AyyyyB Buffalosos canım bana da 2 kız yazabilirsin tabloyadün kontrole gitmiştik ikisi de kız dedi doktor
Aynn o bendede yok canm insan hissetse rahatlar yaEvet canım ikiz. Aynen dediğin gibi arada damar atar gibi hissediyorum bir şeyler , pıtpıt. Ama burada yazılan gibi balık kayıyormuş gibi bir his falan yok
Cok güzel ya sağlıkla büyüsünler inşallahB Buffalosos canım bana da 2 kız yazabilirsin tabloyadün kontrole gitmiştik ikisi de kız dedi doktor
Bende de balık kayıyormuş hissi yok şuan direk vuruyor tekmeliyor benimkiEvet canım ikiz. Aynen dediğin gibi arada damar atar gibi hissediyorum bir şeyler , pıtpıt. Ama burada yazılan gibi balık kayıyormuş gibi bir his falan yok
Normal vücut için kullanabilirimBen nıvea vücut losyonu kullanıyorum güzel nemlendiriyor her duştan snra sürerim
Nasıl bir kanama yaşadın? Ben de ilk haftalarda lekelenme yaşadım. Sonra 13. Haftamda regl gibi kanama yaşadım hemen acile gittik yatışım yapıldı medikal tedavi verildi. Bebekten kaynaklanan bir sorun yok dedi kanama alanı da göremedi. Sizde durumlar nasıl oldu nasıl atlattın :)Kızlar birşey soracağım affedersinizcinsel birliktelik yaşıyor musunuz ne sıklıkla oluyor? Benim 8. Haftamda bi seferlik bi kanamam olmuştu progestan kullandım 1 ay kadar sonra bi daha kanama yaşamadım çok şükür o ara doktor yasak demişti 17. Haftamdayım bugün sordum kanama yoksa birliktelik yaşanabilir dedi ama biz yine de korkuyoruz sizde durumlar nedir?
Bu şeker yüklemesini pek önermiyorlar siz niçin yaptıracaksınız15+5 de ben de dün doktora gittim cinsiyeti 13. Haftadaki gibi kız degismedi 130 gr olmuş minnoş bir dahaki randevuya doktorum detaylı ultrason için perinatoloji doktoru görecek dedi Kasım ayına şeker yüklemesi için randevu verdi kendi doktorum
Kim önermiyor?Bu şeker yüklemesini pek önermiyorlar siz niçin yaptıracaksınız
Canan Karataydan ve bikaç doktordan duymuştum. Bebekleri hasta ediyormuş.Kim önermiyor?
Bana da bazen oluyor çok normal hormonlardan canım gelip geçici merak etmeKızlar depresyonda gibiyim çok mutsuz hissediyorum niye bilmiyorum ağlamak geliyor içimden eşim çıkalım biseyler yapalım neden böylesin diyip duruyor iki üç gündür onu bile görmek istemiyorum hep ağlamak istiyorumbenim gibi olan var mı?
Ben de ptsi gece aynı sorunu yaşadım hemen hastaneye gittim. Yatış verdiler. Medikal tedavi ile kanamalar durdu. Bebekte hiçbir sorun görülmedi çok şükür kanama alanı da bulamadı. Evde yatış dedi rapor aldım. Senin süreç nasıl ilerledi?Kızlar dün gece kanamam oldu baya canlı kırmızı yarım saatten fazla geldi ama hiç agrı yoktu sabha kadar bekledim . Sabah kalktıgımda yine az miktarda kanama geldi acile gittim . Hiç bir sıkıntı yok diyorlar 3 tane doktor baktı ya yarım saat incelediler bebekte plesenta da rahim agzında bi sıkıntı yok vajinal muayene yaptı eski kan var içinde . Acaba enfeksiyondan mı diye baktı hem kan hem idrara resmen sıfırlanmış enfeksiyon ama bu kanama neyden kaynaklanıyor bilmiyorum . Yine yatacaksın kalkmıycaksn dedi ilişki ysak vs . Bu korku ne zamana kadar sürecek ya o kalp atışını duyana kadar akla karayı seçiyorum
Çoğu doktor da gebelikte tespit edilemeyen gebelik şekerinin daha çok zarar verdiği kanısında.Canan Karataydan ve bikaç doktordan duymuştum. Bebekleri hasta ediyormuş.
Aynıyım canım. Birkaç gündür modum çok düşük, sürekli ağlıyorum.Kızlar depresyonda gibiyim çok mutsuz hissediyorum niye bilmiyorum ağlamak geliyor içimden eşim çıkalım biseyler yapalım neden böylesin diyip duruyor iki üç gündür onu bile görmek istemiyorum hep ağlamak istiyorumbenim gibi olan var mı?
Olabilir tercih meselesi. Şeker problemi olanlar yaptırsın tabi. Ben gebelikte fazladan yapılan ve doğruluk payı düşük diğer testlere de karşıyım. Boşuna stres sıkıntı bebeğe ve anneye daha fazla zarar veriyor.Çoğu doktor da gebelikte tespit edilemeyen gebelik şekerinin daha çok zarar verdiği kanısında.
Tabi ki tercih meselesi, herkes araştırdığı ve doktoruna güvendiği şekilde hareket edebilir.Olabilir tercih meselesi. Şeker problemi olanlar yaptırsın tabi. Ben gebelikte fazladan yapılan ve doğruluk payı düşük diğer testlere de karşıyım. Boşuna stres sıkıntı bebeğe ve anneye daha fazla zarar veriyor.
O da çok panik havasında geçerAynen ayda 1 2ama bu durumda geri çekilme yöntemi kullanilir korkusuz bi sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?