- 5 Ağustos 2023
- 22
- 19
- 3
- 37
Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Çin takvimi hangi siteden yaptın acaba paylaşır mısın.Bana 12 haftada kıza benzyor dedi doktorum 16. Haftada kesinleşti kızımız olcak çin takvimide kız yazmıştı
Meltem hanıma gitmissiniz çok tatlı bir doktorBana ozelde gittigim doktorum 12+1 de kiz dedi ben inanmadim cunku erkek hissettim hep ertesi gun baska bi ozele gittin vajinal bakti net erkek dedi simdi kesin erkek 20.haftada
Hayırlısı olsun canım. Bizde de iç gebelik ve üç kız. X kromozomlari tek yaşıyor sanırım. Rabbim sana hayırlı sağlıklı kız evlat versin bana da erkek evlat nasip etsin. Amin amin amin3 gebelik 3 erkek bizden kiz çıkmaz eşimin y kromozomlar saglam
Canim kesin tanı yok amaKızlar biyerde bi yazı okudum down sendromlu bebekelrin anne karnında hareketi az olurmuş kas dokuları tam gelişmediğinden sanki benim kızım bugün anne ben sağlıklıyım dercesine devamlı tekmeliyor gün boyu üzüntümü anladı sanırım harket halinde böyle birşey duydunuzmu hiç?
Aminnnnn bakalim yas geciyo canm son artikHayırlısı olsun canım. Bizde de iç gebelik ve üç kız. X kromozomlari tek yaşıyor sanırım. Rabbim sana hayırlı sağlıklı kız evlat versin bana da erkek evlat nasip etsin. Amin amin amin
Google yazmıştım canm oradan baktimHayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Çin takvimi hangi siteden yaptın acaba paylaşır mısın.
Kaçıncı haftada kapanmalı delik pekiHayır canım bazen doğumdan sonra kapanan hatta kapanmayıp ömür bpyı öyle yaşmını sürdüren bile varmış ama ciddi bi durum olsuğunda ameliyatla kaptıyorlarmış
İşte bunu diyorum o açıklık hep var diye hatırlıyorum teşekkürler bilgilendirme içinAnne karnında her bebekte mevcut olan sağ ve sol kulakçıklar arasında kan geçişine imkan sağlayan açıklık var. Her bebek bu açıklık ile dünyaya geliyor. Doğduktan sonra da ihtiyaç kalmadığı için aldığı ilk nefes ile veya bir kaç hafta ile bir kaç ay arasında kendiliğinden kapanması beklenir. Bazı bebeklerde bu açıklık normalden daha geniş olur ve doğumdan sonra kapanmaz. Çoğunlukla çocukluk zamanı muayenede basit üfürüm veya şiddetli üfürüm olarak duyuluyor ve yine çoğunlukla bir şikayetleri olmuyor. Çok az bir oranda şikayeti olan çocuklarda oluyor. Eko ve EKG ile tanı koyuluyor.
Rabbim sağlık sıhhat versin canım hayırlı evlat olsunlar.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Hislerin kuvvetliymis canım. Benim iki kızım da üçüncüye hamileyim hiçbir şey hissetmiyorum erkek diye düşündüm belirtileri felan farklıydı ama cuma günü kız olduğunu öğrendim hemde doktor yüzde seksen beş dedi
Sırt üstü uzan bebeği hareket ettirmeye çalış o zaman daha net hissedersinKızlar karnımda sancı oluyor arada genel olarak her yerinde aynı zamanda son zamanlarda beyaz akıntım çok olmaya başladı sizlerde nasıl durum yatıp dinlemediğim için mi bilmiyorum şu sıra bebek hareketide hissetmedim
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Çin takvimi hangi siteden yaptın acaba paylaşır mısın.
Simdi koru hastanesine gidiyorum, Dogukwn Ozkana. Evet ben cok memnundun Meltem hocadan hala arada gidiyorum.Meltem hanıma gitmissiniz çok tatlı bir doktorilk tüp bebekde transferimi kendi yapmıştı doktorum olmamasına rağmen sürecimi takip etmişti normalde nereye gidiyorsunuz takipli doktorunuz kim
Saglikli olsun da kuzum cinsiyet onemli degiilSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Hislerin kuvvetliymis canım. Benim iki kızım da üçüncüye hamileyim hiçbir şey hissetmiyorum erkek diye düşündüm belirtileri felan farklıydı ama cuma günü kız olduğunu öğrendim hemde doktor yüzde seksen beş dedi
Ama canım bendeki acaba normal olarak kabul edilmedi detaylı ultrasonda bu özellikle belirtildi dediğin gibi olsa doktor amniyosentez önerirmiydiki ben bebeğimin sağlıklı olduğunu sadwce bu deliklerin varlığıyla down olduğunu düiünmüyorum inşallahta öyledirAnne karnında her bebekte mevcut olan sağ ve sol kulakçıklar arasında kan geçişine imkan sağlayan açıklık var. Her bebek bu açıklık ile dünyaya geliyor. Doğduktan sonra da ihtiyaç kalmadığı için aldığı ilk nefes ile veya bir kaç hafta ile bir kaç ay arasında kendiliğinden kapanması beklenir. Bazı bebeklerde bu açıklık normalden daha geniş olur ve doğumdan sonra kapanmaz. Çoğunlukla çocukluk zamanı muayenede basit üfürüm veya şiddetli üfürüm olarak duyuluyor ve yine çoğunlukla bir şikayetleri olmuyor. Çok az bir oranda şikayeti olan çocuklarda oluyor. Eko ve EKG ile tanı koyuluyor.
Tabiki orası öyle canım insan her meyveden tatmak istiyorSaglikli olsun da kuzum cinsiyet onemli degiil
Hayırlısı olsun canım. Bizde de iç gebelik ve üç kız. X kromozomlari tek yaşıyor sanırım. Rabbim sana hayırlı sağlıklı kız evlat versin bana da erkek evlat nasip etsin. Amin amin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?