2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Detaylıda ne değişiyor ben hiç yaptırmadım da başka cihazdan mı bakıyor acaba cahilliğimden soruyorum bi de perinatoloji mi radyoloji mi
4 boyutlu bakıyor organların hepsini inceliyor yarım saat bir saat arası inceleniyor bebe
Ben radyolojiden aldım

Enfeksiyonun nedenini anlamiyorlar antibiyotik degistrp duruyorz. Bugun yine attti crp. Kanama da artti. Hastanede yatiyorm ama kotuye gidio iyiye gitmio. Simdi bir profa yonlendirdiler detayli icin. Daha cok kucuk bunlar iyi deilmis de bebege

Bende aldım Kraft anne yani yatağı aldım içine yatak da hediyeydi geldi çok güzel ve beklediğimden büyük ve kullanışlı

İnşallah benimde normal çıkar ölçü bende korktum şuan aşağıda bi baskı hissediyorum kötü akıntım yok ama normal beyaz akıntı oluyor hemen hemen hergün ama kokulu değil oturunca kalkınca gece lavaboya çıkınca kasıktaki o baskıyı hissedyrum hep acaba sistitmi oldumki yinede geçen gece 4 kere lavobaya kalktım yarın öğlen bi gidicez bakalım inşallah benimde normal çıkar rahim kanalı kısa değilse büyümeye bağlı dicem dedi tabi enfeksiyonda yoksa

Benim aldığım sabitleniyor da sallanıyor da bebegin düşme ihtimali ya da yatağın düşme ihtimali hiç yok

Aa pardon yanlış anladım ben park yatakta düşer dediniz sandım aynen park yatakta düşmesi çok çok zor

Baktırmıştım canım bi ara tekrar artmıştı doktorum sıvı miktarın iyi demişti tekrar bi ara artınca size sormak istedim bende teşekkür ederim normal gibi gözüküyor bu durumda

Bende etkilenmemi acaba diye düşündüm kendimi

Normalde 4 boyutlu bakılmıyor mu 4 boyutlu dediğimiz renkli olan mı
Her doktorda olmuyor 4 boyutlu , olanda çok üstten bakıyor bu detaylı ultrason amacı organ taraması çok detaylı olarak inceliyorlar rapor halinde

Enfeksiyonun nedenini anlamiyorlar antibiyotik degistrp duruyorz. Bugun yine attti crp. Kanama da artti. Hastanede yatiyorm ama kotuye gidio iyiye gitmio. Simdi bir profa yonlendirdiler detayli icin. Daha cok kucuk bunlar iyi deilmis de bebege
canım sen neden bu kadar yoğun enfeksiyon kapmış olabilirsin ki ( çok gecmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın moralini yüksek tut moral düşük olunca bağışıklık iyice düşüyor ac bir komedi filmi fazlan izle telefonundan komik şeyler dinle

Aklımda hep sen varsın grubun en büyüklerinden daha neden cinsiyeti belli değil diye tabloya girip bakıyorum
Şu merakımı bi gider lutfen

Dün rüyamda kanamam oluyordu bence etkilenme ama tedbir de gerekir
Ben dün karaciger enzimlerime baktım normaldi doktoruma sordum normalse allerjik de olabilir benim iğne batma gibi de oluyor ellerim demir eksikliğinden de olabilir dedi cuma tekrar kan vereceğim bi

Ben dün karaciger enzimlerime baktım normaldi doktoruma sordum normalse allerjik de olabilir benim iğne batma gibi de oluyor ellerim demir eksikliğinden de olabilir dedi cuma tekrar kan vereceğim bi
İnş önemli bir şey yoktur haberdar edin bizi

kızlar hm den çorap alayım dedim 5 tanesi 200 olmuş daha geçen hafta 150 idi artık dolap hesabımda gezdim bir tane çorapcı keşfettim aldım bakalım nasıl gelecek oda hm diye satıyor acaba ihrat fazlası mı diye düşündüm sizce nasıl?

renkliler bambu çok rahatmış yorumlarda okuduğum diğerleri kaydırmaz hepsi 0/3
14 çift çorap 190 a aldım

GELİNCE PAYLAŞIRIM SİZİNLE :)

Bayanlar coraplari çok küçük almamanizi tavsiye ederim benm kizim kilolu olmadığı halde sıkti idi giydiremedm 0 3 almayın desem yeridir kızım 2880 gr doğmuştu

Bayanlar coraplari çok küçük almamanizi tavsiye ederim benm kizim kilolu olmadığı halde sıkti idi giydiremedm 0 3 almayın desem yeridir kızım 2880 gr doğmuştu
SİZ BU SAYFADAN MI ALMIŞTINIZ renkliler için bambu olduğunda 6 aya kadar olur dedi o yüzden birini küçü diğerini öyle seçtim

hm nin mi küçük anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…