- 8 Aralık 2019
- 2.685
- 3.023
- 133
- 33
Bak biri yazmiştı az önce mesela onu aramişlar aşı icin o da sadece beta baktırmiş. Ya da haftamizi bekliyolarBen de kan tahlili için gitmiştim doktor ebeyi gör dedi unuttum çıktımonlar da daha Tetenoz için aramadılar
Çok toz toprak içindeyim bağ bahçe dolu geçen basacaktım bir çiviye neredeyse ödüm koptu benim için iyi olacak tetanoz aşısı gibiBenim covid aşısı olmayan bir ebe tanıdığım var ona sordum tetenozu. Kesinlikle vurul bence dedi
Benimde hep yüksek çıkıyor değerlerim endişelenmesağlık ocağı aldı kanı orda gördüm yarın gideyim doktoruma
arattım sitede gebelikte kolestroller yüksek çıkar demişler hep diğer gruplarda
Herkese bakılmıyor mu yaptıran var mı acaba baska
Haziranda 160 olan değer bugün 260 şok oldum
Ben bir kere kullanıyorum ama yarın kan vereceğim ikiye çıkar mı bilmiyorum, bu arada bazen yükseliyor kolesterol gebelikte, doğum sonrası normale geliyor, inşallah yoktur sıkıntıKızlar bu arada benim doktorun yeni yazdığı demir ilacını aldım bugün ferplex fold şurup yine ama sabah akşam olarak iki kez kullanım yazmış
İki kez içen var mi?
Bana doktorum direkt karma dedi içerisinde tetanoz, boğmaca, difteri varmış ama sanırım her sağlık ocağı bilmiyormuş bu aşıyı bilmiyorum ne olacak kendimiz alıyormuşuz zatenkızlar tetanoz değil de karma yaptırın diyen de var galiba karmanın için de tetanoz da var bir araştırmak lazım yurtdışında yaşayan arkadaslarımız ne yaptılar
ancak devlette hijyen koşulları 0 ona aşırı eminim afrika ülkelerinden beteriz devlette doğum olursa ki herkesin planlamasa da olma ihtimali bir anda olabilir iyice araştırmak lazım
Ben yurtdışındayımkızlar tetanoz değil de karma yaptırın diyen de var galiba karmanın için de tetanoz da var bir araştırmak lazım yurtdışında yaşayan arkadaslarımız ne yaptılar
ancak devlette hijyen koşulları 0 ona aşırı eminim afrika ülkelerinden beteriz devlette doğum olursa ki herkesin planlamasa da olma ihtimali bir anda olabilir iyice araştırmak lazım
Benim de hemen bitmesin 2 kutu alayım diye sabah akşam şeklinde yazmıştı ama tek alacaksın demiştiKızlar bu arada benim doktorun yeni yazdığı demir ilacını aldım bugün ferplex fold şurup yine ama sabah akşam olarak iki kez kullanım yazmış
İki kez içen var mi?
Ben de karma yaptıracağım o daha çok öneriliyor, içinde difteri-tetanoz-boğmaca aşısı varkızlar tetanoz değil de karma yaptırın diyen de var galiba karmanın için de tetanoz da var bir araştırmak lazım yurtdışında yaşayan arkadaslarımız ne yaptılar
Bana da söylemedi eczane söyledi sabah akşam yazmış diyeBenim de hemen bitmesin 2 kutu alayım diye sabah akşam şeklinde yazmıştı ama tek alacaksın demişti
Şu aşılardan başımıza bişey gelmez umarım korkuyorum artık aşı iğne yan etkilerinden vallahaBen de karma yaptıracağım o daha çok öneriliyor, içinde difteri-tetanoz-boğmaca aşısı var
Ben haftaya vurulmaya gidicem ama önce yarın doktoruma sorucam ya şartmı diyeÇok toz toprak içindeyim bağ bahçe dolu geçen basacaktım bir çiviye neredeyse ödüm koptu benim için iyi olacak tetanoz aşısı gibiAllah korusun diğer türlü daha vahim olur sanırım
Neyse 3 hafta yırttım 4 ekimde aşı randevum
karmayı sor canım lütfenBen haftaya vurulmaya gidicem ama önce yarın doktoruma sorucam ya şartmı diye
Normalde iki kez içilmesi gerekiyormuş aslında hamilelerin ama bana doktorum kıza fazla yüklenmeyelim günde bir yeter dediKızlar bu arada benim doktorun yeni yazdığı demir ilacını aldım bugün ferplex fold şurup yine ama sabah akşam olarak iki kez kullanım yazmış
İki kez içen var mi?
Sorayım ikisinide bana verdiği hamilelik takibinde tetanoz yazıyor ama bakalım nedicekkarmayı sor canım lütfentetanoz yerine :))
Bir ara oldu ama başım ağrıyordu ozamanlr stres yapmıştım 1-2 hafta yükselmişti sonra ya 10-7 yada 11-7 çıkıyorkızlar bir şey daha danışmak istiyorum benim tansiyonum ilk baslarda 10-7 gibi devam ediyordu hep şimdi 14. haftama giriyorum 12-8 çıkıyor bir kaç gündür normal mi sizin de mi öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?