2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ben de kan tahlili için gitmiştim doktor ebeyi gör dedi unuttum çıktım onlar da daha Tetenoz için aramadılar
Bak biri yazmiştı az önce mesela onu aramişlar aşı icin o da sadece beta baktırmiş. Ya da haftamizi bekliyolar

Benim covid aşısı olmayan bir ebe tanıdığım var ona sordum tetenozu. Kesinlikle vurul bence dedi
Çok toz toprak içindeyim bağ bahçe dolu geçen basacaktım bir çiviye neredeyse ödüm koptu benim için iyi olacak tetanoz aşısı gibi Allah korusun diğer türlü daha vahim olur sanırım
Neyse 3 hafta yırttım 4 ekimde aşı randevum

Benimde demir ilacı kullanmama rağmen kan değerlerim düşük çıkmış doktora sordum sorun değil bir ay sonra tekrar kan ver dedi hamilelikte değerler oynar demişti

Kızlar bu arada benim doktorun yeni yazdığı demir ilacını aldım bugün ferplex fold şurup yine ama sabah akşam olarak iki kez kullanım yazmış
İki kez içen var mi?

Benimde hep yüksek çıkıyor değerlerim endişelenme

Kızlar bu arada benim doktorun yeni yazdığı demir ilacını aldım bugün ferplex fold şurup yine ama sabah akşam olarak iki kez kullanım yazmış
İki kez içen var mi?
Ben bir kere kullanıyorum ama yarın kan vereceğim ikiye çıkar mı bilmiyorum, bu arada bazen yükseliyor kolesterol gebelikte, doğum sonrası normale geliyor, inşallah yoktur sıkıntı

kızlar tetanoz değil de karma yaptırın diyen de var galiba karmanın için de tetanoz da var bir araştırmak lazım yurtdışında yaşayan arkadaslarımız ne yaptılar

ancak devlette hijyen koşulları 0 ona aşırı eminim afrika ülkelerinden beteriz devlette doğum olursa ki herkesin planlamasa da olma ihtimali bir anda olabilir iyice araştırmak lazım

Bana doktorum direkt karma dedi içerisinde tetanoz, boğmaca, difteri varmış ama sanırım her sağlık ocağı bilmiyormuş bu aşıyı bilmiyorum ne olacak kendimiz alıyormuşuz zaten

Ben yurtdışındayım
Burda hamileyken aşı yapılmıyormuş yani tetanoz olmuycam
Diğer ülkelerde nasıl bilmiyorum

İki kez içen var mi?
Benim de hemen bitmesin 2 kutu alayım diye sabah akşam şeklinde yazmıştı ama tek alacaksın demişti

Ben de karma yaptıracağım o daha çok öneriliyor, içinde difteri-tetanoz-boğmaca aşısı var

Benim de hemen bitmesin 2 kutu alayım diye sabah akşam şeklinde yazmıştı ama tek alacaksın demişti
Bana da söylemedi eczane söyledi sabah akşam yazmış diye günde 1 içiyordum öyle devam edeyim o zaman uzun zaman kullanılacak demir ilacı demişti

Belimin üzerine oturmaktan kuyruk sokumuma ağrı giriyorHer defasında oturmucam dyom yine oturuyorum tatlı tatlı acıtıyor canımı ya

Ben haftaya vurulmaya gidicem ama önce yarın doktoruma sorucam ya şartmı diye

İki kez içen var mi?
Normalde iki kez içilmesi gerekiyormuş aslında hamilelerin ama bana doktorum kıza fazla yüklenmeyelim günde bir yeter dedi

kızlar bir şey daha danışmak istiyorum benim tansiyonum ilk baslarda 10-7 gibi devam ediyordu hep şimdi 14. haftama giriyorum 12-8 çıkıyor bir kaç gündür normal mi sizin de mi öyle oldu

kızlar bir şey daha danışmak istiyorum benim tansiyonum ilk baslarda 10-7 gibi devam ediyordu hep şimdi 14. haftama giriyorum 12-8 çıkıyor bir kaç gündür normal mi sizin de mi öyle oldu
Bir ara oldu ama başım ağrıyordu ozamanlr stres yapmıştım 1-2 hafta yükselmişti sonra ya 10-7 yada 11-7 çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…