2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Yine de pipi büyük bak kaç gram geldi söyledi miii
Yok söylemedi her şeyi iyi sağlıklı dedi
Evet pipi bi tık büyük mü ne belki de bize öyle geliyordur büyüyünce kızmasa bari attın oraya buraya diye haha

Gözün aydın canım

Kızlar bu bebiş daha 40 günlük junoyu biz 4 ay kullanabilir miyiz acaba şüpheye düştüm
4 ay mümkün değil bence ya zamanında doğan bir bebek için max 2 ay diyorum ben. Almadım bu yataklardan reflü yatağı ile idare edeceğim

Kızlar bu bebiş daha 40 günlük junoyu biz 4 ay kullanabilir miyiz acaba şüpheye düştüm

Senelerdir selin dereliyi takip ederim zaten bu yatağıda ilk oğluna kullanırken görüp ilerde bende alırım demiştim. İlk oğlunda kullandı şimdi 2.oğluna kullanıyor. Bugün bu storyi paylaşmış 3-4 aya kadar kullanılabiliyor yazmış deneyimlediği için kullanılabilir gibi görüyorum. Ekstrem iri bir bebek değilse
Acaba senin attığının ki başka bir marka mı muadil gibi Gerçi nazlının muadil alcağını da sanmıyorum ama

Kızlar su gibi akıntısı olan varmı aranızda
3-4 gündür su gibi akıntım var progestan mı
Yoksa sıcaklardan terliyormuyum anlamadım pek
Stres oldum

Şimdi böyle birşey çıktı karşıma en çok 4 numaranın kullanıldığı doğruymuş demekki 1 numarayı 1 aylık alıcaz ozaman

Eklentiler

• D611C807-EEFD-40D0-A646-E257CDCACBE9.webp
    33 KB · Görüntüleme: 83
Tercih meselesi ama bu kundakları bir ben mi gereksiz görüyorum acaba ikizleri olan arkadaşım var oda dahil çevremde kimsede görmedin ben bi bunlara özenemedim
Annem kardeşimde kullanmıştı böyle tulumları kış bebesi olduğu için yumuş yumuş yatsın içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…