2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    330
Ben civilden 3 lü çorap 35 e aldım birde 45 e aldım

Yok hayır 6 sene oluyor kızım suanda

Kızım suanda benim 6 yaşında nerden aldığımı hatırlamıyorum öyle dediyse doğrudur ozmn cnm
bende tavsiye etmem fln diyince şok oldum burdan aldınız diye yok hm de gözümle gördüm sanki doğunca olacak gibi geldi tabi bebeğe göre de değişir bakalım gelince atarım çünkü kış bebesi çorap mutlaka olmalı

Kızlar bebeğinizin hareketlerini tam olarak nerede hissediyorsunuz benimkini hep aşağıda hissedyrum yumurtalıklarımın çaprazında orta alt kısımda ama sabah yatakta eşimi işe uğurlamadan önce ilk defa sol üst taraftan 4-5 kere arka arkaya vurdu dedim noluyor şaşırdım resmen ama daha çok aşağıda hissedyrum ya bu normal mi acaba

Şimdi bir sorum daha var
şampuan
vucut yağı
vucut losyonu
pişik kremi ne alacağız ?

Mustelayı alacağım ama bir marka daha buldum heaven on earth herkes memnun doğalmış duydunuz mu aralarındaki fark nasıl acaba?

Ben şampuan uni baby alıcam vücut yağı ebe hemşiresi olan arkadaşım önerdi linola alıcam temiz içerikliymiş pişik kremide sudocrem alıcam tabiki bu kresm ve losyonları deneme yanılma yapıcam 3 gün kuralına uyup bebeklerde alerji söz konusu olunca 3 gün vücut yağını bir yerinde denicem öyle kullanıcam artık

Göbek deliğinin alt kısımlarında hissediyorum

Ben hepsini mustela alacağım çok güzel ve kaliteli bir marka. İçeriği de bebekler için uygun.

Gece uyanınca geri dalamıyorum tekrar uykuya. Son 3 ayda zaten uyunmuyormuş. Bebek doğunca da uyunmuyor. galiba ben bi 2-3 sene uyuyamıycam
Ben de aynı öyleyim. Önceden deliksiz uyurdum hamilelikten sonra gece uyanıyorum ve uyuyamıyorum bir daha

Göbek kısmında serçe parmağı kadar aşağısında hissedyrum normaldir herhalde
Bence normal bende oralarda hissediyorum çünkü bebek orada. İyice büyüyüp yukarı çıkınca karnımın her yerinde hissedeceğiz

Ben göbek deliğinin 3-4 parmak altında hissediyorum bazen sola yakın oluyor

Merhaba canım geçmiş olsun
Benimde doğuştan kalbim delikti ama sonradan kendiliğinden kapandı bunu doktoruma hiç söylemedim simdi mesajını okuyunca aklıma takıldı söylemem gerekiyormuydu acaba
Sagol canim benim de kalp delik ama ben acik kalp ameliyatliyim diger oglumda da detayli ultrasonda iki hafta arayla tekrar bakmisti kalbine bi problem cikmadi ama dogunca cocuk kardiyolojisine goturduk yine de sorun olmadi o yuzden bunda da belirtirsen detayli ultrasonu yapan doktor daha dikkatli inceleyecektir

Enfeksiyonun nedenini anlamiyorlar antibiyotik degistrp duruyorz. Bugun yine attti crp. Kanama da artti. Hastanede yatiyorm ama kotuye gidio iyiye gitmio. Simdi bir profa yonlendirdiler detayli icin. Daha cok kucuk bunlar iyi deilmis de bebege
Canım kendini üzüp yipratma sonuçta bakıyorlar bebişlere. Hep olumlama yap pozitif olmaya çalış zor biliyorum ama seni hissediyorlar
İnşallah normaldir ve enfeksiyon yoktur bu sıpalar büyüdüğü için oluyodur
Ben hissetmiyorum daha 68 kilo olduğum için mi bilmiyorum ya da bazen bir pıt pıt atmalar oluyor ama o mu değil mi anlayamıyorum. Hep dinlemeye çalışıyorum ama ı ıh
GEçen indirim vardı hepsiburadadan mustela 3lü seti aldım bugün geldi hemen orjinalliğini sorguladım hepsi orjinaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…