Yok hayır 6 sene oluyor kızım suandaSİZ BU SAYFADAN MI ALMIŞTINIZ
Kızım suanda benim 6 yaşında nerden aldığımı hatırlamıyorum öyle dediyse doğrudur ozmn cnmSİZ BU SAYFADAN MI ALMIŞTINIZ renkliler için bambu olduğunda 6 aya kadar olur dedi o yüzden birini küçü diğerini öyle seçtim
hm nin mi küçük anlamadım
Ben civilden 3 lü çorap 35 e aldım birde 45 e aldımkızlar hm den çorap alayım dedim 5 tanesi 200 olmuş daha geçen hafta 150 idi artık dolap hesabımda gezdim bir tane çorapcı keşfettim aldım bakalım nasıl gelecek oda hm diye satıyor acaba ihrat fazlası mı diye düşündüm sizce nasıl?
renkliler bambu çok rahatmış yorumlarda okuduğum diğerleri kaydırmaz hepsi 0/3
14 çift çorap 190 a aldım
GELİNCE PAYLAŞIRIM SİZİNLE :)
Eki Görüntüle 3297180 Eki Görüntüle 3297181
bende tavsiye etmem fln diyince şok oldum burdan aldınız diye yok hm de gözümle gördüm sanki doğunca olacak gibi geldi tabi bebeğe göre de değişir bakalım gelince atarım çünkü kış bebesi çorap mutlaka olmalıYok hayır 6 sene oluyor kızım suanda
Kızım suanda benim 6 yaşında nerden aldığımı hatırlamıyorum öyle dediyse doğrudur ozmn cnm
ben desensiz tek renk özellikle beyaz bir çorap bulamadım bunlarda tam renkler hoşuma gittiği için aldım bakalım gelince paylaşırım yorumları çok iyiydiBen civilden 3 lü çorap 35 e aldım birde 45 e aldım
Valla ben desensiz varmıydı hatırlamıyorum hoşuma gideni aldımben desensiz tek renk özellikle beyaz bir çorap bulamadım bunlarda tam renkler hoşuma gittiği için aldım bakalım gelince paylaşırım yorumları çok iyiydi
Ben şampuan uni baby alıcam vücut yağı ebe hemşiresi olan arkadaşım önerdi linola alıcam temiz içerikliymiş pişik kremide sudocrem alıcam tabiki bu kresm ve losyonları deneme yanılma yapıcam 3 gün kuralına uyup bebeklerde alerji söz konusu olunca 3 gün vücut yağını bir yerinde denicem öyle kullanıcam artıkŞimdi bir sorum daha var
şampuan
vucut yağı
vucut losyonu
pişik kremi ne alacağız ?
Mustelayı alacağım ama bir marka daha buldum heaven on earth herkes memnun doğalmış duydunuz mu aralarındaki fark nasıl acaba?
Göbek deliğinin alt kısımlarında hissediyorumKızlar bebeğinizin hareketlerini tam olarak nerede hissediyorsunuz benimkini hep aşağıda hissedyrum yumurtalıklarımın çaprazında orta alt kısımda ama sabah yatakta eşimi işe uğurlamadan önce ilk defa sol üst taraftan 4-5 kere arka arkaya vurdu dedim noluyor şaşırdım resmen ama daha çok aşağıda hissedyrum ya bu normal mi acaba
Ben hepsini mustela alacağım çok güzel ve kaliteli bir marka. İçeriği de bebekler için uygun.Şimdi bir sorum daha var
şampuan
vucut yağı
vucut losyonu
Mustelayı alacağım ama bir marka daha buldum heaven on earth herkes memnun doğalmış duydunuz mu aralarındaki fark nasıl acaba?
Ben de aynı öyleyim. Önceden deliksiz uyurdum hamilelikten sonra gece uyanıyorum ve uyuyamıyorum bir dahaGece uyanınca geri dalamıyorum tekrar uykuya. Son 3 ayda zaten uyunmuyormuş. Bebek doğunca da uyunmuyor.galiba ben bi 2-3 sene uyuyamıycam
Göbek kısmında serçe parmağı kadar aşağısında hissedyrum normaldir herhaldeGöbek deliğinin alt kısımlarında hissediyorum
Bence normal bende oralarda hissediyorum çünkü bebek orada. İyice büyüyüp yukarı çıkınca karnımın her yerinde hissedeceğizGöbek kısmında serçe parmağı kadar aşağısında hissedyrum normaldir herhalde
Hangi sayfa canımSİZ BU SAYFADAN MI ALMIŞTINIZ renkliler için bambu olduğunda 6 aya kadar olur dedi o yüzden birini küçü diğerini öyle seçtim
hm nin mi küçük anlamadım
Ben göbek deliğinin 3-4 parmak altında hissediyorum bazen sola yakın oluyorKızlar bebeğinizin hareketlerini tam olarak nerede hissediyorsunuz benimkini hep aşağıda hissedyrum yumurtalıklarımın çaprazında orta alt kısımda ama sabah yatakta eşimi işe uğurlamadan önce ilk defa sol üst taraftan 4-5 kere arka arkaya vurdu dedim noluyor şaşırdım resmen ama daha çok aşağıda hissedyrum ya bu normal mi acaba
Benim de rüyamda kanamam vardı artık nasıl sürekli düşünüyorsak rüyamıza girmişDün rüyamda kanamam oluyordubence etkilenme ama tedbir de gerekir
Ay evet ya çok da gerçekçi idi kalkıp baktımBenim de rüyamda kanamam vardı artık nasıl sürekli düşünüyorsak rüyamıza girmiş
Sagol canim benim de kalp delik ama ben acik kalp ameliyatliyim diger oglumda da detayli ultrasonda iki hafta arayla tekrar bakmisti kalbine bi problem cikmadi ama dogunca cocuk kardiyolojisine goturduk yine de sorun olmadi o yuzden bunda da belirtirsen detayli ultrasonu yapan doktor daha dikkatli inceleyecektirMerhaba canım geçmiş olsun
Benimde doğuştan kalbim delikti ama sonradan kendiliğinden kapandı bunu doktoruma hiç söylemedim simdi mesajını okuyunca aklıma takıldı söylemem gerekiyormuydu acaba
Cinsiyetiniz belli mi benimde çoğunlukla soldaydı hep bugün sağdaBen göbek deliğinin 3-4 parmak altında hissediyorum bazen sola yakın oluyor
Canım kendini üzüp yipratma sonuçta bakıyorlar bebişlere. Hep olumlama yap pozitif olmaya çalış zor biliyorum ama seni hissediyorlarEnfeksiyonun nedenini anlamiyorlar antibiyotik degistrp duruyorz. Bugun yine attti crp. Kanama da artti. Hastanede yatiyorm ama kotuye gidio iyiye gitmio. Simdi bir profa yonlendirdiler detayli icin. Daha cok kucuk bunlar iyi deilmis de bebege
İnşallah normaldir ve enfeksiyon yoktur bu sıpalar büyüdüğü için oluyodurİnşallah benimde normal çıkar ölçü bende korktum şuan aşağıda bi baskı hissediyorum kötü akıntım yok ama normal beyaz akıntı oluyor hemen hemen hergün ama kokulu değil oturunca kalkınca gece lavaboya çıkınca kasıktaki o baskıyı hissedyrum hep acaba sistitmi oldumki yinede geçen gece 4 kere lavobaya kalktım yarın öğlen bi gidicez bakalım inşallah benimde normal çıkar rahim kanalı kısa değilse büyümeye bağlı dicem dedi tabi enfeksiyonda yoksa
Ben hissetmiyorum dahaKızlar bebeğinizin hareketlerini tam olarak nerede hissediyorsunuz benimkini hep aşağıda hissedyrum yumurtalıklarımın çaprazında orta alt kısımda ama sabah yatakta eşimi işe uğurlamadan önce ilk defa sol üst taraftan 4-5 kere arka arkaya vurdu dedim noluyor şaşırdım resmen ama daha çok aşağıda hissedyrum ya bu normal mi acaba
GEçen indirim vardı hepsiburadadan mustela 3lü seti aldım bugün geldi hemen orjinalliğini sorguladım hepsi orjinaldiŞimdi bir sorum daha var
şampuan
vucut yağı
vucut losyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?