Yaaa masallah subanallah çok sevindim her şeyin normal güzel olmasınaHerkes rahat nefes alabilir erkek olduğu kesinleşti
Kordonu araya almış 10 dk uğraştık doktor kiz galiba bu kapatmış kendini kordonu almış dedi ben oynattım göbeği salladım kendimi bacakları açtı ortada küçük pipisierkekk
Tüm değerleri uzunluk vs normal sağlıklı şükürler olsun tek odaklandığım Allah biliyor kalbi beyni oldu iyice inceledi
Kolestrol için gitmiştim ama çok inceledi bebeği iyice , kolestrol trigliserid herkeste çok yüksek çıkar hiç önemli değil dedi
Akıntım ve ağrım var onun için yarın alttan bakacak ağda yapamamıstım açamadım yarın gidicem enfeksiyon olabilir dedi
E nabızda aşı takviminini diyorsunuz orada bende bişey çıkmıyorBende vurulmuştum çalıştığım kurumdan dolayı ama e nabızda var ve süresinin geçtiği yazıyor belki sizden bakabilirsiniz
Şükür netleşti artık yaHerkes rahat nefes alabilir erkek olduğu kesinleşti
Kordonu araya almış 10 dk uğraştık doktor kiz galiba bu kapatmış kendini kordonu almış dedi ben oynattım göbeği salladım kendimi bacakları açtı ortada küçük pipisierkekk
Tüm değerleri uzunluk vs normal sağlıklı şükürler olsun tek odaklandığım Allah biliyor kalbi beyni oldu iyice inceledi
Kolestrol için gitmiştim ama çok inceledi bebeği iyice , kolestrol trigliserid herkeste çok yüksek çıkar hiç önemli değil dedi
Akıntım ve ağrım var onun için yarın alttan bakacak ağda yapamamıstım açamadım yarın gidicem enfeksiyon olabilir dedi
ya çok sevindim hayırlısı ne ise o olsun :) en önemli sağlıklı bütün uzuvlarının herşeyinin yerinde olması :)Herkes rahat nefes alabilir erkek olduğu kesinleşti
0-4 almak mantıklı bence. Normalde bi büyük alma taraftarıyım çoğu şeyi ama bu sadece kışlık olduğu için çok büyük olur büyüğü. 0-4 yeter benceKızlar migie stokta bilginiz olsun ben 0-4 ay aldım sonrası yaza geliyor bi de 4-7 ay var sizce ?
Ayy ben owlinin uyku tulumunu almak istiyorum ama kaç tog vs hiç bilmediğimden karar veremedimKızlar owli markasından dış kundak aldım kış bebeği olacakları için aşıya vs dışarı çıkardığımızda kurtarıcı olabilir baya yumuşacık pofuduk bişey bakabilirsiniz
VAlla dün uyuyacakken bi kelebek çırpınması gibi birşeyler oldu kızlara sordum bebek dediler ama bilemiyorum kievet bende elimi koyduğumda yada çok dikkatli baktığım da kıpırdama kalp atma gibi görüyorum bebek mi acaba
hisseden var mı? N NewbieMommy D Dr X
Leo sen doğmadan her açıdan pipini görüp değerlendirdik affet biziHerkes rahat nefes alabilir erkek olduğu kesinleşti
Çox güzel sonunda öğrene bildin. Sağ salim dogsun inşallah insan alışıyor erkegede ikiside bizim esas olan oİçim rahatladı arafta kalmak çok daha zorneyse ki aslan oğlumm olacakmış iyice benimsedim artık sağlığı yerinde olsun da hiç biseyin önemi yok kıpır kıpır bir de yine el salladı bize anlıyor mu nedir
İnşallah canım çok akıntım var yumurtlama gibi normal değil bu kadar dedi doktor bakalımÇox güzel sonunda öğrene bildin. Sağ salim dogsun inşallah insan alışıyor erkegede ikiside bizim esas olan oyarında haber verirsin bizdede akıntı falan oluyor enfeksiyon olmaz insallsh
Bendede var bazen sarıya kaçıyor rengi cok rahatsız hiss ediyorum kendimi bu durumdan doktorada ekimde gidicem. Bebegin kilosu kaç gramdi söyledimi? Kaç haftalıksın suan 17?İnşallah canım çok akıntım var yumurtlama gibi normal değil bu kadar dedi doktor bakalım
17+2 kiloyu söylemedi her şey uyumlu dediBendede var bazen sarıya kaçıyor rengi cok rahatsız hiss ediyorum kendimi bu durumdan doktorada ekimde gidicem. Bebegin kilosu kaç gramdi söyledimi? Kaç haftalıksın suan 17?
Akıntım çok çok yoğun sanırım o korkuttu doktoru bir de ağrım var rahim bebek herşey çok normal alttan bakmamız lazım o zaman ağrı ve akıntı sebebi enfeksiyon olabiliyor dediB Buffalosos buarada akıntı zaten normal birşey değil mi? Ağrılar da rahim genişlediği için değil miydi
Enfeksiyon varsa da idrara bakması gerekmez mi ki
Benim kan değerlerim iyiydi ama 16. Haftada gittim doktora başladı ve doğuma kadar kullanacaksın dediBana demiri 20. Haftadan sonra başlamayı planladı doktorum benimde değerlerim düşük hatta semptom da oluyor el içi yanması falan ama yine de gerek yok dediler
maşallaahh benn zaten değişeceğini düşünmüyordum kordon cok farklı görünüyot çunku..Herkes rahat nefes alabilir erkek olduğu kesinleşti
bende 0-4 aldım ya dedgın gıbı sonrası yaza gelıyor zatenKızlar migie stokta bilginiz olsun ben 0-4 ay aldım sonrası yaza geliyor bi de 4-7 ay var sizce ?
Nasıl dinlediler canım ultrason cihazıyla mı?Kızlar ben bugün sağlık ocğına gittim 1 ay sonra tetenoz aşısı olacakmış riskli gebelik varmı diye Dr danışarak yapacaklar mış yaptıranınız varmı birde miniğimin kalp atışını dinlediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?