2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bence korktugum givi olmıycak minnoş cok sağlıklı annesi bir an önce cıksın sonucta rahatla
Ay çok teşekkür ederim iyi ki varsınız şu gruba çok şükür diye mesaj atmayı nasip eder inşallah Allahım da bende normal hamileler gibi size katılırım şimdi hiçbir tat almıyorum hamileliğimden bir parça eşya bile bakmıyorum.

Eğer laboratuvarda prob varsa daha belli değilmiş olup olmadığı beni bilgilendireceklermiş 3 güne ön sonuç çıkabilirmiş yoksa 21 günde belli oluyormuş
Ayy hadi insallah 3güne güzel haberler ile gelmiş ol hiç beklemeyelim
Hamilelikte maalesef normal bir durummuş hormonlardan

Ben canım resmen depresyon gibi sürekli ağla canım hiç bisey istemiyor en çok istediğim şeye sahibim hamile ol ak anne olmak kendi kendime kızıyorum ama hormonlardan sanırım depresyon bi ruh hali ne yapacağımızı şaşırdık bizde bi kacgune geçer umarım

Evet bende oyleyim su 2 gundur gece uyurken kalktm oturdum agladim sebepsizce

Bende evlenmeden önce gitmiştim şimdi arttı 2 haftada bir eldivenle yolmaktan sıkıldım sir falan vurmuyorumki daha çok artmasın doğumdan sonra duruma göre tekrar gidicem lazere kaşlarım bıyıklarım bile çabuk uzuyor

Arkadaşlar günde 3 lt su içiyorum ama ağzım hep kupkuru boğazım dilim resmen birbirine yapışıyor. Halsizlik de var. Sizce bende şeker mi var? benim gibi olan var mı

Eğer laboratuvarda prob varsa daha belli değilmiş olup olmadığı beni bilgilendireceklermiş 3 güne ön sonuç çıkabilirmiş yoksa 21 günde belli oluyormuş
Allah kolaylık versin canım çok zor bir durumdasınız dualarımız kalbimiz aklımız seninle işte hayat zor bir sınav

Benimde aşırı tuylenmem arttı kas bıyık hepsi hormonlardan normal bence

Selam kızlar YouTube’da gezinirken şu videoya denk geldim. Burada da konuşulmuştu sanırım cinsel ilişki günlerine, yöntemlerine göre cinsiyet belirleme vs bu video açıklayıcı olmuş ilgisini çeken varsa bıraktım

Bende evlenmeden önce lazere gitmiştim ve neredeyse tamamen bitmişti yılda 1 kez hatırlatma atışı yaptırıyordum. Gebe kaldıktan sonra tüylenme artışı başladı bende de. Kaşlarım bıyıklarım bile öyle 2-3 günde çıkıyor hemen

Benin babam diyabet hastası annemde de bana hamileyken gebelik şekeri çıkmış ablamda son hamileliginde yaşadı bende de çıkabilir yani önlemimi almak istiyorum
O zaman haklısınız yaptırmakta

Normalde 4.gebeligim ama yaşayan 2 olacak.2 yillik evliyim 4 kere hamile kaldim bunun sonu yok ceket meselesine döndü
Allah bu bebişlerine uzun ömürler versin ama belki korunmayı bulup bir kaç sene sonra bir daha hamilelik özleyebilrisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…