- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
Doktor bisi demedi mi ben hastaneye gittim usutmusum agumentin verdi birde bel.agrisi için bir kas gevşetici hamileler icebiliyormus serum takıldı parolKızlar ya bana dün sağlık ocağında kan tahlili yapmışlardı bugün sonuçları çıktı. Demirim düşük olduğu için ilaç kullanıyordum bu seferde yüksek çıkmış. Yüksek çıkmasının bi sakıncası var mı sizce bilginiz var mı ? Birde enfeksiyon değerlerim gene yüksek çıkmış
Ayda bir miBenim.kedim prensipliymis olamaz ben topalkalsan kum kullanıyorum ben ayda 1 komple değiştiriyorum.aktif karbonlu iri taneli kullanıyorum gjnluk.kum temizleniyor koku olmasin diye hakikaten aslan parçası kedi değil o
Ayda bir mitopaklaşan kumu görsen kumdan kale dersin gerçekten abartmıyorum bir kere ciflesmeye gitmişti dişi kedinin sahibi kumuna anlam veremiyorum diyordu
Demir yüksekliğide iyi değil fazlası baş ağrısı falan yapıyormuş kaç ay kullandınızKızlar ya bana dün sağlık ocağında kan tahlili yapmışlardı bugün sonuçları çıktı. Demirim düşük olduğu için ilaç kullanıyordum bu seferde yüksek çıkmış. Yüksek çıkmasının bi sakıncası var mı sizce bilginiz var mı ? Birde enfeksiyon değerlerim gene yüksek çıkmış
Yeni çıktı sonuçlar daha doktorla görüşmedim o yüzden. Enfeksiyon geçen ay da yüksek çıkmıştı 7 tane antibiyotik iğne vuruldum iyileştim diye düşünüyordum ama enfeksiyon düşmemişDoktor bisi demedi mi ben hastaneye gittim usutmusum agumentin verdi birde bel.agrisi için bir kas gevşetici hamileler icebiliyormus serum takıldı parol
2 hafta kullandım sadeceDemir yüksekliğide iyi değil fazlası baş ağrısı falan yapıyormuş kaç ay kullandınız
Amin canım temiz yüreğinden öpüyorumBen mühendishanıma aşırı üzüldüm ya tüm gece onunla ilgili rüyalar gördüm. İnşallah kendini tekrar hazır hissettiğinde sağlıklı bir hamilelik yaşar
Hangi ilacı kullandınız acaba? Tahlil yanlış sonuç vermiş, karışmış olabilir mi2 hafta kullandım sadecebaş ağrısı olmadı hiç
Bende sağlık ocağında bugün kan verdim bakalım yarın çıkacak sonuçlar benim de yüksek mi ben 2 haftadan fazla oldu kullanmaya başlayalı.Kızlar ya bana dün sağlık ocağında kan tahlili yapmışlardı bugün sonuçları çıktı. Demirim düşük olduğu için ilaç kullanıyordum bu seferde yüksek çıkmış. Yüksek çıkmasının bi sakıncası var mı sizce bilginiz var mı ? Birde enfeksiyon değerlerim gene yüksek çıkmış
Gynoferon kullandım , bilmiyorum ki belki de yanlıştır dediğin gibiHangi ilacı kullandınız acaba? Tahlil yanlış sonuç vermiş, karışmış olabilir mi
Ben ikisine de soruyorum. Hatta ben çift kontrollü gidiyorum yani hem devlete hem özele gidiyorum , iki doktora da ayrı ayrı soruyorum.Bende sağlık ocağında bugün kan verdim bakalım yarın çıkacak sonuçlar benim de yüksek mi ben 2 haftadan fazla oldu kullanmaya başlayalı.
Kendi doktorumuza mı sormalıyız yoksa aile hekimine mi? Yani değerlerde bi tuhaflik olunca nasıl yapıyorsunuz?
Anladım teşekkür ederimBen ikisine de soruyorum. Hatta ben çift kontrollü gidiyorum yani hem devlete hem özele gidiyorum , iki doktora da ayrı ayrı soruyorum.
Benim de vardı british dişi yavruyken biberonla beslerdim beraber uyurduk ama hamileliğin başında aşırı tiksindim ondan görünce kusuyordum onu sahiplendirdim hala tüylü hayvanlara bakamiyorum maalesefBenimde 3 buçuk yaşında brittish shorthair kedim var .Erkek ve aşırı hareketli tekir kedilerden hiç farkı yok.Çocukları ve bebekleri asla sevmiyor.Geçenlerde 8 aylık yeğenim halıda oynarken miyavlayarak üstüne doğru yürüdü zor kurtardım bebeği.Kendine rakip görüyor robot süpürgeyle bile savaşıyor öyle bir kedi yani düşünün.Kısırlaştırdığımızdan beri hiç halılara felan işememişti sırf o yeğenimin kokusu var diye bebeğin uyuduğu odanın kapısına işediİlk gebe kaldığımda bile vermek istemedim ama bu aralar çok zorluyor beni koşarken aniden kucağıma atlıyor gece çişi gelince halıyı tırmalıyor işemesin diye yataktan fırlıyorum kumuna götürüyorum inadına yapıyor sanki odamızın kapısını kapatınca bu sefer saatlerce miyavlıyor.Geçen sene de parkta bir bebeğin gözünü çizmişti.Şimdi bebek doğunca onun kokusu olacak odanın kapısını kapatsak bebek uyurken saatlerce miyavlayarak uyandıracak bir de erkek kedi sahipleri bilir çok kalın sesi var.Bebek yerdeyken aniden üstüne atlasa atlar yüzünü çizse çizer daha önce yeğenlerimin de üstüne atlamışlığı var o yüzden inat etmek istemiyorum artık.Onu çok seviyorum bir gün bile vermek istemedim en pahalı mamadan alıyorum iki ayda bir aşıya götürüyoruz.En hayvan sever dediğim insan bile bu kedi evde beslenmez diyor düşünün Eşim de zarar verirse bebeğe çok büyük vicdan azabı çekersin diyor.Sakin kedi anneleri çok şanslı o yüzden
Merhaba kardeşim dün benimde ayrıntılı ultrason um vardı 19+1 dik bebeğin bagirsaklarinda parlaklık gördü ve dediğiniz gibi birşeyler saydı 3 hafta sonra tekrar ayrıntılı ya gel dedi ve bebek oturur pozisyonda hep hareketlerini çok hissetmiyorum henüz cok moralim bozuldu inşallah birşey cikmazKalbini ferah tut inş ya benim de 18. Haftada kızımın bağırsağında parlaklık görüp bir sürü hastalık saymıştı
Şükür kayboldu
Ayrıntılı ultrason nasıldı nasıl baktı renkli mi ? Amniyosentez yaptıracak mısınız
212.156.143.226:81/ThalamusLaboratuvar/frmwebsonuc.aspxAnladım teşekkür ederim
B Buffalosos senin bize attığın bi sayfa vardı e nabıza düşmeden oradan görebiliyorduk sanki sonucu link varsa atar misin
Canım benim de öyleydi hissedemedikçe içim sıkıldı ama gittim gördüm kontrolde çok iyiydi çok şükür olumsuz düşünmemeye çalışKızlar ya bi ara pıt pıt atma şeklinde hareket hissetmeye başlamıştım birkaç gündür hiç yok sanki. Yarın kontrolüm var ama korkuyorum sanırım birazcık böyle olup sonradan tekrar hisseden oldu mu acaba? Yarın kontrolüm iyi ki varmış ya çok takıldı aklıma çünkü akşam akşam umarım tüm bebekler iyidirbebeğini kaybedenlere de tekrar iyilik sabır diliyorum Allahtan, inşallah tez zamanda sağlıklı gebelikler elde edersiniz
Teşekkür ederim canım baktım henüz çıkmamış212.156.143.226:81/ThalamusLaboratuvar/frmwebsonuc.aspx
Buraya da yaz sonuçları canımm bakalım
Evet ben 12+6 da pitlari hissediyordum yilan gibi kayma sonra 15-16-17 de hiç bi şey hissetmedim o sira doktora gittiğimde 15. Haftada plasenta ondeydi sonra 17 de tekrar hareket hissettim kontrole gittiğimde plasenta arkada dediler bende plasenta konumuna göre hissiyatımın olduğunu farkettim bence ondandır hiç kafanıza takmayın Allah’ın izniyleKızlar ya bi ara pıt pıt atma şeklinde hareket hissetmeye başlamıştım birkaç gündür hiç yok sanki. Yarın kontrolüm var ama korkuyorum sanırım birazcık böyle olup sonradan tekrar hisseden oldu mu acaba? Yarın kontrolüm iyi ki varmış ya çok takıldı aklıma çünkü akşam akşam umarım tüm bebekler iyidirbebeğini kaybedenlere de tekrar iyilik sabır diliyorum Allahtan, inşallah tez zamanda sağlıklı gebelikler elde edersiniz
Merhaba kızlar benimde kedim vardıTemizleme yapıyorum tabiama çişten bütün kum batıyor bu sefer kum kokmaya başlıyor mecbur komple değiştiriyoruz
Ne güzel ne kadar erken hissetmeye başlamışsınız.Benim bebeğim tam 19 haftalık ve bugün hissettim ilk kez karnımda hareketleriniEvet ben 12+6 da pitlari hissediyordum yilan gibi kayma sonra 15-16-17 de hiç bi şey hissetmedim o sira doktora gittiğimde 15. Haftada plasenta ondeydi sonra 17 de tekrar hareket hissettim kontrole gittiğimde plasenta arkada dediler bende plasenta konumuna göre hissiyatımın olduğunu farkettim bence ondandır hiç kafanıza takmayın Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?