2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım 19 çok erken değil mi bende 21 de gittim bana erken diyem çok oldu aslında en güzel zaman 23 deniyor ben biraz daha büyüsün tekrar gidicem başka bir sıkıntı gördümü peki bebeğinde ah seninde benim gibi kafanda bir sürü soru işareti rabbim feraha çıkarsın ikimizide

Tetanoz aşısı olan kızlar kolunuz ne kadar ağrıdı? Ben dün oldum hala kolum ağrıyor normal mi ya

Başın sağ olsun canım Allahım sabırlar versin çok üzüldüm gerçekten rabbim birdaha yaşatmasın tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Basınız sağolsun Allahım insallah en kısa zamanda sağlıkla bir bebek nasip etsin size sağlıcakla kucağınıza alın insallah.Hersey gönlünüzce olsun rabbim bundan sonra hep kolaylık nasip etsin

Merhaba kızlar benimde kedim vardı
Hamilelikte kedi dışkısı çok zararlı bildiğinizi umuyorum zaten doktorunuz söylemiştir
Tuvaletini felan eşiniz temizlese daha sağlıklı olur sizler için
Cig et konserve mama yiyen kedilerde toxoplaz olurmuş ve disarda gezen benim.kedim sadece kuru mama yiyo doktor hiç korkma o zman dedi disardan gelen sebze meyvelerde bulaşma olasılığı cig etten bulaşma olasılığı daha yüksek dedi veteninerler görüştüm kedinin büyün aşıları tam dedi cig et ve konserve yemiyorsa sikinti yok kedin 2 yaşında patileri hiç dışarı yüzü gormedi

Okuduklarımız herkes gibi beni de etkiledi, dün gece rüyamda dördüzlerimden üçü doğdu mini minnaklardı dördüncüsü yoktu. Ama o kadar küçük ve savunmasızlardı ki onlara yetebilmek için dördüncüsünün acısını yaşayamadım bile. Kendimi zorluyorum bebeklerimi emzirebilmek için. Çok çaresiz hissediyordum kendimi. Ay çok stresli bir süreç sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah. Kaldı ki bir daha bu gebelik stresini yaşamak istemiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok gözüm korktu çok. Allah bugünlerimizi aratmasın

Kızlar günaydın hareketleri hissedenlere soruyorum iki gündür karnımda baya baya böyle sanki bi su dalgası hareket ediyormuş gibi hissediyorum bebek hareketleri böyle mi oluyor önceden hiç böyle değildi hissettiğim şimdi baya baya sert hareketler oluyor bebektir diye umut ediyorum

İnş sizde de bir şey çıkmaz. Benim kanamam bile hiç olmamıştı kan yutma ihtimali bile düşük oluyordu ama 2 hafta sonra parlaklık geçmişti demek ki farkına varmadan kanama olmuş onu yutmuş. Ki ben de çok korktum hastalık vardır diye şükür çıkmadi inş siz de güzel haberler alın

Ben de tam 19 - 20. haftalarda böyle ayırt etmeye başlamıştım. Benim bağırsaklarım normalde de hareketli olduğu için daha önceleri hissettiklerimi onlara benzettim hep, ayırt edemedim. Sizin hissettiklerini de bebek hareketi bence.

Merhaba kızlar benimde kedim vardı
Hamilelikte kedi dışkısı çok zararlı bildiğinizi umuyorum zaten doktorunuz söylemiştir
Tuvaletini felan eşiniz temizlese daha sağlıklı olur sizler için
Kedi dıskisini eline alip oynarsan afedersin agzina goturursen evet skıntı olabilir bu yapilmayacagina göre elleride iyi yikadiktan sonra bir problem olmaz ki sokak hayvanlarinada dokunduktan sonrada ayni sekilde ve genelde asili ev hayvanlarinda bu düşük.yillardir kedi kumu temizlerim kürekle hic kedi dıskisina dokunmadim.yararli bilgiler verilmek isteniyorsa tamamlayici olalim lütfen buna ciğ eti temiz yikanmayan yesillikleri vs ekleyebilirsin..yanlışım varsa düzeltin hocam uvercinka65

Benim de vardı british dişi yavruyken biberonla beslerdim beraber uyurduk ama hamileliğin başında aşırı tiksindim ondan görünce kusuyordum onu sahiplendirdim hala tüylü hayvanlara bakamiyorum maalesef
Keşke sahiplendirmeseydiniz bu geçici bir süreçtibende ne yazıkki ilk üç ay kuşumun kokusundan tiksinmiştim alıp sevemiyordum bile önceden içime çeke çeke koklardım onun kokusunu ama bundan 2 ay önce öldü çok ağladım çok üzülmüştüm

Ben önceden çoğu enfeksiyonu geçirmişim ama doktorum parazit enfeksyonunu geçirmemişim eğer evcil hayvan besliyorsan aşılarını sürekli yaptırmalısın özellikle sokak kedileriyle içli dışlı olma birde yeşillikleri güzel yıkayıp tüketmelisin dedi şimdi kedi falan sevemiyorum içim gidiyor tutuyorum kendimi

Aynen öyle canımmmm aslında toksoplazma özellikle çiğ et yıkanmamış sebzeler ile daha çok bulaşıyor yaklaşık 6 yıldır sürekli hasta bakarım benim bile testim negatif önemli olan hijyen şartlarına dikkat etmek ve evcil hayvanlarımızın aşılarını düzenli yaptırmak ben şu an koku hassasiyetimden dolayı temizlemiyorum kedimin kumunu ama kürekle alıyoruz zaten ekstra eldiven takılabilir ya da bu süreçte eşler temizleyebilir

Kızlar geçen ocak grubunda bir kç bişey sormuştum bazı konuşmalara denk geldim devlette ayrıntılı ultrason yapıldığını yaptıranlar olduğunu yazanlar var benim özele zaten 29 eylüldeydi 28 eylüle devlete kadın doğuma randevu aldım inşallah perinatolojiye yönlendirip yaparlar şansımı denicem

Ay bu çok farklıymış ya pıtı pıtı dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…