Canım benim ya başın sağolsunarkadaşlar ben bebeğimi kaybettim. Kimsenin üzülüp benden etkilenmemesi için anlatmamam daha doğru diye düşünüyorum. Oğlum olacaktı nasip değilmiş. İnşallah ikinci kez hamile kalabilirim ve yasadigim sorunlar tekrarlanmaz. Sizleri takip etmeye devam edicem inşallah hepiniz sagliklica en güzel şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Birde kız olsun diye kendimi paraliyordum keşke hiç böyle bisey dusunmeseydim sadece sağlıklı olsun diye dua etseydim. Tabiki herkesin bi cinsiyet beklentisi var ama içiniz birazcık diğerini istediği zaman şükür bebegim karnımda saglikli diyip mutlu olun. Hepinizi çok sevmiştim kendize iyi bakın B Buffalosos beni listeden çıkarabilirsin canım
Geçmiş olsun canım acını anlıyorumarkadaşlar ben bebeğimi kaybettim. Kimsenin üzülüp benden etkilenmemesi için anlatmamam daha doğru diye düşünüyorum. Oğlum olacaktı nasip değilmiş. İnşallah ikinci kez hamile kalabilirim ve yasadigim sorunlar tekrarlanmaz. Sizleri takip etmeye devam edicem inşallah hepiniz sagliklica en güzel şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Birde kız olsun diye kendimi paraliyordum keşke hiç böyle bisey dusunmeseydim sadece sağlıklı olsun diye dua etseydim. Tabiki herkesin bi cinsiyet beklentisi var ama içiniz birazcık diğerini istediği zaman şükür bebegim karnımda saglikli diyip mutlu olun. Hepinizi çok sevmiştim kendize iyi bakın B Buffalosos beni listeden çıkarabilirsin canım
İnşallah artmaz. Açıkçası ben yapısal olarak çok evhamli biriydim tüp bebek sürecine başlarken sadece doktora odaklanmayi araştırmayı ne nedir sorgulamayı kendime yasaklamıştım. Aylardır da başıma gelenler haricinde hiç okuma araştırma yapmadım evhamlanmamak için. Bi suredir siteye de giremiyodum kim ne yaşadı ne nedir okuyamadım doğrusu. Umarım ilac ise yarar normal uzunlukta kalır. Hareket kisitliligi bana çok ters bi durum. Sanirim bununla terbiye olucam bi sureCanım inş kısalma olmaz böyle olanlara uzanması tavsiye ediliyormuş WC hariç çok kalkma kısalma artmasın. Ama normalde de bizimkiler 30 küsür değil midir ki. bizim grupta yok ama aralık grubunda 2-3 kişi var ben de orda okumuştum ilk defa Serklaj gibi bir şeydi ismi
HoşbuldummmAyyy hoşgeldinnnbizi çok korlutmuştunnn
Bir iki haftaya öyle yattığında bebeğin tepki versin de bak bakayım bir daha öyle yatıyor musunBen göbüşümün üstüne yatıyorum bı bacağımı yukarı çekip, sırt üstü yatıyorum ama bi nefes kesilir gibi oluyor karnım olmasa da, bı sağa bi sola uyurken sürekli rahatsızlık var gibi. Hamilelik çok garipmis
Ah canım çok üzüldüm inşallah sağlıklı gebelik nasip olur tekrardan. Bu kadar büyükken bir sebep söylediler mi?arkadaşlar ben bebeğimi kaybettim. Kimsenin üzülüp benden etkilenmemesi için anlatmamam daha doğru diye düşünüyorum. Oğlum olacaktı nasip değilmiş. İnşallah ikinci kez hamile kalabilirim ve yasadigim sorunlar tekrarlanmaz. Sizleri takip etmeye devam edicem inşallah hepiniz sagliklica en güzel şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Birde kız olsun diye kendimi paraliyordum keşke hiç böyle bisey dusunmeseydim sadece sağlıklı olsun diye dua etseydim. Tabiki herkesin bi cinsiyet beklentisi var ama içiniz birazcık diğerini istediği zaman şükür bebegim karnımda saglikli diyip mutlu olun. Hepinizi çok sevmiştim kendize iyi bakın B Buffalosos beni listeden çıkarabilirsin canım
Hazır yatabiliyorken yatalım amaannn kafasindayim. Tepkileri hissetmekten de acayip korkuyorum ya karnimda hareketler kendimi nasıl hissederim acaba. Bir de bana çok şey öğretti bu kaybetme korkusu, baya rahat bir anneye dönüştüm. Doktor biseyler söylüyor riskler vs bişey olmaz diyorum ay diyor senin gibi tepki veren bir gebe ilk kez görüyorumBir iki haftaya öyle yattığında bebeğin tepki versin de bak bakayım bir daha öyle yatıyor musunrahatsız olup pıt pıt itiyor. Bu arada karnın üstüne yapmamaya çalış vanım bebeği besleyen kordon ve damarların akışı azalıyormuş
Canım çok üzüldüm rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur çok zor bende yaşadım biliyorumarkadaşlar ben bebeğimi kaybettim. Kimsenin üzülüp benden etkilenmemesi için anlatmamam daha doğru diye düşünüyorum. Oğlum olacaktı nasip değilmiş. İnşallah ikinci kez hamile kalabilirim ve yasadigim sorunlar tekrarlanmaz. Sizleri takip etmeye devam edicem inşallah hepiniz sagliklica en güzel şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Birde kız olsun diye kendimi paraliyordum keşke hiç böyle bisey dusunmeseydim sadece sağlıklı olsun diye dua etseydim. Tabiki herkesin bi cinsiyet beklentisi var ama içiniz birazcık diğerini istediği zaman şükür bebegim karnımda saglikli diyip mutlu olun. Hepinizi çok sevmiştim kendize iyi bakın B Buffalosos beni listeden çıkarabilirsin canım
Hangi sitede acabakızlar siveno da 2. ürün 1 tl kampanya tekrar başlamış N NewbieMommy geçen almıştı ve son kullanma tarihleri 2025 diye hatırlıyorum almak isteyenlere duyurulur ben 2 tane çamaşır aldım :)
Ben 2tane daha aldım bugünkızlar siveno da 2. ürün 1 tl kampanya tekrar başlamış N NewbieMommy geçen almıştı ve son kullanma tarihleri 2025 diye hatırlıyorum almak isteyenlere duyurulur ben 2 tane çamaşır aldım :)
Başın sağolsun çok geçmiş olsunarkadaşlar ben bebeğimi kaybettim. Kimsenin üzülüp benden etkilenmemesi için anlatmamam daha doğru diye düşünüyorum. Oğlum olacaktı nasip değilmiş. İnşallah ikinci kez hamile kalabilirim ve yasadigim sorunlar tekrarlanmaz. Sizleri takip etmeye devam edicem inşallah hepiniz sagliklica en güzel şekilde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Birde kız olsun diye kendimi paraliyordum keşke hiç böyle bisey dusunmeseydim sadece sağlıklı olsun diye dua etseydim. Tabiki herkesin bi cinsiyet beklentisi var ama içiniz birazcık diğerini istediği zaman şükür bebegim karnımda saglikli diyip mutlu olun. Hepinizi çok sevmiştim kendize iyi bakın B Buffalosos beni listeden çıkarabilirsin canım
Harika hepsi hayırlı olsunCanım kargom geldi hemen aklıma geldin bence kız erkek farketmez gibi çok tatlı ve yumuş yumuş aklında soru işareri kalmasın diye hepsini çekip attım
canım trendyolHangi sitede acaba
sadece çamaşır mı aldın yok biberon emzik temizleme fln aldın mı yok bende 1 biberon temizleme birde çamaşır daha alayım :)Ben 2tane daha aldım bugündayanamadim stok yapıyorum
İlk aldığımı 1 çamaşır deterjanı 1 biberon temizleyici olarak aldım ama bu sefer 2 tane çamaşır deterjanı aldımcanım trendyol
sadece çamaşır mı aldın yok biberon emzik temizleme fln aldın mı yok bende 1 biberon temizleme birde çamaşır daha alayım :)
Ne zaman yıkamaya başlarız kıyafetleriniİlk aldığımı 1 çamaşır deterjanı 1 biberon temizleyici olarak aldım ama bu sefer 2 tane çamaşır deterjanı aldım
aynen dur bende öyle yapayım iyi olur :) kokusu nasıl :)İlk aldığımı 1 çamaşır deterjanı 1 biberon temizleyici olarak aldım ama bu sefer 2 tane çamaşır deterjanı aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?