Ay çok teşekkür ederim iyi ki varsınız şu gruba çok şükür diye mesaj atmayı nasip eder inşallah Allahım da bende normal hamileler gibi size katılırım şimdi hiçbir tat almıyorum hamileliğimden bir parça eşya bile bakmıyorum.Bence korktugum givi olmıycak minnoş cok sağlıklı annesi bir an önce cıksın sonucta rahatla
Yaaa evet çok şanslı olacak kuzularımAyyyybu ne tatlı bir haber hem ikiz hem ikisi de kız ennnnn yakın arkadaşlar olacak birbirlerine
Amin canım , teşekkürlerCok güzel ya sağlıkla büyüsünler inşallah
Normalde 4.gebeligim ama yaşayan 2 olacak.2 yillik evliyim 4 kere hamile kaldim bunun sonu yok ceket meselesine döndüKaçıncı çocuk ki
Ayy hadi insallah 3güne güzel haberler ile gelmiş ol hiç beklemeyelimEğer laboratuvarda prob varsa daha belli değilmiş olup olmadığı beni bilgilendireceklermiş 3 güne ön sonuç çıkabilirmiş yoksa 21 günde belli oluyormuş
Hamilelikte maalesef normal bir durummuş hormonlardanKızlar normalde ben lazere gitmiştim tüyler bitmek üzere iken gebe kalmıştım neyse 7. Ayda falan biraz tüylenme olmuştu sonra dökülmüştü
Ama bu gebelikte hemen tüylenme arttı ya
Sizde de tüylenme arttı mı
Ben canım resmen depresyon gibi sürekli ağla canım hiç bisey istemiyor en çok istediğim şeye sahibim hamile ol ak anne olmak kendi kendime kızıyorum ama hormonlardan sanırım depresyon bi ruh hali ne yapacağımızı şaşırdık bizde bi kacgune geçer umarımKızlar depresyonda gibiyim çok mutsuz hissediyorum niye bilmiyorum ağlamak geliyor içimden eşim çıkalım biseyler yapalım neden böylesin diyip duruyor iki üç gündür onu bile görmek istemiyorum hep ağlamak istiyorumbenim gibi olan var mı?
Evet bende oyleyim su 2 gundur gece uyurken kalktm oturdum agladim sebepsizceKızlar depresyonda gibiyim çok mutsuz hissediyorum niye bilmiyorum ağlamak geliyor içimden eşim çıkalım biseyler yapalım neden böylesin diyip duruyor iki üç gündür onu bile görmek istemiyorum hep ağlamak istiyorumbenim gibi olan var mı?
Bende evlenmeden önce gitmiştim şimdi arttı 2 haftada bir eldivenle yolmaktan sıkıldım sir falan vurmuyorumki daha çok artmasın doğumdan sonra duruma göre tekrar gidicem lazere kaşlarım bıyıklarım bile çabuk uzuyorKızlar normalde ben lazere gitmiştim tüyler bitmek üzere iken gebe kalmıştım neyse 7. Ayda falan biraz tüylenme olmuştu sonra dökülmüştü
Allah kolaylık versin canım çok zor bir durumdasınız dualarımız kalbimiz aklımız seninle işte hayat zor bir sınavEğer laboratuvarda prob varsa daha belli değilmiş olup olmadığı beni bilgilendireceklermiş 3 güne ön sonuç çıkabilirmiş yoksa 21 günde belli oluyormuş
Benimde aşırı tuylenmem arttı kas bıyık hepsi hormonlardan normal benceKızlar normalde ben lazere gitmiştim tüyler bitmek üzere iken gebe kalmıştım neyse 7. Ayda falan biraz tüylenme olmuştu sonra dökülmüştü
Allah bağışlasın sizlere maşallahNormalde 4.gebeligim ama yaşayan 2 olacak.2 yillik evliyim 4 kere hamile kaldim bunun sonu yok ceket meselesine döndü
Bende evlenmeden önce lazere gitmiştim ve neredeyse tamamen bitmişti yılda 1 kez hatırlatma atışı yaptırıyordum. Gebe kaldıktan sonra tüylenme artışı başladı bende de. Kaşlarım bıyıklarım bile öyle 2-3 günde çıkıyor hemenBende evlenmeden önce gitmiştim şimdi arttı 2 haftada bir eldivenle yolmaktan sıkıldım sir falan vurmuyorumki daha çok artmasın doğumdan sonra duruma göre tekrar gidicem lazere kaşlarım bıyıklarım bile çabuk uzuyor
O zaman haklısınız yaptırmaktaBenin babam diyabet hastası annemde de bana hamileyken gebelik şekeri çıkmış ablamda son hamileliginde yaşadı bende de çıkabilir yani önlemimi almak istiyorum
Normalde 4.gebeligim ama yaşayan 2 olacak.2 yillik evliyim 4 kere hamile kaldim bunun sonu yok ceket meselesine döndü
İlk defa bu kadar erken yaşadım ama yaAyy hadi insallah 3güne güzel haberler ile gelmiş ol hiç beklemeyelim
Hamilelikte maalesef normal bir durummuş hormonlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?