Benim tavsiym fotograf cekmemeniz yonunde olur. O surecte Psikolojik tedavi aldigimi soylemis miydim hatirlamiyorum ama doktorum yaptirdigim isimligi hazirladigim defterleri fotograflari uzaklastirmami atmami soylemisti cunku artik bebegi kaybedince kendimi onlara baglamistim ve asla iyilesemiyordum. İyilesmek icin malesef daha az hatirlamamiz gerekiyor zaten unutmak mumkun degil hala size bunlari yazarken gozyaslarimi tutamiyorum ama simdi 16 haftalik hamileyim. Sizin icin de bu surecin kolaylasmasini ve yeni bir bebekle tekrar bu sevinci yasamanizi diliyorumDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Bende tulum arayışındaydım karşıma çıktıÇok hoşlar keşke daha önce görseydim
Yazılarınızı okudukça içimden parça kopuyor sanki bence hiç bir anı bırakmayın fotoğraf bile içinizde yaşayın sadece gördükçe ağlıcaksınızDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Lütfen ağlayıp kendinizi üzmeyin her şey geride kaldı sizin için. Sağlıkla bebeğinize kavuşunBenim tavsiym fotograf cekmemeniz yonunde olur. O surecte Psikolojik tedavi aldigimi soylemis miydim hatirlamiyorum ama doktorum yaptirdigim isimligi hazirladigim defterleri fotograflari uzaklastirmami atmami soylemisti cunku artik bebegi kaybedince kendimi onlara baglamistim ve asla iyilesemiyordum. İyilesmek icin malesef daha az hatirlamamiz gerekiyor zaten unutmak mumkun degil hala size bunlari yazarken gozyaslarimi tutamiyorum ama simdi 16 haftalik hamileyim. Sizin icin de bu surecin kolaylasmasini ve yeni bir bebekle tekrar bu sevinci yasamanizi diliyorum
Amin canım. Basın sağolsun, acın çok zormuş. Hepimiz bu dünyada gocebeyiz. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşaallah. Bebeğimin fotoğrafını isteyenler falan oldu çekmedim zaten atmam kimseye diye, kendim için de çekemedim, o güzellik karşısında aklıma da gelmedi açıkçası. Anılarımı geride birakmam ve unutmam gerektiğini biliyorum. Ultrason fotograflari, kıyafetleri hepsini bir kutuda saklayacagimYazılarınızı okudukça içimden parça kopuyor sanki bence hiç bir anı bırakmayın fotoğraf bile içinizde yaşayın sadece gördükçe ağlıcaksınızkıyaslamak bir değil belki ama ben düğünüme üç hafta kala geçen sene annemi kaybettim aylarca fotograflarına videolarına bakamadım hala daha bakamıyorum galeride hemen geçiyorum ona haksızlık yapıyormuyum bilmyrum ama canımın acıcağını bildiğim için görmemeye çalışıyorum hep aklımda zikrimde içimde rüyalarımda ama bakmaya koyamıyorum aklıma dahi düştükçe gözlerim doluyor yutkunamıyorum sende uzaklaşmaya çalış anılarından zor ama Rabbim sana unutturacağı bir hamilelik evlat nasip eder inşallah
Koruda doğum paketi fiyati nasıl kuzumSimdi koru hastanesine gidiyorum, Dogukwn Ozkana. Evet ben cok memnundun Meltem hocadan hala arada gidiyorum.
Canim haziran ayinda detayli ultrason ile birlikte 19 500 TL verdim. Meltem hocayi cok istedim ama onun dogum paketi 25 bin tl idi. Hastane de ayri.Koruda doğum paketi fiyati nasıl kuzum
canı veren Allah alan da Allah hepimiz bu bedenlerde misafiriz bizlerin de vadesi dolacak dünya milyonlarca yıl bir sürü bedene ev sahipliği yaptı belki onun yaşam hakkı bitmedi ruhu üflenmedi yeni bir bedende ruh bulacak hersey AllahtanAmin canım. Basın sağolsun, acın çok zormuş. Hepimiz bu dünyada gocebeyiz. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşaallah. Bebeğimin fotoğrafını isteyenler falan oldu çekmedim zaten atmam kimseye diye, kendim için de çekemedim, o güzellik karşısında aklıma da gelmedi açıkçası. Anılarımı geride birakmam ve unutmam gerektiğini biliyorum. Ultrason fotograflari, kıyafetleri hepsini bir kutuda saklayacagim
Sakın fotoğraf çekme bırak hayallerindeki gibi kalsın. Sana da daha fazla eziyet olmasın acın onu gördükçe tazelenir oysa yeniden anne olacak hatırlı evlatlar büyüteceksin.Doğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Koru uygunmuş evett bu devirde kesene hangisi uygunsa doktorda içine şimdiyse onla devam et kuzum. Memorialda doğum yaptıriyor özel kliniklerin fiyatı pahalı gerçekten. Bendr ümit koruyucuogluna. Gidiyorum onun fiyatı daha yüksekCanim haziran ayinda detayli ultrason ile birlikte 19 500 TL verdim. Meltem hocayi cok istedim ama onun dogum paketi 25 bin tl idi. Hastane de ayri.
Ya resmen cigerimizi yaktin Allahim sana sabirlar versin cok zorDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyoallrumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Canım… Allahım sabırlar versin ileride kardeşine koruyucu melek olacak oğluşunDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Umit hocanin da dogum ugreti 1250 iyi ki sigortan yararlanmissin :)Koru uygunmuş evett bu devirde kesene hangisi uygunsa doktorda içine şimdiyse onla devam et kuzum. Memorialda doğum yaptıriyor özel kliniklerin fiyatı pahalı gerçekten. Bendr ümit koruyucuogluna. Gidiyorum onun fiyatı daha yüksekAllah'tan özel sigortamiz var da karşılıyor. Yoksa bu devirde herşey çok pahalı Allah yardimcimi olsun
Pardon muayene ucretiUmit hocanin da dogum ugreti 1250 iyi ki sigortan yararlanmissin :)
Sabır dilemiyorum sabır diledikçe kendim için de öyle hep sabır edicek şeyler yaşıyoruz Rabbim hepimize güç kuvvet versin diyelimAmin canım. Basın sağolsun, acın çok zormuş. Hepimiz bu dünyada gocebeyiz. Sağlıkla bebeğini kucağına al inşaallah. Bebeğimin fotoğrafını isteyenler falan oldu çekmedim zaten atmam kimseye diye, kendim için de çekemedim, o güzellik karşısında aklıma da gelmedi açıkçası. Anılarımı geride birakmam ve unutmam gerektiğini biliyorum. Ultrason fotograflari, kıyafetleri hepsini bir kutuda saklayacagim
Aynen o fiyattı ama kanla birlikte 3 bin düşüyor sigortadanPardon muayene ucreti
Ne kadar güzel bi kalbin var ne güzel anlatmişsın oğlunu ❤ Allahım en hayırlı zamanda gebelik haberi almayı sonrasında sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Allah sabır versin cnm cennette bekleyen bir yavrun var ...Doğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?