2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
İnşallah her yeri çok sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza Allahın izniyle o delikler de kapanır inşallah

Pardon canım dağıldım bugün öğrendin üniversite hastanesi bu durumlarda canm araştırma ve incelenmesi için

Icim.bir hos oldu 8 ekimle 11 Ekim arasi randevu al dedi hem.radyolaoji hem benden biraz benim doktorum detaycı anormali gebelik geçirdiğim için inş bu sefer iyi olur inş herkes için yüreğimi dagladin

İnanılmaz şok oldum bende ve çok üzüldüm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin acın çok büyük ne desem az dualarimdasin inan acına çok üzüldüm bende

Benim oğlumda da ufak bir delik vardı ama ultrasonda vs hiçbir şey saptanmamisti prematüre doğmuştu zamanla kapanır dediler hala üfürüm diyorlar cocuk doktoru grip olduğunda anlıyor kalp doktoruna görünüyor ara ara çok şükür bir sıkıntı yok zamanla kapanacak diyorlar

Icim.bir hos oldu 8 ekimle 11 Ekim arasi randevu al dedi hem.radyolaoji hem benden biraz benim doktorum detaycı anormali gebelik geçirdiğim için inş bu sefer iyi olur inş herkes için yüreğimi dagladin
Ben de çok kötü oldum yazılanları okuyunca Rabbim bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

başınız sağolsun Allah bu acıyı unutturacak başka acı vermesin çok şükür hamile kalabiliyorsunuz mutlaka bu durumun sebebini araştırın bence bir sonraki gebelikler için size yol gösterici olur…

Cok geçmiş olsun sizede insallah kapanır rabbim isterse ol derse olur dua edelim insallah kapanır

istanbuldayım. Ney açık değil mi canım onu anlayamadım

Başın sagolsun canım
Ne desek ne söylesek boş bunu çok iyi biliyorum
Bunun hiç bir tesellisi yok
Bende gün ve hafta olarak tam bebeklerimi kaybettiğim haftadayım
Seni çok iyi anlıyorum
Rabbim sana ve eşine güç kuvvet sabır versinumarım ağrısız acısız bi şekilde kurtulursun epidural iste bende epiduralle yapmıştım, senin kalbi durdugu için nasıl olur bilmiyorum ama benim normal doğumdu sütüm gelmeye başlamıstı hemen bi ilaç vermişlerdi sütüm gelmesin diye yoksa çok kötü ağrı yapıyomus mutlaka süt gelmemesi için hapta iste
Rabbim sana sabır versin rabbim cennette kavuştursun

Son düzenleme:
Çok üzüldüm başınız sağolsun. Rabbim sizi cennetinde buluştursun

Aminnnn

Suanda bende de aynı durum var geçen hafta pazar ayağımı vurdum serçe parmağım şişti morardı röntgen çekmedi buz koy dedi 1 haftadr çekiyorm böyle kendi doktorum kurşun yelek giyip çekilebilirsin dedi iş yeri hekim acısına dayanamıyorum git çekil dedi bende 2 3 gün daha bekliyorm sabah çok kötü silmişti bugün hep buz koydum 2 saatte bi daha iyiyim

Benim de 24 haftaliklen kalbi durmustu bebegimin cok iyi anliyorum sizi cok gecmis olsun Allah saglikli gebelikler nasip etsin. Genetik test ile otopai farkli. Ben de genetik test yaptirmistim 3 gun sonra alip gomdum benegimi

Benim de 24 haftaliklen kalbi durmustu bebegimin cok iyi anliyorum sizi cok gecmis olsun Allah saglikli gebelikler nasip etsin. Genetik test ile otopai farkli. Ben de genetik test yaptirmistim 3 gun sonra alip gomdum benegi
Başınız sağolsun sizin sorun neymiş peki birşey söylediler mi

Off, Rabbim şifa versin size de hemencecik. Serçe parmak acısı da felaket oluyor en ufak bir çarpmada bile. Şişme morarma olursa tekrar gel dediler bana ama.

Başınız sağolsun canım Allah bunu unutturacak acı vermesin , yüreğine ferahlık versin. İnşallah bu süreci çok kolay atlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…