2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bana hiçbir ilaç vermedi

Bugün dr sıram geldiğinde idrara çok sıkışıktım ama sıram yakın olduğu için birde hastanede wc ye gitmediğim için gitmedim ondanda kasılma olmuş olavilirmi

Bugün dr sıram geldiğinde idrara çok sıkışıktım ama sıram yakın olduğu için birde hastanede wc ye gitmediğim için gitmedim ondanda kasılma olmuş olavilirmi
Yok canim kasilmanin onunla alakasi yok
sen bol bol su ic magnezyum iceren besinler ye ve her kasilmayi say

Simdide sancı girdi karnıma 5dk sürdü geçti şiddetli ni sancıydı Allahım yardım etsin 17 sonra mucize bi bebek olacak nasip olurda doğarsa
Birşey olmaz merak etme doktorun hemen en kötüyü söylemiş yalancı kasılmalar 16. Haftada başlıyormuş zaten
Buna hemen erken doğum belirtisi demek çok saçma o zaman her yalancı kasılma tehlikeli olurdu
Başka bi doktora gidersen oda bu haftalarda normal oldugunu söyler ama 10 dan fazla olursa gerçek kasılma oluyormuş
Benim genelde 5-6 kez oluyor

Bende hissetmiyorum her halde baZen damar atar gibi oluyor ilk gebelikte 20. Haftayı buluyormuş hissetmek canm. İkizmi seninki
Evet canım ikiz. Aynen dediğin gibi arada damar atar gibi hissediyorum bir şeyler , pıtpıt. Ama burada yazılan gibi balık kayıyormuş gibi bir his falan yok

Valla biz korkuyoruz , yapmıyoruz bir şey

Uzaklaşma işi aranızdaki ilişkiye bağlı bence. Bizim hiç öyle bir problemimiz yok. Bana satılmadan uyumaz eşim mesela sürekli öper falan ama ilişkiye girmiyoruz. Bir de bizimki tüp bebek zaten çok zor elde ettik , ikimizinde ödü kopuyor aman bir şey olur diye.

Kızlar sol kasığımda şiddetli diyebileceğim bir sancı var hareket bile ettirmiyor öyle söyleyim kanama lekelenme vs yok ama neden olabilir bu yaşayan var mı
Canım geçen hafta cuma günü yaşadım ben. Gece uyutmadı hatta baya sancı oldu. Doktora gittim tahlil yapıldı kanımda enfeksiyon çıktı ertesi günde grip oldum zaten. Yani hasta olduğum için sancılanmışım galiba. Çok ağrın varsa doktora görün bence. İdrar yolu enfeksiyonu da olmuş olabilir.

Bio oil kullanan var mı çatlaklar için? Bi de saç dökülmesi olunca demire başlatıyorlar kullanmıyorsanız yardımı olur.

Normal bence benimde oluyor bazen hapşırırken falan bir sancı giriyo geciyo sonra benim de perşembe kontrol falan bugün 15+6olduk saglikli sıhhatli devamıdır gebelik cinsiyetimizde kesinleşir inş geçen gittiğimizde kiz gibi görüyorum demişti eşim çok heveslendi kızım olacak diye kiz babasi olacak diye havalarda ucuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…