2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
canım çok üzüldüm Allah sabır versin en karanlık günlerden sonra aydınlık gelir gücün bol olsun

Kızlar bu iki ürün arasında çok fark var fiyat olarak inceleyebildiniz mi pahalı olan daha mı kaliteli acaba kalınlık olarak falan
bence ucuzunu al çok kısa kullanacak nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum sma ben mart ortssı doğum yapıcam nisan bahar zate istanbulda battaniye ile idare ederim diyorum ya da gönderdiğin uygunmuş öyle bisey alırım

canım gecmiş olsın rubella yüzünden mi kaybettin nasıl olmuş (( hatırlatmak istemem ama (

Seni çok iyi anlıyorum ben canli dogum yaptim bebeğimin engelli olduğu için gelişimi gerideyiz artık benim.hayati tehlikem başladı annenin hayatı mı bebek hayatımı heyet toplandı ben kalbinin kendi durmasını çok.isterdim mecbur doğumu kabul ettim çünkü o zman 12 yaşındaki oğlum 7 yaşındaydı bana ihtiyacı vardı esimin bana ihtiyacı vardı zaten yavrum kardondqn ayrılın ayrılmaz öldü 180 gram 8 cm kucucuk erkek çocuğu rabbimin yanında masum gunahsiz

canım be kadar zor şeyler yaşamışsın adın hayat güzel umarım bundan sonra hep güzellikler gelir sana

İçim parçalanıyor kahroldum ağlaya ağlaya okudum hep mesajlarıbenim de arka arkaya iki kaybım var bu kadar büyük değillerdi ama yine de mahvoldum acıları hala içimde..o zamanlar kucağım hep boş kalacak hiç anne olamayacakmışım gibi geliyordu.Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın kayıp yaşayanlar en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin

canım gecmiş olsın rubella yüzünden mi kaybettin nasıl olmuş (( hatırlatmak istemem ama (
Canim 12 haftalikti 5.7 ense kalınlığı acil.universute hastanesine yonlendirdiler kan tahlil karin içine girip biyopsi cvs hersey yapıldı rubellla yüksek çıktı değer sonra dis merkeze yonlendirdiler orada negatif geliyordu üniversite hastanesinde pozitif 6 hafta hastane hastane dolaştım en son rubella teşhisi kondu gebeliğin ilk üç ayına denk geldiği için bebeği etkilemiş organ yetmezliği karin duvarı yok cüce cucelikyen dolayı göğüs kafesi oluşmamış ciğerleri gelişmemiş kalp damarları öle akciğeri birbirine bağlayan damarlar uok kalp delik ayaklar içe dönük küt parmaklar kafası bedeninden büyük ne anlatayım doktor her an karnında ölecek dedi sen farketmeyevksin dedi seni zehirlenerek dedi 3 saat ultrasyondq bekledim u doktor tek tek ultrasyon ile inceledi ama kalbi hep attı çok.istedim sebebi ben olmayim kendi kalbi dursun diye ama olmadi

canım be kadar zor şeyler yaşamışsın adın hayat güzel umarım bundan sonra hep güzellikler gelir sana
Cok sukur 18 haftalik hamileyim oglusum olacak yine rabbim.izin verirse şu ana kadar hersey iyi ama gebelik bu yarin ne getirir ne olur bilemeyiz önümüzdeki at ayrıntılı ultrasyon nasip emanet o melekler bize her zmana dedi rabbim benim oğlumu benden çok sevdi ve suçsuz günahsız masum yanina aldi benimde günahım var mi yok mu bilemem ama kalbinin durmasını nedeni benim doğumu ben kabul ettim allahim affetsin bidadqh sınamasın

Aminnnnn

Bugün mahvetti bu haberler beni hep of of hayatın acı gerçekleri zaman herşeye ilaç elbet hafifletiyor ancak ruhumuzda yaşatıyoruz o melekleri hepimiz

Benim ki de öyle hep yüzüstü geçen ay da öyleydi bu ay da öyle bacaklarda hemen bir bağdaş pozisyonu . Bence keyif yapıyorlar. Bende artık hareketlerini hissediyorum içeriden vuruyor pıt pıt diye
Kaç haftalıksınız aşağıda kalmış 17 yazmışsınız şimdi gördüm maşallah bende 13 haftadayım ama içerde pıt pıt hissediyorum bazen dokunuyorum hafif baktırıyorum parmağımla çok hafif tabi o zaman daha çok hissediyorum gerinme gibi bir hareketlenme oluyor ama ikiz olduğu içni belkide bu kadar erken hissediyorum ama çok garip geliyor

canım sen güçlü bir kadınsın güzel bir anne olacaksın korkular doğunca da bitmeyecek her gün onun için endişe duyacağız bu değişik bir sevgi karşılıksız ve sonsuz her zaman anne olmaktan çok korktum istemedim hiçbirzaman eşim istediği için bu çocuk aslında oldu ama korkuyorum ölene kadar da galiba onun için korkmaya devam edeceğim

Çok sağol canım güzel desteklerin düşüncelerin için hepimiz çok güçlüyüz aşkında bugünü hamilelikte ve ilerde anne olunca da anlayacağız inşallah hepimiz sağlıkla süreçlerimizi geçirip kucağımıza alalım bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…