmı ağrıyor afedersiniz kalçaya kadar vuruyor 1 haftadır böyleinsanın kalçası ağrır mı çok fena sızlıyor var mı böyle bişey yaşayan
Gece uyanınca geri dalamıyorum tekrar uykuya. Son 3 ayda zaten uyunmuyormuş. Bebek doğunca da uyunmuyor.Ben varım.. gece hep uyandım ilk trimester özellikle uykusuz yorgun bitkin gözlerimin altı mosmor gezdim hala az biraz devam ediyor
Çalışırken daha zor oluyordur bi de. Ben çalışmıyorum gündüz yine uyuyamıyorum gerçi. Bu uykusuzluk bebeğe zarar vermez değil mi yaBende hala var uykusuzluk. İşten gelince bir kaç saat uyuyorum sonra gece uyuyamıyorum
Buca kadın doğum yakın bana orada yapıyorlardır dimi detaylı ultrasonBuca kadın doğuma gitmiştim daha önce çok kalabalık değildi eğer konum olarak da size uygunsa oradan alın isterseniz. Yeşilyurt kesin kalabalıktır.
Tepecikte alsancak mra yönlendiriyormuş artıkBen tüp bebek doktorumun da önerisiyle Sabahattin Altunkaya ya gittim 12. Haftada çok memnun kaldık , 20. Hafta için de randevu aldım kendisinden. Üniversite de doktor seçmeyip direk perinatoloji bölümüne randevu alırsan ekstra ücret alınmıyor diye biliyorum. Üniversite hastaneleri dışında tepecikte ve Atatürk araştırmada da perinatoloji var diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?