- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
4 boyutlu bakıyor organların hepsini inceliyor yarım saat bir saat arası inceleniyor bebeDetaylıda ne değişiyor ben hiç yaptırmadım da başka cihazdan mı bakıyor acaba cahilliğimden soruyorumbi de perinatoloji mi radyoloji mi
Enfeksiyonun nedenini anlamiyorlar antibiyotik degistrp duruyorz. Bugun yine attti crp. Kanama da artti. Hastanede yatiyorm ama kotuye gidio iyiye gitmio. Simdi bir profa yonlendirdiler detayli icin. Daha cok kucuk bunlar iyi deilmis de bebegeCrp nin artma sebebini söylediler mi sundan olabilir vs diye, covid olmuş olabilir misiniz Allah korusun, verdikleri ilaçlardan dolayı kanama artmış olabilir mi? Türkiye 'de vakalar var geçen doktorlar servisleri yeniden açtıklarını söylediler, benim doktorumda beni uyardı hatta kabalık ortamlara girme kapalı yerlerde çok kalma maske ile dolaş diye, çok geçmiş olsun inşallah sağsalim sıkıntısız bebeğinizle beraber çıkarsınız inşallah
Bende aldım Kraft anne yani yatağı aldım içine yatak da hediyeydi geldi çok güzel ve beklediğimden büyük ve kullanışlıAnne yanı beşik istiyorum şu şekilde mağazada kalmamış siz aldınız mı kızlar nasıl olur böyle odamız çok büyük değil çok yer kaplamıyor direkt benim olduğum tarafa yapışık koyarım içine reflü yatağı da konuyor
İnşallah benimde normal çıkar ölçü bende korktum şuan aşağıda bi baskı hissediyorum kötü akıntım yok ama normal beyaz akıntı oluyor hemen hemen hergün ama kokulu değil oturunca kalkınca gece lavaboya çıkınca kasıktaki o baskıyı hissedyrum hep acaba sistitmi oldumki yinede geçen gece 4 kere lavobaya kalktım yarın öğlen bi gidicez bakalım inşallah benimde normal çıkar rahim kanalı kısa değilse büyümeye bağlı dicem dedi tabi enfeksiyonda yoksaIdrar yaparken ağrı gibi değil de daha cok 2 3 saniye bi zorlanma yasiyordum ben 2 3 saniye sonra normal sekilde idrarımı yapıyorum. P.tesi doktora gidince anlattim kötü koku yok kasinti yok sarimsi akinti yanma vs yok. Bebeği kontrol ederken rahim boyunu da ölçtü 38mm gayet iyi dedi. İdrar kültürü verdim enfeksiyon falan da cikmadi.
Şimdi bi korktum bende
Benim aldığım sabitleniyor da sallanıyor da bebegin düşme ihtimali ya da yatağın düşme ihtimali hiç yokCanım ben anne yanı olarak park yatak aldım. 3.ayda dönmeye başlayacak 6-7.ayda bu tarz beşiklerden düşme ihtimali var. 6-7 aylık iken odasına geçirmeyi düşünüyorum ama olurda kendi odasındaki yatağına alışamazsa tekrar alternatif yatak almaktansa park yatak aldım fazlasıyla derin düşme ihtimali sıfır. Düşmemesini garantiye almak için park yatak tercih ettim.
Aa pardon yanlış anladım ben park yatakta düşer dediniz sandım aynen park yatakta düşmesi çok çok zorCanım ben anne yanı olarak park yatak aldım. 3.ayda dönmeye başlayacak 6-7.ayda bu tarz beşiklerden düşme ihtimali var. 6-7 aylık iken odasına geçirmeyi düşünüyorum ama olurda kendi odasındaki yatağına alışamazsa tekrar alternatif yatak almaktansa park yatak aldım fazlasıyla derin düşme ihtimali sıfır. Düşmemesini garantiye almak için park yatak tercih ettim.
Normalde 4 boyutlu bakılmıyor mu 4 boyutlu dediğimiz renkli olan mı4 boyutlu bakıyor organların hepsini inceliyor yarım saat bir saat arası inceleniyor bebe
Ben radyolojiden aldım
Baktırmıştım canım bi ara tekrar artmıştı doktorum sıvı miktarın iyi demişti tekrar bi ara artınca size sormak istedim bende teşekkür ederim normal gibi gözüküyor bu durumdaBende oluyor doktor ilaçlardan (tüp bebek) dedi, bi tanıdığım da tüm hamileliğimde yaşadım normal dedi. Ama istersen bi kese sıvısına baktır azalmış mı diye. Aynı akıntıyı yaşayan birine bakmışlar, detaylı bi doktor o. Benim doktor gerek görmedi.
Bende etkilenmemi acaba diye düşündüm kendimiSizin kaşıntı mesajlarınızı okuyunca benimde geceden beri ellerimin parmaklarımın üstünde kaşıntılar olmaya başladı etkilendimmi anlamadım ama ben çalışırkende kaşınırdı o bölgeler
Dün rüyamda kanamam oluyorduBende etkilenmemi acaba diye düşündüm kendimi
Her doktorda olmuyor 4 boyutlu , olanda çok üstten bakıyor bu detaylı ultrason amacı organ taraması çok detaylı olarak inceliyorlar rapor halindeNormalde 4 boyutlu bakılmıyor mu 4 boyutlu dediğimiz renkli olan mı
Anladımmmm teşekkür ederimHer doktorda olmuyor 4 boyutlu , olanda çok üstten bakıyor bu detaylı ultrason amacı organ taraması çok detaylı olarak inceliyorlar rapor halinde
canım sen neden bu kadar yoğun enfeksiyon kapmış olabilirsin kiEnfeksiyonun nedenini anlamiyorlar antibiyotik degistrp duruyorz. Bugun yine attti crp. Kanama da artti. Hastanede yatiyorm ama kotuye gidio iyiye gitmio. Simdi bir profa yonlendirdiler detayli icin. Daha cok kucuk bunlar iyi deilmis de bebege
Aklımda hep sen varsın grubun en büyüklerinden daha neden cinsiyeti belli değil diye tabloya girip bakıyorumKızlar grubun en büyük ve belirsiz cinsiyetli bebişi olarak detaylı ultrason randevumuzu aldık 18 eylülde istanbul mecidiyeköyde bir doktor buldum bu platformda tavsiye edilmiş bi doktor 2.250 fiyatı B Buffalosos hadi detaylıda değişen cinsiyetleree bir ben katılayım birde sen
Ben dün karaciger enzimlerime baktım normaldi doktoruma sordum normalse allerjik de olabilir benim iğne batma gibi de oluyor ellerim demir eksikliğinden de olabilir dedi cuma tekrar kan vereceğim biDün rüyamda kanamam oluyordubence etkilenme ama tedbir de gerekir
Tek yumurtalar :) bir mucize olmaz ise ikisinin de cinsiyeti ayni olacak :)İkisi de mi erkekmiş ? Benimde ikiz , birisi kesin kız ama diğeri göstermiyor bir türlü hep kapalı bacaklar
İnş önemli bir şey yoktur haberdar edin biziBen dün karaciger enzimlerime baktım normaldi doktoruma sordum normalse allerjik de olabilir benim iğne batma gibi de oluyor ellerim demir eksikliğinden de olabilir dedi cuma tekrar kan vereceğim bi
Bayanlar coraplari çok küçük almamanizi tavsiye ederim benm kizim kilolu olmadığı halde sıkti idi giydiremedm 0 3 almayın desem yeridir kızım 2880 gr doğmuştukızlar hm den çorap alayım dedim 5 tanesi 200 olmuş daha geçen hafta 150 idi artık dolap hesabımda gezdim bir tane çorapcı keşfettim aldım bakalım nasıl gelecek oda hm diye satıyor acaba ihrat fazlası mı diye düşündüm sizce nasıl?
renkliler bambu çok rahatmış yorumlarda okuduğum diğerleri kaydırmaz hepsi 0/3
14 çift çorap 190 a aldım
Eki Görüntüle 3297180 Eki Görüntüle 3297181
SİZ BU SAYFADAN MI ALMIŞTINIZ renkliler için bambu olduğunda 6 aya kadar olur dedi o yüzden birini küçü diğerini öyle seçtimBayanlar coraplari çok küçük almamanizi tavsiye ederim benm kizim kilolu olmadığı halde sıkti idi giydiremedm 0 3 almayın desem yeridir kızım 2880 gr doğmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?