22-26 çok geç değil mi? 18-22 arası dedi benim doktor da en iyisi 20-21 dediler hattaYok detaylı için 22-26 hafta arası yaptır dedi aşı için 17. Hafta çok iyi yaptır dedi
Evet zor oluyor , uyuyamadığım için hep yorgunum. Vermiyordur bence ya. Ama kendini uyumaya zorla telefonla falan uğraşma mesela yatarken.Çalışırken daha zor oluyordur bi de. Ben çalışmıyorum gündüz yine uyuyamıyorum gerçi. Bu uykusuzluk bebeğe zarar vermez değil mi ya
Neden yapmasınlar ki. Sonuçta perinatoloji bölümü var ve randevu veriyorlar. Yapıyorlardır.Buca kadın doğum yakın bana orada yapıyorlardır dimi detaylı ultrason
Ben 7 ekime yani 20. Haftaya randevu aldım valla. 20+5 olacağım hatta gittiğimde.Yok detaylı için 22-26 hafta arası yaptır dedi aşı için 17. Hafta çok iyi yaptır dedi
Numaralarına ulaşamadım arayıp fiyat öğrenmek istiyordum açıkcası özellerle aynımı yoksa yarısını devlet karşılıyormu acabaNeden yapmasınlar ki. Sonuçta perinatoloji bölümü var ve randevu veriyorlar. Yapıyorlardır.
Ay oğluşlar artıyorrrren başından beri hissettiğim gibii bir erkek bebeğim olacakkB Buffalosos tabloya ekleyebilirsiiiin oğluşş geliyor
Idrar yaparken ağrı gibi değil de daha cok 2 3 saniye bi zorlanma yasiyordum ben 2 3 saniye sonra normal sekilde idrarımı yapıyorum. P.tesi doktora gidince anlattim kötü koku yok kasinti yok sarimsi akinti yanma vs yok. Bebeği kontrol ederken rahim boyunu da ölçtü 38mm gayet iyi dedi. İdrar kültürü verdim enfeksiyon falan da cikmadi.Kızlar şimdi doktorumla konuştum kasık ağrısı idrar yaparken ağrı hissim vardı koku kötü akıntım idrar yanmam yok dedim doğum kanalına bakmamız lazım eğer kısalık yoksa büyümeye bağlı diyeceğim dedi birde ayrıntılı ultrason için sordum perinatolojiye git mutlaka onlar daha fazla ayrıntılı ultrason yapıyorlar dedi
Magnezyum kullanıyor musunuz ? Doktor bana biraz rahatlatır uyursun dedi . Daha 1 gece içtim acaba düzenli kullanımda mı işe yarar kiEvet zor oluyor , uyuyamadığım için hep yorgunum. Vermiyordur bence ya. Ama kendini uyumaya zorla telefonla falan uğraşma mesela yatarken.
Birdee bennnBi sen bi ben öğrenemedik gitti ya :)
Gen önemlidir ya 14 te hala kız diyorlarsa 16-18 e kadar yolu var organı geç de oluşup gözükebilirGorecegiz .. 14. Haftamdayim.. ama ikiz olunca daha minioler belki.. bilmiyorum. Yanlis cikabiliyormuymus, yanlis mi soylediler bilmiyorum. Ama ben artik erkegi kabullendim. Kiz cikarsa da sok olucam :) saglikli olsunlar da
Tamam ben de takip edeyim ona göre devam edeyim sorayım teşekkür ederimBenim günde tek sefer ishal şeklinde olduğu için sorun yok kullan dedi
Dün gece sağ baldırıma kramp girdi uykuda hissettim resmen ama sabaha hafifledi ağrısıKızlar kramplarınız var mı 2 gece önce bacağıma bir kramp girdi hala üstüne zor basıyorum bugün işyerinden izin alıp çıktım dayanamadım. Böyle kramp giripte ağrısı hiç durmadan devam eden oldu mu aranızda. Bir doktora mı gitsem hangi doktora giderim onuda bilmiyorum acide bakarlar mı
EveeetAy oğluşlar artıyorrrr
Detaylıda ne değişiyor ben hiç yaptırmadım da başka cihazdan mı bakıyor acaba cahilliğimden soruyorumKızlar grubun en büyük ve belirsiz cinsiyetli bebişi olarak detaylı ultrason randevumuzu aldık 18 eylülde istanbul mecidiyeköyde bir doktor buldum bu platformda tavsiye edilmiş bi doktor 2.250 fiyatı B Buffalosos hadi detaylıda değişen cinsiyetleree bir ben katılayım birde sen
Oo, hemde haftanızda ileriBirdee bennn19. Haftdan selamlar
Öyle dedi iyice belli olur her şeyi dedi ben de 22 ye aldım direkt22-26 çok geç değil mi? 18-22 arası dedi benim doktor da en iyisi 20-21 dediler hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?