2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Benim de duygu durumları hep inişli çıkışlı 2 gün iyiysem ertesi sabah moralsiz uyanıyorum.Sanırım bebekle ilgili kaygılardan oluyor ki her şey yolunda şimdilik maşallah. Ultrasona girdiysem 3 gün falan mutlu mesut geçiyor sonra yine başlıyor.Bir de sürekli evdeysem depresife bağlıyorum ama gezip tozarsam arkadaşlarla buluşursam kafam dağılıyor iyi geliyor. Bazen de bilerek komik videolar açıyorum azcık değişiklik oluyor ruh halimde

1 kere yaşadım tek seferlik bir kan geldi ondan sonra progestan başlattı 1 ay kullandım fitil olarak bir daha yaşamadım çok şükür

Bebekle ilgili endişelerimizden oluyor bence birde anksiyete de tetikliyor malesef

P paki34 canım ne yaptın? Dün olacaktı amniyosentez nasıl geçti?
Kuzum oldum. Yine Recep Has’a gitmiştim. Kendisi önce yine detaylıya aldı. Tüm organlara baktı yine bulgu görmedik, sonra amniyosentez yaptı. Şimdi dinleniyorum çok korkuyorum sonuçtan Allahım bize bir hediye verir inşallah

Çok sevindim güzel geçmesine organlar da sapa sağlam detaylıda şükür sonuç güzel gelecek belli ki bol bol dinlen

Kaç gün sonra çıkacak sonuçlar merakla bekliyoruz

Benimde evde yatış dedi canm . Bebekte filan hiç bir sıkıntı yok kanama alanı yok nerden geliyor bu kan bilmiyom

Hadi inşallah güzel haberler alırsın canm

Bence korktugum givi olmıycak minnoş cok sağlıklı annesi bir an önce cıksın sonucta rahatla

Kaçıncı çocuk ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…