2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Benimde hem usg hem fetal dna uyumlu erkek çok azinlikmisiz kızlar ya 🤣
Kızlar ben çok telefonla uğraşıyorum sizce bebeğe zarar verir mi ?
Telefon meselesini ilk gebeliğimde de araştırmıştım şimdi ise ylisansım elektromanyetik dalgalar ağırlıklı. Her telefonun sar değeri var o önemli
Bir de telefonun yaydığı dalga düşük yani televizyondan da yayılıyor radyodan da vs çok sıkıntı olmaz bence
Ama telefonla konuşmak daha sıkıntı

Telefon meselesini ilk gebeliğimde de araştırmıştım şimdi ise ylisansım elektromanyetik dalgalar ağırlıklı. Her telefonun sar değeri var o önemli
Bir de telefonun yaydığı dalga düşük yani televizyondan da yayılıyor radyodan da vs çok sıkıntı olmaz bence
Ama telefonla konuşmak daha sıkıntı
İ phoneler en yüksek sar sahip 😀

Kızlar bugün benimde altıma iki kez vurdu hatta öyle bi vurduki idrarımı tutamıycaktım altıma yapıcaktım resmen
Stresten öldüm bütün gün hiç ayaga kalkmadım
Bugün bizler için ağrılı stresli bi gün olmuş demekki🥲
Bazılarımız yaşadığına göre bu aralar olan hızlı büyümeye karşı vücut tepkisi demek ki biraz rahatladım kızların yazdıklarını okuyunca

Suan15+4 hamileyim tekmeyi hissetmiyorum erkenmi😔
Çok normal ben 16+1 oldum ikinci gebeliğim hala hissetmiyorum.Plasentası arkada olanlar daha erken hissediyor önde olanlar daha geç hissediyor bir de şu anda çok küçükler hareketleri çok güçlü değil

Günaydın kızlar 🌸 Benim de ilk gebeliğim 16+0 olduk bugün 🐣 Bebek hareketlerini hissetmek için bende çok heyacanlıyım.Kimi hissedilir diyor kimi daha erken diyor.Bu haftalarda hisseden var mı aranızda ? Ben sanki bu sabah elimi karnıma koyduğumda dalgalanma hisseder gibi oldum bağırsak hareketi gibi değildi bir iki sefer daha tekrarladı ama emin olamadım 🤭 İnşallah hepimiz en kısa zamanda net bir şekilde hissetmeye başlarız ❤️

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız :anneadayı:
Ben 7 🙈 bu arada resimdeki gibi bir şey görmüştüm bugün instada.
IMG_2092.webp

Back
X