2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Çalışırken daha zor oluyordur bi de. Ben çalışmıyorum gündüz yine uyuyamıyorum gerçi. Bu uykusuzluk bebeğe zarar vermez değil mi ya
Evet zor oluyor , uyuyamadığım için hep yorgunum. Vermiyordur bence ya. Ama kendini uyumaya zorla telefonla falan uğraşma mesela yatarken.

Kızlar şimdi doktorumla konuştum kasık ağrısı idrar yaparken ağrı hissim vardı koku kötü akıntım idrar yanmam yok dedim doğum kanalına bakmamız lazım eğer kısalık yoksa büyümeye bağlı diyeceğim dedi birde ayrıntılı ultrason için sordum perinatolojiye git mutlaka onlar daha fazla ayrıntılı ultrason yapıyorlar dedi

Kızlar kramplarınız var mı 2 gece önce bacağıma bir kramp girdi hala üstüne zor basıyorum bugün işyerinden izin alıp çıktım dayanamadım. Böyle kramp giripte ağrısı hiç durmadan devam eden oldu mu aranızda. Bir doktora mı gitsem hangi doktora giderim onuda bilmiyorum acide bakarlar mı

Neden yapmasınlar ki. Sonuçta perinatoloji bölümü var ve randevu veriyorlar. Yapıyorlardır.
Numaralarına ulaşamadım arayıp fiyat öğrenmek istiyordum açıkcası özellerle aynımı yoksa yarısını devlet karşılıyormu acaba

Idrar yaparken ağrı gibi değil de daha cok 2 3 saniye bi zorlanma yasiyordum ben 2 3 saniye sonra normal sekilde idrarımı yapıyorum. P.tesi doktora gidince anlattim kötü koku yok kasinti yok sarimsi akinti yanma vs yok. Bebeği kontrol ederken rahim boyunu da ölçtü 38mm gayet iyi dedi. İdrar kültürü verdim enfeksiyon falan da cikmadi.
Şimdi bi korktum bende

Evet zor oluyor , uyuyamadığım için hep yorgunum. Vermiyordur bence ya. Ama kendini uyumaya zorla telefonla falan uğraşma mesela yatarken.
Magnezyum kullanıyor musunuz ? Doktor bana biraz rahatlatır uyursun dedi . Daha 1 gece içtim acaba düzenli kullanımda mı işe yarar ki

Gorecegiz .. 14. Haftamdayim.. ama ikiz olunca daha minioler belki.. bilmiyorum. Yanlis cikabiliyormuymus, yanlis mi soylediler bilmiyorum. Ama ben artik erkegi kabullendim. Kiz cikarsa da sok olucam :) saglikli olsunlar da
Gen önemlidir ya 14 te hala kız diyorlarsa 16-18 e kadar yolu var organı geç de oluşup gözükebilir

Dün gece sağ baldırıma kramp girdi uykuda hissettim resmen ama sabaha hafifledi ağrısı
Şu içiyor musunuz artık hergün bir maden suyu alabiliriz ya da takviye mineral falan

Kızlar grubun en büyük ve belirsiz cinsiyetli bebişi olarak detaylı ultrason randevumuzu aldık 18 eylülde istanbul mecidiyeköyde bir doktor buldum bu platformda tavsiye edilmiş bi doktor 2.250 fiyatı B Buffalosos hadi detaylıda değişen cinsiyetleree bir ben katılayım birde sen

Detaylıda ne değişiyor ben hiç yaptırmadım da başka cihazdan mı bakıyor acaba cahilliğimden soruyorum bi de perinatoloji mi radyoloji mi

E kızlar işten geldim yemek yapcam ne yapayım kendime menülerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…