2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Veterinerle konuştum özellikle iki ayda bir yapılan iç dış parazit aşısının içeriğini gösterdi aşının içeriğinde toxo var özellikle endişeniz olmasın dedi

kızlar günaydın ya herkes rahat hissediyorum yazmış ama ben hiç birşey hissetmiyorum bende mi sorun var acaba sadece göbeğim pıt pıt böyle oda ondan mı kaynaklı onu da bilmiyorum 17+4 şuan

kızlar günaydın ya herkes rahat hissediyorum yazmış ama ben hiç birşey hissetmiyorum bende mi sorun var acaba sadece göbeğim pıt pıt böyle oda ondan mı kaynaklı onu da bilmiyorum 17+4 şuan
Ben 19+3 üm ilk defa iki gündür böyle hissediyorum önceleri çok hafifti yani bence normal doktoruma sorduğumda o da 20. Haftalarda tam hissedersin demişti

Ben 19+3 üm ilk defa iki gündür böyle hissediyorum önceleri çok hafifti yani bence normal doktoruma sorduğumda o da 20. Haftalarda tam hissedersin demişti
banada öyle dedi ilk hamileliğin 20 haftalarda başlar dedi ama herkes baya hissediyor bende mı acaba problem var diye düşündüm :) sağol canım

Veterinerle konuştum özellikle iki ayda bir yapılan iç dış parazit aşısının içeriğini gösterdi aşının içeriğinde toxo var özellikle endişeniz olmasın dedi
Bazen mecbur kalıyorum temizliyorum.ama elim hiç diskoya değmez kürekle alıyorum Allah korusun yani oda can vazgeçilmez ilk başta istedim gitmesini bu sefer ohlum çok.uzulecekti ona almıştım kediyi beni sahibi gördü ben nereye o oraya hala benim ayak ucunda yatar ben hangi odadaysam dibime bir köşe bulur oturur kıyamıyorum hiç ya işte olsun bakalım ne yapalım inş gelecek bebeğe zarar vermez

hıc endıslenme canım bende 18+3 um bugun oyle bangır bangır hıssetmıyorum.. arada bır pıtırtı gıbı oluyor..
17 haftamda 3-4 kere baya ıyı yoklamıştı :))

Cinsiyet belli oldu. Erkekmiş... Sağlıkla gelsin inş. İlk başta baya yıkıldım ama alışmaya çalışıyorum B Buffalosos
Aramıza hoş geldin canım
Benden daha yıkığı yoktur ama öyle bir alıştım ki günlerce boşa ağlamışım ultrasonda gün geçtikçe ellerini ayaklarını görmem bile yetti her hareketi beni kendine bağlıyor yakışıklı erkeğimmmm

Sokak hayvanlarini bnde seviyorum ama elimi iyicene yıkıyorum yesillikleri sirkelerle etlerede eldivenle dokunurum ama sonrasi gene ellerimi yikarim.cig et tavuk onlara eldivensiz dokunamiyirum tiksinti geliyor nedense elimi yikasamda rahat edemiyorum

Dedigin gibi hijyen önemli hocam.bu konuda sadece hayvanlar üzerinden örnek verilmesi beni cok rahatsiz ediyor

Bebek hareketlerinde herkes aynı hissetmeyebilir benim tüm arkadaşlarım çok geç hissetmişler ben içlerinde en erken 14-15 de hissetmeye başlama sebebim vücudumu çok dinliyorum. Sağlık konusunda da anksiyetem olduğu ve iç karnım küçük olduğu için daha önden hissettirdi bana. Muhtemelen kendimi dinlemesem odaklanmasam ben de anlamazdım
11. Haftada ultrasonda kendini komple aşağı yukarı zıplatıyordu sıpa ben o görüntüyü gördüm ya dedim tamam bir kaç haftaya komple ne yaparsa hissettim artık odak noktam olduğu için
Bu arada bağırsak hareketleri benim hep çok çalışır gebelikten önce de hep vardı göbek arkasında oluyor o ayırt ediyorum bu bebek direkt aşağıda idrar torbasının az üstünde o hareketler oluyor

Eğer hissetmek istiyorsanız bir şeyler yiyip yatağa girin sola yatın bir bacağı yukarı çekin elinizde hafifçe bastırın pıt pıt şeklinde rahim tarafına minnoş dönecek kesin az da olsa belki hissettirir

Yok görmedi canim kendi Dr dedi 18 _22 hafta arası yaptır diye randevu bulunca üniversite hastanesinden bende gittim

Her zamankinden farklı olarak hissettiğin her hareket bebek hareketidir bence hissediyorsun artık

Migren sağ gözden vuruyor gibi hissediyorum gebelikten önce bir tane arveles içip türk kahvesi yapıyordum gelmeden gidiyordu çoğu zaman şimdi Türk kahvesinden tiksindim iyice ve arveles yasak parol da etki etmiyor yandım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…