2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yaaa masallah subanallah çok sevindim her şeyin normal güzel olmasına

Kızlar migie stokta bilginiz olsun ben 0-4 ay aldım sonrası yaza geliyor bi de 4-7 ay var sizce ?

Şükür netleşti artık ya Sağlıkla gelsin oğluş

ya çok sevindim hayırlısı ne ise o olsun :) en önemli sağlıklı bütün uzuvlarının herşeyinin yerinde olması :)
oyy ayaklarına yüzüne bak annesi ya :)) artık sende mavilenebilirsin :)

Kızlar migie stokta bilginiz olsun ben 0-4 ay aldım sonrası yaza geliyor bi de 4-7 ay var sizce ?
0-4 almak mantıklı bence. Normalde bi büyük alma taraftarıyım çoğu şeyi ama bu sadece kışlık olduğu için çok büyük olur büyüğü. 0-4 yeter bence

Kızlar owli markasından dış kundak aldım kış bebeği olacakları için aşıya vs dışarı çıkardığımızda kurtarıcı olabilir baya yumuşacık pofuduk bişey bakabilirsiniz
Ayy ben owlinin uyku tulumunu almak istiyorum ama kaç tog vs hiç bilmediğimden karar veremedim
evet bende elimi koyduğumda yada çok dikkatli baktığım da kıpırdama kalp atma gibi görüyorum bebek mi acaba
hisseden var mı? N NewbieMommy D Dr X
VAlla dün uyuyacakken bi kelebek çırpınması gibi birşeyler oldu kızlara sordum bebek dediler ama bilemiyorum ki
Leo sen doğmadan her açıdan pipini görüp değerlendirdik affet bizi

Çox güzel sonunda öğrene bildin. Sağ salim dogsun inşallah insan alışıyor erkegede ikiside bizim esas olan o yarında haber verirsin bizdede akıntı falan oluyor enfeksiyon olmaz insallsh

Çox güzel sonunda öğrene bildin. Sağ salim dogsun inşallah insan alışıyor erkegede ikiside bizim esas olan o yarında haber verirsin bizdede akıntı falan oluyor enfeksiyon olmaz insallsh
İnşallah canım çok akıntım var yumurtlama gibi normal değil bu kadar dedi doktor bakalım

B Buffalosos buarada akıntı zaten normal birşey değil mi? Ağrılar da rahim genişlediği için değil miydi
Enfeksiyon varsa da idrara bakması gerekmez mi ki

Bendede var bazen sarıya kaçıyor rengi cok rahatsız hiss ediyorum kendimi bu durumdan doktorada ekimde gidicem. Bebegin kilosu kaç gramdi söyledimi? Kaç haftalıksın suan 17?
17+2 kiloyu söylemedi her şey uyumlu dedi
Yine de bir görünsen mi enfeksiyon yoktur inşallah sende

B Buffalosos buarada akıntı zaten normal birşey değil mi? Ağrılar da rahim genişlediği için değil miydi
Enfeksiyon varsa da idrara bakması gerekmez mi ki
Akıntım çok çok yoğun sanırım o korkuttu doktoru bir de ağrım var rahim bebek herşey çok normal alttan bakmamız lazım o zaman ağrı ve akıntı sebebi enfeksiyon olabiliyor dedi

Bana demiri 20. Haftadan sonra başlamayı planladı doktorum benimde değerlerim düşük hatta semptom da oluyor el içi yanması falan ama yine de gerek yok dediler
Benim kan değerlerim iyiydi ama 16. Haftada gittim doktora başladı ve doğuma kadar kullanacaksın dedi

maşallaahh benn zaten değişeceğini düşünmüyordum kordon cok farklı görünüyot çunku..
sağlıkla gelsin canım .

Nasıl dinlediler canım ultrason cihazıyla mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…