2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Doktor bisi demedi mi ben hastaneye gittim usutmusum agumentin verdi birde bel.agrisi için bir kas gevşetici hamileler icebiliyormus serum takıldı parol

Benim.kedim prensipliymis olamaz ben topalkalsan kum kullanıyorum ben ayda 1 komple değiştiriyorum.aktif karbonlu iri taneli kullanıyorum gjnluk.kum temizleniyor koku olmasin diye hakikaten aslan parçası kedi değil o
Ayda bir mi topaklaşan kumu görsen kumdan kale dersin gerçekten abartmıyorum bir kere ciflesmeye gitmişti dişi kedinin sahibi kumuna anlam veremiyorum diyordu

Demir yüksekliğide iyi değil fazlası baş ağrısı falan yapıyormuş kaç ay kullandınız

Doktor bisi demedi mi ben hastaneye gittim usutmusum agumentin verdi birde bel.agrisi için bir kas gevşetici hamileler icebiliyormus serum takıldı parol
Yeni çıktı sonuçlar daha doktorla görüşmedim o yüzden. Enfeksiyon geçen ay da yüksek çıkmıştı 7 tane antibiyotik iğne vuruldum iyileştim diye düşünüyordum ama enfeksiyon düşmemiş

Bende sağlık ocağında bugün kan verdim bakalım yarın çıkacak sonuçlar benim de yüksek mi ben 2 haftadan fazla oldu kullanmaya başlayalı.

Kendi doktorumuza mı sormalıyız yoksa aile hekimine mi? Yani değerlerde bi tuhaflik olunca nasıl yapıyorsunuz?

Ben ikisine de soruyorum. Hatta ben çift kontrollü gidiyorum yani hem devlete hem özele gidiyorum , iki doktora da ayrı ayrı soruyorum.

Benim de vardı british dişi yavruyken biberonla beslerdim beraber uyurduk ama hamileliğin başında aşırı tiksindim ondan görünce kusuyordum onu sahiplendirdim hala tüylü hayvanlara bakamiyorum maalesef

Merhaba kardeşim dün benimde ayrıntılı ultrason um vardı 19+1 dik bebeğin bagirsaklarinda parlaklık gördü ve dediğiniz gibi birşeyler saydı 3 hafta sonra tekrar ayrıntılı ya gel dedi ve bebek oturur pozisyonda hep hareketlerini çok hissetmiyorum henüz cok moralim bozuldu inşallah birşey cikmaz

Anladım teşekkür ederim

B Buffalosos senin bize attığın bi sayfa vardı e nabıza düşmeden oradan görebiliyorduk sanki sonucu link varsa atar misin
212.156.143.226:81/ThalamusLaboratuvar/frmwebsonuc.aspx

Buraya da yaz sonuçları canımm bakalım

Canım benim de öyleydi hissedemedikçe içim sıkıldı ama gittim gördüm kontrolde çok iyiydi çok şükür olumsuz düşünmemeye çalış

Evet ben 12+6 da pitlari hissediyordum yilan gibi kayma sonra 15-16-17 de hiç bi şey hissetmedim o sira doktora gittiğimde 15. Haftada plasenta ondeydi sonra 17 de tekrar hareket hissettim kontrole gittiğimde plasenta arkada dediler bende plasenta konumuna göre hissiyatımın olduğunu farkettim bence ondandır hiç kafanıza takmayın Allah’ın izniyle

Temizleme yapıyorum tabi ama çişten bütün kum batıyor bu sefer kum kokmaya başlıyor mecbur komple değiştiriyoruz
Merhaba kızlar benimde kedim vardı
Hamilelikte kedi dışkısı çok zararlı bildiğinizi umuyorum zaten doktorunuz söylemiştir
Tuvaletini felan eşiniz temizlese daha sağlıklı olur sizler için

Ne güzel ne kadar erken hissetmeye başlamışsınız.Benim bebeğim tam 19 haftalık ve bugün hissettim ilk kez karnımda hareketlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…