- 3 Şubat 2023
- 1.946
- 1.414
- 53
3 kiloKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 kiloKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız![]()
Ben verdiğim kiloları bu 2 haftada aldım. Şuan tam hamile kaldığım kiloya ulaştım. Anladım ki bundan sonra hızlı kilo alcaz 2 haftada 2.5 kilo aldımKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız![]()
Ben tam 16.haftalarda hissetmiştim ama dışardan hala hissedemiyorum içimde kaymayı hissediyorum sadeceGünaydın kızlarBenim de ilk gebeliğim 16+0 olduk bugün
Bebek hareketlerini hissetmek için bende çok heyacanlıyım.Kimi hissedilir diyor kimi daha erken diyor.Bu haftalarda hisseden var mı aranızda ? Ben sanki bu sabah elimi karnıma koyduğumda dalgalanma hisseder gibi oldum bağırsak hareketi gibi değildi bir iki sefer daha tekrarladı ama emin olamadım
İnşallah hepimiz en kısa zamanda net bir şekilde hissetmeye başlarız
![]()
5 kiloKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız![]()
1 kilo verdimKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız![]()
Bende de aşırı endişe oluyor bazen doğum nasıl olacak bebeğe nasıl bakacam felan diyeKızlar benim bir iki gündür modum çok düşük ya böyle gözümde büyüyor herşey sanki
Teşekkür ederimTelefon meselesini ilk gebeliğimde de araştırmıştım şimdi ise ylisansım elektromanyetik dalgalar ağırlıklı. Her telefonun sar değeri var o önemli
Bir de telefonun yaydığı dalga düşük yani televizyondan da yayılıyor radyodan da vs çok sıkıntı olmaz bence
Ama telefonla konuşmak daha sıkıntı
1.5- 2 kilo gibi aldım sanırımKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız![]()
Şuan tam bir hareket hissetmiyoruz merak etme hatta tam hareket hissettiğimiz zamanlar da bile bazen hareket etmedikleri oluyormuş. Yine de için rahatlasın yarın haftaiçi bir git baksınlar istersenKızlar ben bi ara bebeği hissetmeye başlamıştım sanki kayma oluyordu ama bir kaç gündür hissetmiyorum cuma günü kontrole gitmiştik ama bebek kendini göstermedi kalbine falan bakamamıştı ama büyümüştü ay içimde bi endişe var atamıyorum ya hareket etmesi lazım yada ultrasonda hareket ettiğini görmek istiyorum içimdeki endişe bitmiyor
Hahaha çok güldüm valla Allah sonumuzu hayır etsinBende hala şoktayım yüzde %85 kız demişti doktorum erkek olursa şok olurum baya belli 2 çizgi var demişti bizde gidip kız eşyaları almıştık 2 muayene de kız demişti sonraki gittiğimizde pipi var erkek dedibiz şok