2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Maşallah çok şirin

Ya ne zamandır senin yorumlarına dwnk gelmiyordum bakınıyordum nasılsın? Bizim bebişten büyük bi seninki var detaylı ultrasonu ne yaptın gittn mi canım?
Iyiyim canm sen nasilsin
Evet gecen hafta gittim canim şükür hersey yolunda 1 ay sonrasi icin seker yuklemesi yapilacak
Tetanoz 1.dozu da oldum 2.doz yine 1 ay sonra
Yine şükür ki agri vs olmadi kolumda
Ama asidan sonra 1.5 saat yuruyus yaptim o da etkili olmus olabilir

Aşıdan sonra yürüyüş yapalım o zaman korkuyorum da biraz yan etki olur mu diye

Hayirli saglikli bir evlat olsun Kristialiacim
Anasina duskun olsun, sende gelecegin kvsisin artik

Aşıdan sonra yürüyüş yapalım o zaman korkuyorum da biraz yan etki olur mu diye
Bende cok tirsiyordum ya doktorum 1 ay oncesinde demisti yaptirabilirsin diye ben yinede ayrintilidan sonra yaptirayim diye erteledim
Ki cogu ilaci kullanamayan biriyim o konularda cok pimpirikliyim
Unutmayin ki bana hicbirsey olmaz modunda gittim saglik ocagina sonrasinda da pazar gezdim eve geldim oturdum agriyi bekledim agrimadi sadece gece yatarken yanlislikla sol koluma dogru donerken cok hafif agri hissettim ertesi gun gittim denizde yuzdum gecti gitti darisi hepinize agrisiz sizisiz

benimde yüksek çıkmıştı normalmiş yüksek çıkması hamilelikte bütün değerler yüksek çıkabiliyormuş

merhaba B Buffalosos
Beni ve P pera22 arkadaşımı da gruba ekler misiniz, mart başı gözüküyoruz ama muhtemelen şubatta gelecek bebişler bu gruba dahil olmak istedik
Benim bilgilerim yaş 32 1.çocuk sat 30 mayıs kese 5+1 kalp atışı 6+3 cinsiyet kız
P pera22 yaş 33 1.çocuk sat 30 mayıs kese 5+1 kalp atışı 6+2 cinsiyet kız

Aldınız mi nasıl geldi onu merak ediyordum
Ben pek fazla başka da isimli goremedim
Chakra da var çok güzel indirim de var ama isimli değil ?
Ben de indirimden alt üst takım şapka eldiven aldım hepsi 370 tuttu yerleri çok güzel. Ama newborn çok küçüktü 0-1 ay aldım o da normal sanki

Yine de pipi büyük bak kaç gram geldi söyledi miii

Hoşgeldinizzz Canım hamile günlüğün 20.hafta diye görülüyor düzelt istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…