Ben sarı rengi iyi denildi diye onu aldım başladım ama duştan duşaBio oil kullanan var mı çatlaklar için? Bi de saç dökülmesi olunca demire başlatıyorlar kullanmıyorsanız yardımı olur.
Benim de duygu durumları hep inişli çıkışlı 2 gün iyiysem ertesi sabah moralsiz uyanıyorum.Sanırım bebekle ilgili kaygılardan oluyor ki her şey yolunda şimdilik maşallah. Ultrasona girdiysem 3 gün falan mutlu mesut geçiyor sonra yine başlıyor.Bir de sürekli evdeysem depresife bağlıyorum ama gezip tozarsam arkadaşlarla buluşursam kafam dağılıyor iyi geliyor. Bazen de bilerek komik videolar açıyorum azcık değişiklik oluyor ruh halimdeKızlar depresyonda gibiyim çok mutsuz hissediyorum niye bilmiyorum ağlamak geliyor içimden eşim çıkalım biseyler yapalım neden böylesin diyip duruyor iki üç gündür onu bile görmek istemiyorum hep ağlamak istiyorumbenim gibi olan var mı?
1 kere yaşadım tek seferlik bir kan geldi ondan sonra progestan başlattı 1 ay kullandım fitil olarak bir daha yaşamadım çok şükürNasıl bir kanama yaşadın? Ben de ilk haftalarda lekelenme yaşadım. Sonra 13. Haftamda regl gibi kanama yaşadım hemen acile gittik yatışım yapıldı medikal tedavi verildi. Bebekten kaynaklanan bir sorun yok dedi kanama alanı da göremedi. Sizde durumlar nasıl oldu nasıl atlattın :)
Bebekle ilgili endişelerimizden oluyor bence birde anksiyete de tetikliyor malesefKızlar depresyonda gibiyim çok mutsuz hissediyorum niye bilmiyorum ağlamak geliyor içimden eşim çıkalım biseyler yapalım neden böylesin diyip duruyor iki üç gündür onu bile görmek istemiyorum hep ağlamak istiyorumbenim gibi olan var mı?
Benin babam diyabet hastası annemde de bana hamileyken gebelik şekeri çıkmış ablamda son hamileliginde yaşadı bende de çıkabilir yani önlemimi almak istiyorumBu şeker yüklemesini pek önermiyorlar siz niçin yaptıracaksınız
Kuzum oldum. Yine Recep Has’a gitmiştim. Kendisi önce yine detaylıya aldı. Tüm organlara baktı yine bulgu görmedik, sonra amniyosentez yaptı. Şimdi dinleniyorum çok korkuyorum sonuçtan Allahım bize bir hediye verir inşallah
erkeğin korunması ya da geriO da çok panik havasında geçerzaten az oluyor hahahah
Çok sevindim güzel geçmesine organlar da sapa sağlam detaylıda şükür sonuç güzel gelecek belli kiKuzum oldum. Yine Recep Has’a gitmiştim. Kendisi önce yine detaylıya aldı. Tüm organlara baktı yine bulgu görmedik, sonra amniyosentez yaptı. Şimdi dinleniyorum çok korkuyorum sonuçtan Allahım bize bir hediye verir inşallah
Kaç gün sonra çıkacak sonuçlar merakla bekliyoruzKuzum oldum. Yine Recep Has’a gitmiştim. Kendisi önce yine detaylıya aldı. Tüm organlara baktı yine bulgu görmedik, sonra amniyosentez yaptı. Şimdi dinleniyorum çok korkuyorum sonuçtan Allahım bize bir hediye verir inşallah
Eşim degil bacım artikO da çok panik havasında geçerzaten az oluyor hahahah
Benimde evde yatış dedi canm . Bebekte filan hiç bir sıkıntı yok kanama alanı yok nerden geliyor bu kan bilmiyomBen de ptsi gece aynı sorunu yaşadım hemen hastaneye gittim. Yatış verdiler. Medikal tedavi ile kanamalar durdu. Bebekte hiçbir sorun görülmedi çok şükür kanama alanı da bulamadı. Evde yatış dedi rapor aldım. Senin süreç nasıl ilerledi?
Ayy hiç gülesm yoktuEşim degil bacım artik
Hadi inşallah güzel haberler alırsın canmKuzum oldum. Yine Recep Has’a gitmiştim. Kendisi önce yine detaylıya aldı. Tüm organlara baktı yine bulgu görmedik, sonra amniyosentez yaptı. Şimdi dinleniyorum çok korkuyorum sonuçtan Allahım bize bir hediye verir inşallah
Aynı biz buEşim degil bacım artik
Bence korktugum givi olmıycak minnoş cok sağlıklı annesi bir an önce cıksın sonucta rahatlaKuzum oldum. Yine Recep Has’a gitmiştim. Kendisi önce yine detaylıya aldı. Tüm organlara baktı yine bulgu görmedik, sonra amniyosentez yaptı. Şimdi dinleniyorum çok korkuyorum sonuçtan Allahım bize bir hediye verir inşallah
Ayy hiç gülesm yoktukahkaha attım .benimkide diyor asker arkadaşı gibi olduk
İlk bebekten sonra tam duzelmeye basladik ki gene başa sardi bizde bacı kardeş olmaya karar verdik en temiziAynı biz bu
En iyisi toptan önlem alıp yapmamakerkeğin korunması ya da geri
çekilmesi zorunlu diye biliyorum ben sperm şu an bizler için tehlikeli mikrop vs de kalabiliriz ben öyle biliyorum daha doğrusu
Kaçıncı çocuk kiİlk bebekten sonra tam duzelmeye basladik ki gene başa sardi bizde bacı kardeş olmaya karar verdik en temizişaka bi yana pek iyi bi durum degil kizlar hormonlarimin kafası yandin o yuzden bu dogumda tüplerimi baglaticam insallah
Eğer laboratuvarda prob varsa daha belli değilmiş olup olmadığı beni bilgilendireceklermiş 3 güne ön sonuç çıkabilirmiş yoksa 21 günde belli oluyormuşKaç gün sonra çıkacak sonuçlar merakla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?