- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.628
- 63
- 27
Bugün öğrendik, daha teşekküllü bir hastaneye gidiyoruz. Ki bence zehirlemeye başladı çünkü üç gündür kusuyorum. Geldik olduk hastaneyeKalbi duran bir bebekle seni nasıl bekletti bebek seni zehirlemesin Allah korusun
İnşallah her yeri çok sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza Allahın izniyle o delikler de kapanır inşallahKızlarr detaylı ultrasondan çıktım ne yazıkki düşündüğüm gibi geçmedi. Cinsiyetimiz kesinleşti inşallah bir kzıım daha oluyor. Genel bütün bulguları iyi ve sağlıklı sadece kalbinde 3 delik saptandı zamanla kapanabilme ihtimali çok yüksekmiş amniyosentez öneriyorum diyince çok üzüldüm downlı bebeklerin bulgularından olabilirmiş. Yan etkilernden dolayı yaptırmayı düşünmüyorum bana çok dua edin bebeğimin kalbindeki delikler kendiliğinden zamanla kapansın sağlıkla kucağıma alayım
İnanılmaz şok oldum bende ve çok üzüldüm başınız sağolsun Allah rahmet eylesin acın çok büyük ne desem az dualarimdasin inan acına çok üzüldüm bendeInna lillahi ve Inna ileyhi raciun. Kizlar günlerdir içimdeki o garip his, doktora giderken bu sefer kalbi atarken görebilecek miyim hissi... doktor bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta on gün önce durduğunu söyledi. Bu kadar geç, bu kadar ona alismisken bunu söyledi. Ense kalınlığı var diyordu, demek ki annesini düşündü, üzülmeyim istedi ve dünyaya gelmedi cennetteki melegim ama çok çok üzgünüm hala olayın sokundayim. Hazırlanıp daha büyük bir hastanede dogumumu gerçekleştiricem inşaallah nolur bana dua edin
Benim oğlumda da ufak bir delik vardı ama ultrasonda vs hiçbir şey saptanmamisti prematüre doğmuştu zamanla kapanır dediler hala üfürüm diyorlar cocuk doktoru grip olduğunda anlıyor kalp doktoruna görünüyor ara ara çok şükür bir sıkıntı yok zamanla kapanacak diyorlarKızlarr detaylı ultrasondan çıktım ne yazıkki düşündüğüm gibi geçmedi. Cinsiyetimiz kesinleşti inşallah bir kzıım daha oluyor. Genel bütün bulguları iyi ve sağlıklı sadece kalbinde 3 delik saptandı zamanla kapanabilme ihtimali çok yüksekmiş amniyosentez öneriyorum diyince çok üzüldüm downlı bebeklerin bulgularından olabilirmiş. Yan etkilernden dolayı yaptırmayı düşünmüyorum bana çok dua edin bebeğimin kalbindeki delikler kendiliğinden zamanla kapansın sağlıkla kucağıma alayım
Ben de çok kötü oldum yazılanları okuyunca Rabbim bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinIcim.bir hos oldu 8 ekimle 11 Ekim arasi randevu al dedi hem.radyolaoji hem benden biraz benim doktorum detaycı anormali gebelik geçirdiğim için inş bu sefer iyi olur inş herkes için yüreğimi dagladin
başınız sağolsun Allah bu acıyı unutturacak başka acı vermesinInna lillahi ve Inna ileyhi raciun. Kizlar günlerdir içimdeki o garip his, doktora giderken bu sefer kalbi atarken görebilecek miyim hissi... doktor bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta on gün önce durduğunu söyledi. Bu kadar geç, bu kadar ona alismisken bunu söyledi. Ense kalınlığı var diyordu, demek ki annesini düşündü, üzülmeyim istedi ve dünyaya gelmedi cennetteki melegim ama çok çok üzgünüm hala olayın sokundayim. Hazırlanıp daha büyük bir hastanede dogumumu gerçekleştiricem inşaallah nolur bana dua edin
Aminnnn cnmBen de çok kötü oldum yazılanları okuyunca Rabbim bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Cok geçmiş olsun sizede insallah kapanır rabbim isterse ol derse olur dua edelim insallah kapanırAh canım
Ah canım benim ne kadar üzüldüm bugün benimde bebeğimin kalbinde anomaliler görüldü 3 delik rabbim bütün bebeklere sağlık versin sanada hayırlı zamanda bu duyguları en güzel şekildw yaşatsın başın saolsun
istanbuldayım. Ney açık değil mi canım onu anlayamadımHangi ildeydiniz acabaya aslında amniyosentezi de iyi Araştırmak lazım yapıp da sıkıntı yaşamayan da çok ama inş kendiliğinden kapanır
Yalnız anlamadığım her bebeğin doğuma kadar açık değil mi
Başın sagolsun canımInna lillahi ve Inna ileyhi raciun. Kizlar günlerdir içimdeki o garip his, doktora giderken bu sefer kalbi atarken görebilecek miyim hissi... doktor bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta on gün önce durduğunu söyledi. Bu kadar geç, bu kadar ona alismisken bunu söyledi. Ense kalınlığı var diyordu, demek ki annesini düşündü, üzülmeyim istedi ve dünyaya gelmedi cennetteki melegim ama çok çok üzgünüm hala olayın sokundayim. Hazırlanıp daha büyük bir hastanede dogumumu gerçekleştiricem inşaallah nolur bana dua edin
Çok üzüldüm başınız sağolsun. Rabbim sizi cennetinde buluştursunInna lillahi ve Inna ileyhi raciun. Kizlar günlerdir içimdeki o garip his, doktora giderken bu sefer kalbi atarken görebilecek miyim hissi... doktor bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta on gün önce durduğunu söyledi. Bu kadar geç, bu kadar ona alismisken bunu söyledi. Ense kalınlığı var diyordu, demek ki annesini düşündü, üzülmeyim istedi ve dünyaya gelmedi cennetteki melegim ama çok çok üzgünüm hala olayın sokundayim. Hazırlanıp daha büyük bir hastanede dogumumu gerçekleştiricem inşaallah nolur bana dua edin
AminnnnBaşın sagolsun canım
Ne desek ne söylesek boş bunu çok iyi biliyorum
Bunun hiç bir tesellisi yok
Bende gün ve hafta olarak tam bebeklerimi kaybettiğim haftadayım
Seni çok iyi anlıyorum
Rabbim sana ve eşime güç kuvvet sabır versinumarım ağrısız acısız bi şekilde kurtulursun epidural iste bende epiduralle yapmıştım
Rabbim sana sabır versin rabbim cennette kavuştursun
Suanda bende de aynı durum var geçen hafta pazar ayağımı vurdum serçe parmağım şişti morardı röntgen çekmedi buz koy dedi 1 haftadr çekiyorm böyle kendi doktorum kurşun yelek giyip çekilebilirsin dedi iş yeri hekim acısına dayanamıyorum git çekil dedi bende 2 3 gün daha bekliyorm sabah çok kötü silmişti bugün hep buz koydum 2 saatte bi daha iyiyimBen öğlen düştüm, aysk bileğim çat etti, üstüne basamıyorum. Acile gittim röntgende çekemediler haliyle, kırık yada çatlaktan şüphelenmediler ama çok canım yanıyor. İnşallah çabuk düzelirim. İki kızım okula gidiyor ne yapacağım bilmiyorum
Benim de 24 haftaliklen kalbi durmustu bebegimin cok iyi anliyorum sizi cok gecmis olsun Allah saglikli gebelikler nasip etsin. Genetik test ile otopai farkli. Ben de genetik test yaptirmistim 3 gun sonra alip gomdum benegimiBasın sağolsun, sağlıkla kucağına al bebeğini insaallah. Farklı bir sehirdeyiz tayin aldık gidicez, doktor genetik teste gönder dedi. Ama o zaman da parçalayıp çöpe mi atarlar. Ben de gömmek istiyorum. Kalbimin bir yarısı hep ilk tayin yerimizde kalacak
Başınız sağolsun sizin sorun neymiş peki birşey söylediler miBenim de 24 haftaliklen kalbi durmustu bebegimin cok iyi anliyorum sizi cok gecmis olsun Allah saglikli gebelikler nasip etsin. Genetik test ile otopai farkli. Ben de genetik test yaptirmistim 3 gun sonra alip gomdum benegi
Off, Rabbim şifa versin size de hemencecik. Serçe parmak acısı da felaket oluyor en ufak bir çarpmada bile. Şişme morarma olursa tekrar gel dediler bana ama.Suanda bende de aynı durum var geçen hafta pazar ayağımı vurdum serçe parmağım şişti morardı röntgen çekmedi buz koy dedi 1 haftadr çekiyorm böyle kendi doktorum kurşun yelek giyip çekilebilirsin dedi iş yeri hekim acısına dayanamıyorum git çekil dedi bende 2 3 gün daha bekliyorm sabah çok kötü silmişti bugün hep buz koydum 2 saatte bi daha iyiyim
Başınız sağolsun canım Allah bunu unutturacak acı vermesin , yüreğine ferahlık versin. İnşallah bu süreci çok kolay atlatırsınInna lillahi ve Inna ileyhi raciun. Kizlar günlerdir içimdeki o garip his, doktora giderken bu sefer kalbi atarken görebilecek miyim hissi... doktor bebeğimin kalbinin atmadığını bir hafta on gün önce durduğunu söyledi. Bu kadar geç, bu kadar ona alismisken bunu söyledi. Ense kalınlığı var diyordu, demek ki annesini düşündü, üzülmeyim istedi ve dünyaya gelmedi cennetteki melegim ama çok çok üzgünüm hala olayın sokundayim. Hazırlanıp daha büyük bir hastanede dogumumu gerçekleştiricem inşaallah nolur bana dua edin
Bana birsy demediler 1 2 gün daha bekleyeceğim bakalım Rabbim size de şifa versin inşallahOff, Rabbim şifa versin size de hemencecik. Serçe parmak acısı da felaket oluyor en ufak bir çarpmada bile. Şişme morarma olursa tekrar gel dediler bana ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?