2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
15+5 de ben de dün doktora gittim cinsiyeti 13. Haftadaki gibi kız degismedi 130 gr olmuş minnoş bir dahaki randevuya doktorum detaylı ultrason için perinatoloji doktoru görecek dedi Kasım ayına şeker yüklemesi için randevu verdi kendi doktorum

Nasıl bir kanama yaşadın? Ben de ilk haftalarda lekelenme yaşadım. Sonra 13. Haftamda regl gibi kanama yaşadım hemen acile gittik yatışım yapıldı medikal tedavi verildi. Bebekten kaynaklanan bir sorun yok dedi kanama alanı da göremedi. Sizde durumlar nasıl oldu nasıl atlattın :)

Bu şeker yüklemesini pek önermiyorlar siz niçin yaptıracaksınız

Kızlar depresyonda gibiyim çok mutsuz hissediyorum niye bilmiyorum ağlamak geliyor içimden eşim çıkalım biseyler yapalım neden böylesin diyip duruyor iki üç gündür onu bile görmek istemiyorum hep ağlamak istiyorum benim gibi olan var mı?

Bana da bazen oluyor çok normal hormonlardan canım gelip geçici merak etme

Ben de ptsi gece aynı sorunu yaşadım hemen hastaneye gittim. Yatış verdiler. Medikal tedavi ile kanamalar durdu. Bebekte hiçbir sorun görülmedi çok şükür kanama alanı da bulamadı. Evde yatış dedi rapor aldım. Senin süreç nasıl ilerledi?

Aynıyım canım. Birkaç gündür modum çok düşük, sürekli ağlıyorum.

Çoğu doktor da gebelikte tespit edilemeyen gebelik şekerinin daha çok zarar verdiği kanısında.
Olabilir tercih meselesi. Şeker problemi olanlar yaptırsın tabi. Ben gebelikte fazladan yapılan ve doğruluk payı düşük diğer testlere de karşıyım. Boşuna stres sıkıntı bebeğe ve anneye daha fazla zarar veriyor.

Tabi ki tercih meselesi, herkes araştırdığı ve doktoruna güvendiği şekilde hareket edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…