Amin canım inşallahAA çok sevindim inşallah sorunsuz şekilde devam ederiz
Bu sitede çok fazla tanıdığım var o sebeple kendimi ifşalamamak adına isim veremeyeceğim
Bana hiçbir ilaç vermediMerhaba canım benimde serklaja rağmen kasılmalarım var ve ben çok ciddi hissediyorum ve benim için bu çok büyük sorun
Kasılma için magnezyum verilir bol su iç ve kasılma gelince hareket et
Ben doktoruma sordum 10dan fazla olursa riskmiş benim genelde 5-6 kez oluyor
Bugün dr sıram geldiğinde idrara çok sıkışıktım ama sıram yakın olduğu için birde hastanede wc ye gitmediğim için gitmedim ondanda kasılma olmuş olavilirmiBirde kasılmayı anlamıyorum demişsin önceki gebeliğimdede oluyordu ama ben bebek yapıyor sanıp salak gibi mutlu oluyordum cahillik işte
Anlaması çok basit aslında kasıkların taş gibi oluyor parmagını bassan bile içe girmiyor zaten o taş gibi oluşu hissediyosun ve 2-3 dk sürüyor
Belki vitamininin icinde vardir magnezyumBana hiçbir ilaç vermedi
Yok canim kasilmanin onunla alakasi yokBugün dr sıram geldiğinde idrara çok sıkışıktım ama sıram yakın olduğu için birde hastanede wc ye gitmediğim için gitmedim ondanda kasılma olmuş olavilirmi
Simdide sancı girdi karnıma 5dk sürdü geçti şiddetli ni sancıydı Allahım yardım etsin 17 sonra mucize bi bebek olacak nasip olurda doğarsaBelki vitamininin icinde vardir magnezyum
dedigim gibi 10 kere olmasi normalmis 10dan fazla olursa acil doktora git
Birşey olmaz merak etme doktorun hemen en kötüyü söylemiş yalancı kasılmalar 16. Haftada başlıyormuş zatenSimdide sancı girdi karnıma 5dk sürdü geçti şiddetli ni sancıydı Allahım yardım etsin 17 sonra mucize bi bebek olacak nasip olurda doğarsa
Böyle birsey yok yanlış bilgi buSon ay sanırım son iki ay ilişki yasak ama
Aynen ayda 1 2Zaten yapamıyoruz
Evet canım ikiz. Aynen dediğin gibi arada damar atar gibi hissediyorum bir şeyler , pıtpıt. Ama burada yazılan gibi balık kayıyormuş gibi bir his falan yokBende hissetmiyorum her halde baZen damar atar gibi oluyor ilk gebelikte 20. Haftayı buluyormuş hissetmek canm. İkizmi seninki
Valla biz korkuyoruz , yapmıyoruz bir şeyKızlar birşey soracağım affedersinizcinsel birliktelik yaşıyor musunuz ne sıklıkla oluyor? Benim 8. Haftamda bi seferlik bi kanamam olmuştu progestan kullandım 1 ay kadar sonra bi daha kanama yaşamadım çok şükür o ara doktor yasak demişti 17. Haftamdayım bugün sordum kanama yoksa birliktelik yaşanabilir dedi ama biz yine de korkuyoruz sizde durumlar nedir?
Canım her doktorun yaklaşımı farklı yakın arkadaşımın 1 hafta oldu doğumu ve doktoru son zamanlar ilişkiye girin diye tavsiye verdi belki başka bir doktor yasak demiştirBöyle birsey yok yanlış bilgi bu
Uzaklaşma işi aranızdaki ilişkiye bağlı bence. Bizim hiç öyle bir problemimiz yok. Bana satılmadan uyumaz eşim mesela sürekli öper falan ama ilişkiye girmiyoruz. Bir de bizimki tüp bebek zaten çok zor elde ettik , ikimizinde ödü kopuyor aman bir şey olur diye.Herkesin eşi daha çok korkuyor demekki evet bizde de öyle bende korkuyorum ama eşim benden çok korkuyoray böyle de nasıl olur insan korkuyor araya mesafe de girsin istemiyorum birde yakın bi arkadaşım var o kafamı karıştırdı işte uzaklaşır felan diye bende tedirgin oldum
Canım geçen hafta cuma günü yaşadım ben. Gece uyutmadı hatta baya sancı oldu. Doktora gittim tahlil yapıldı kanımda enfeksiyon çıktı ertesi günde grip oldum zaten. Yani hasta olduğum için sancılanmışım galiba. Çok ağrın varsa doktora görün bence. İdrar yolu enfeksiyonu da olmuş olabilir.Kızlar sol kasığımda şiddetli diyebileceğim bir sancı var hareket bile ettirmiyor öyle söyleyim kanama lekelenme vs yok ama neden olabilir bu yaşayan var mı
Valla çevremde doğum yapan herkezden duydum ablamda bile nekadar doğru nekadar yanlış bilemiyorum bizde görücez nasip olursaBöyle birsey yok yanlış bilgi bu
Bendede oluyor özellikle tuvalete giderken doktoru normal büyümeyr bağlı demişti artı yer kalmıyor demiştiGünaydın kızlar sabaha karşı kasıklarımda baskı hissetmem normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?