2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Sırt üstü uyuyamıyorum nefes nefese kalıyorum. 4. Ayım böyleyse ilerleyen ayları hiç düşünemiyorum.
Doktor 5. Aya kadar sırt üstü yatablirsn ondna snra sadece sağ ve sol dedi kendimi sola alıştırmaya çalışıyorum özellikle solum çürücek artık istemsizce gece kendimi sırt üstü buluyorum bazen sağa veya sola dönük yatarken destekle sırtını zaten yastık koy belinin yükünü alıyor rahatlarsın

Siyatik ağrısı sanırım hissettiğin biraz hareket etmek gerek ve siyatik sinir mobilizasyon videoları var youtubeda onları deneyebilirsin

Yaaa ay inşallah o duruma kadar gelmem. Aslinda kardeşim de buna benzer bi sey olmuş ama kendisini hayatımdan çıkarttığım için hiç bi sey bilmiyorum. Cevabın için çok çok teşekkürler. Doktor bana istirahat et dedi ama hep mi yatmam gerek peki.

leSourire bu konuda tecrübeli sana yardımcı olur

Korkmana gerek yok smear testi kadar basit bir işlem. Cinsel ilişkiye ara verin bence enfeksiyon vs olmasın. İstirahat etsen daha iyi olur tabi

Korkmana gerek yok smear testi kadar basit bir işlem. Cinsel ilişkiye ara verin bence enfeksiyon vs olmasın. İstirahat etsen daha iyi olur tabi
Evet ilişkiye yasak getirdi. Yolculuk yapma dedi. Dun doktorumla göremediğim için acile gitmiştim enfeksiyon ve diger değerler için kan idrar tahlili vermiştim. Elhamdülillah temiz çıktılar. Ben bu ara fazla hareket ettim sanırım bi kaç kosturmamiz vardi. Dikkat edeyim bari artık

Kızlar bu battaniyeyi çok beğendim ama erkek bebişim için olur mu sizce çok mu kız bebek için duruyor
Canım kargom geldi hemen aklıma geldin bence kız erkek farketmez gibi çok tatlı ve yumuş yumuş aklında soru işareri kalmasın diye hepsini çekip attım

Eklentiler

• 1000028019.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 69
  • 1000028020.webp
    57,3 KB · Görüntüleme: 71
  • 1000028021.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 66
  • 1000028022.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 72
Olabilir hiç üzülme erkenden farkedilmiş olması çok iyi birşey. Rahim ağzı yetmezliği çoğu kadında farkedilemeyebiliyor doktorun kontrol etmiş bu çok iyi

ayyy ama çok güzellermiş canım bende bakıyım ya alışveriş için

Hangi site bu aliexpresmi

Kızlar merhaba,
Uzun süredir yoktum, bazılarınız hatirlar beni. Doktor kesin düşük yapacaksın dedikten sonra kendime gelemedim ve hesabımı dondurdum. Sonrasında ha düştü ha düşecek korkusuyla yaşadım, daha sonrasında da 7. Haftada bir bulantı kusma başladı ki hastanelik oldum, 4 kilo verdim. Benim geç döllenme olmuş bebeğim zaten hep bir hafta geri çıkıyordu, şu anki doktorum da doğum tarihini değiştirdi. Şu anda 16+1 deyim. Bulantılarım min düzeye indi, bir şeyler yiyip icebiliyorum artık. Sizi çok özledim

Canım hoşgeldin hep aklımızda bir yerdeydin çok sevindim hem senin hem bebişin iyi olmasına demek geç döllenme olmuş iyi ki farklı doktor görüşleri almışsın

Canım hoşgeldin hep aklımızda bir yerdeydin çok sevindim hem senin hem bebişin iyi olmasına demek geç döllenme olmuş iyi ki farklı doktor görüşleri almışsın
İyi ki canım yoksa bebeğimi kaybedecektim onlar yüzünden. Kese görülmesinden sonra beta artışının önemli olmadığını kanıtlamış oldum..
Kızlar aynı zamanda oğlum yolda
Dün bebek alisverisine başlamaya karar verdim, dedim kızlardan çok şey öğreniyorum hemen kadınlar kulübüne donmeliyim.

Ah canım gözün aydın bende bir oy kızdan eksilmiş bir oy erkekten artmış görünce cinsiyetmi değişen oldu dedim sendin heralde canım biyerde erkek bebeklerde bazen böyle durumların olduğunu okumuştum böyle şeylerde duayla desteklemek lazım bilmiyorum inanıyormusun ama şuan hatta instagramda hamile bi fenomende böyle şeylerden bahsediyor denk gelmişsindi belki erkek bebişler daha zor tutunuyor ama sen bence geçmişsin o süreci sakın canını sıkma oğlunu sağlıkla kucağına al

Ben görüyorum özellikle dün gece karabasan bastı oğlumun bana vurması ile uyandım o kadar inledim ki kimse sesimi duymadi hala da etkisindeyim
Canım ümmü sübyan duasını taksana veya yastığının altına koy kötü korkuları rüyaları engeller diye biliyorum hamileliktw ve lohusalıkta çok etkili bir dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…