2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bana ozelde gittigim doktorum 12+1 de kiz dedi ben inanmadim cunku erkek hissettim hep ertesi gun baska bi ozele gittin vajinal bakti net erkek dedi simdi kesin erkek 20.haftada
Meltem hanıma gitmissiniz çok tatlı bir doktor ilk tüp bebekde transferimi kendi yapmıştı doktorum olmamasına rağmen sürecimi takip etmişti normalde nereye gidiyorsunuz takipli doktorunuz kim

Canim kesin tanı yok ama

İşte bunu diyorum o açıklık hep var diye hatırlıyorum teşekkürler bilgilendirme için

Rabbim sağlık sıhhat versin canım hayırlı evlat olsunlar.

Kızlar karnımda sancı oluyor arada genel olarak her yerinde aynı zamanda son zamanlarda beyaz akıntım çok olmaya başladı sizlerde nasıl durum yatıp dinlemediğim için mi bilmiyorum şu sıra bebek hareketide hissetmedim

Sırt üstü uzan bebeği hareket ettirmeye çalış o zaman daha net hissedersin

Hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Çin takvimi hangi siteden yaptın acaba paylaşır mısın.
Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahValla açıkcası direk googleye yazdım öyle baktım çin takvimine

Meltem hanıma gitmissiniz çok tatlı bir doktor ilk tüp bebekde transferimi kendi yapmıştı doktorum olmamasına rağmen sürecimi takip etmişti normalde nereye gidiyorsunuz takipli doktorunuz kim
Simdi koru hastanesine gidiyorum, Dogukwn Ozkana. Evet ben cok memnundun Meltem hocadan hala arada gidiyorum.

Saglikli olsun da kuzum cinsiyet onemli degiil

Kızlar ana kucağı pierre cardin aldım dün hemde şok bir fiyata aldım 900 tl civilden aldım bir kontröl edin civil mağazalarını
en kötü 1400 civarı piyasa fiyatları aldığım mağazada bir siyah bir bu renk vardı bunu tercih ettim alacaklara duyurulur.
kumaşı ve kalitesi çok güzel

Merhaba Şubat anneleri Allah kısmet ederse bende Şubat annesi olacağım hemde 3 kez iki kızım da Şubat doğumlu 3.gebeliğim bu da şubata denk geliyor hayırlısıyla. 30 Mayıs son adet tarihim 4 haftalıkken yakaladım onu testte , Dr kontrolüm 5 haftalıkken di sadece keseyi görmüştük, 7 haftalıkken kalp atışını duydum şükür. Şuan 16 haftalık olduk bile , yakında kontrolüm var cinsiyetini öğreneceğim bakalım . İki kızım var hayirlsiyla birde oğlum olursa sevinirim . Sağlıklı olması tek temennim. Hepinize sağlıklı mutlu hamilelik dilerim, sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah B Buffalosos

Ama canım bendeki acaba normal olarak kabul edilmedi detaylı ultrasonda bu özellikle belirtildi dediğin gibi olsa doktor amniyosentez önerirmiydiki ben bebeğimin sağlıklı olduğunu sadwce bu deliklerin varlığıyla down olduğunu düiünmüyorum inşallahta öyledir

Günaydın :)
Sağlık ocağından geliyorum kontrolümüz vardı. Minikkuşun kalp atışlarını duyduk hep solda harketlenme var ama o mu emin değilim kilolu olduğum için hareketlerini bu kadar erken hissetmem mümkün değil sanıyorum dedim kiloyla alakası olmuyor dedi ebe ve kalp atışını ararken dedi ki tam senin söylediğin yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…