- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 26
Veterinerle konuştum özellikle iki ayda bir yapılan iç dış parazit aşısının içeriğini gösterdi aşının içeriğinde toxo var özellikle endişeniz olmasın dediCig et konserve mama yiyen kedilerde toxoplaz olurmuş ve disarda gezen benim.kedim sadece kuru mama yiyo doktor hiç korkma o zman dedi disardan gelen sebze meyvelerde bulaşma olasılığı cig etten bulaşma olasılığı daha yüksek dedi veteninerler görüştüm kedinin büyün aşıları tam dedi cig et ve konserve yemiyorsa sikinti yok kedin 2 yaşında patileri hiç dışarı yüzü gormedi
Ben 19+3 üm ilk defa iki gündür böyle hissediyorum önceleri çok hafifti yani bence normal doktoruma sorduğumda o da 20. Haftalarda tam hissedersin demiştikızlar günaydın ya herkes rahat hissediyorum yazmış ama ben hiç birşey hissetmiyorum bende mi sorun var acaba sadece göbeğim pıt pıt böyle oda ondan mı kaynaklı onu da bilmiyorum 17+4 şuan
banada öyle dedi ilk hamileliğin 20 haftalarda başlar dedi ama herkes baya hissediyor bende mı acaba problem var diye düşündüm :) sağol canımBen 19+3 üm ilk defa iki gündür böyle hissediyorum önceleri çok hafifti yani bence normal doktoruma sorduğumda o da 20. Haftalarda tam hissedersin demişti
Bazen mecbur kalıyorum temizliyorum.ama elim hiç diskoya değmez kürekle alıyorum Allah korusun yani oda can vazgeçilmez ilk başta istedim gitmesini bu sefer ohlum çok.uzulecekti ona almıştım kediyi beni sahibi gördü ben nereye o oraya hala benim ayak ucunda yatar ben hangi odadaysam dibime bir köşe bulur oturur kıyamıyorum hiç ya işte olsun bakalım ne yapalım inş gelecek bebeğe zarar vermezVeterinerle konuştum özellikle iki ayda bir yapılan iç dış parazit aşısının içeriğini gösterdi aşının içeriğinde toxo var özellikle endişeniz olmasın dedi
hıc endıslenme canım bende 18+3 um bugun oyle bangır bangır hıssetmıyorum.. arada bır pıtırtı gıbı oluyor..kızlar günaydın ya herkes rahat hissediyorum yazmış ama ben hiç birşey hissetmiyorum bende mi sorun var acaba sadece göbeğim pıt pıt böyle oda ondan mı kaynaklı onu da bilmiyorum 17+4 şuan
Aramıza hoş geldin canımCinsiyet belli oldu. Erkekmiş... Sağlıkla gelsin inş. İlk başta baya yıkıldım ama alışmaya çalışıyorumB Buffalosos
Sokak hayvanlarini bnde seviyorum ama elimi iyicene yıkıyorum yesillikleri sirkelerle etlerede eldivenle dokunurum ama sonrasi gene ellerimi yikarim.cig et tavuk onlara eldivensiz dokunamiyirum tiksinti geliyor nedense elimi yikasamda rahat edemiyorumBen önceden çoğu enfeksiyonu geçirmişim ama doktorum parazit enfeksyonunu geçirmemişim eğer evcil hayvan besliyorsan aşılarını sürekli yaptırmalısın özellikle sokak kedileriyle içli dışlı olma birde yeşillikleri güzel yıkayıp tüketmelisin dedi şimdi kedi falan sevemiyorum içim gidiyor tutuyorum kendimi
Dedigin gibi hijyen önemli hocam.bu konuda sadece hayvanlar üzerinden örnek verilmesi beni cok rahatsiz ediyorAynen öyle canımmmmaslında toksoplazma özellikle çiğ et yıkanmamış sebzeler ile daha çok bulaşıyor yaklaşık 6 yıldır sürekli hasta bakarım benim bile testim negatif önemli olan hijyen şartlarına dikkat etmek ve evcil hayvanlarımızın aşılarını düzenli yaptırmak ben şu an koku hassasiyetimden dolayı temizlemiyorum kedimin kumunu ama kürekle alıyoruz zaten ekstra eldiven takılabilir ya da bu süreçte eşler temizleyebilir
Bende 19+4 üm ve 2.gebeligim birde henüz bu bebek diyebilecegim birsey hissetmedimkızlar günaydın ya herkes rahat hissediyorum yazmış ama ben hiç birşey hissetmiyorum bende mi sorun var acaba sadece göbeğim pıt pıt böyle oda ondan mı kaynaklı onu da bilmiyorum 17+4 şuan
Biz yoyko marka kabin tipi bebek arabasini aldık çok da hoşumuza gtti tentesi de siyah geldi tam istediğim gbi https://www.hepsiburada.com/yoyko-q...e-p-HBCV00003F5WQE?url_src=and-product-detailKızlar bebek arabası önerileriniz nelerdir?
Cnm benimde aynı 2.gebeligim benim 15+2 ama birsey hissetmiyorum bence endişelenmeye birsey yok ilk gebeliğmde de geç hissetmistimBende 19+4 üm ve 2.gebeligim birde henüz bu bebek diyebilecegim birsey hissetmedim
Yok görmedi canim kendi Dr dedi 18 _22 hafta arası yaptır diye randevu bulunca üniversite hastanesinden bende gittimCanım 19 çok erken değil mi bende 21 de gittim bana erken diyem çok oldu aslında en güzel zaman 23 deniyor ben biraz daha büyüsün tekrar gidicem başka bir sıkıntı gördümü peki bebeğinde ah seninde benim gibi kafanda bir sürü soru işareti rabbim feraha çıkarsın ikimizide
Aynen benim de bugün daha iyi ama gece fena sızlıyorduBugün 3. Günüm hala ağrıyor ama düne kadar rahat kaldırıp üzerine yatamıyordum şimdi rahatlıyor
Her zamankinden farklı olarak hissettiğin her hareket bebek hareketidir bence hissediyorsun artıkKızlar günaydın hareketleri hissedenlere soruyorum iki gündür karnımda baya baya böyle sanki bi su dalgası hareket ediyormuş gibi hissediyorum bebek hareketleri böyle mi oluyor önceden hiç böyle değildi hissettiğim şimdi baya baya sert hareketler oluyorbebektir diye umut ediyorum
benımkıde kraft bılbao canım, kullanımı cok rahat, kapanıncada mınıcık.. sürgülü.. seyahatlerde baya kolaylık olacak ..Kızlar bebek arabası önerileriniz nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?