Canım 19 çok erken değil mi bende 21 de gittim bana erken diyem çok oldu aslında en güzel zaman 23 deniyor ben biraz daha büyüsün tekrar gidicem başka bir sıkıntı gördümü peki bebeğinde ah seninde benim gibi kafanda bir sürü soru işareti rabbim feraha çıkarsın ikimizideMerhaba kardeşim dün benimde ayrıntılı ultrason um vardı 19+1 dik bebeğin bagirsaklarinda parlaklık gördü ve dediğiniz gibi birşeyler saydı 3 hafta sonra tekrar ayrıntılı ya gel dedi ve bebek oturur pozisyonda hep hareketlerini çok hissetmiyorum henüz cok moralim bozuldu inşallah birşey cikmaz
Başın sağ olsun canım Allahım sabırlar versin çok üzüldüm gerçekten rabbim birdaha yaşatmasın tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Merhaba benim ağrısı 3 gün sürdüTetanoz aşısı olan kızlar kolunuz ne kadar ağrıdı? Ben dün oldum hala kolum ağrıyor normal mi ya
Basınız sağolsun Allahım insallah en kısa zamanda sağlıkla bir bebek nasip etsin size sağlıcakla kucağınıza alın insallah.Hersey gönlünüzce olsun rabbim bundan sonra hep kolaylık nasip etsinDoğum gerçekleşti sanciyla, bal gibi bi oğlum oldu. Şimdi mezarına götürüyorum onu. Eli kolu upuzun yağız bir delikanlı olacakmış Yavuz'umm.. rabbim bir şekilde sabrını veriyor. Sanırım 4-5 cm acilmam oldu, kesesiyle birlikte düştü, kanama olmadan düştü. Kistik higroma olabileceğini söyledi doktor, kromozal bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum dedi, ensede ödem birikmesiymis. Kızlar o kadar tatlı ki bebeklerimiz o kadar kucucuktu ki göbek bağı benimle o kadar ince ama bir o kadar da kalın. O kadar küçük bir bebek ki ama bir o kadar da büyük. Benim imtihanim buymuş, baş üstüne. Ne hissediyorum ne hissetmiyorum onu bile bilmiyorum. Kargodan aradılar, gelip alır mısınız diye heralde hastane takimi gelmiştir. Yanımda ailem var ona seviniyorum, mutlu olacak şeyler buluyorum. Sizce fotoğrafını çekmeli miyim, yoksa ona zulüm mu cektirmis olurum, rahatsız olur mu, ya da ben bu olayı geride bırakamam mi bilmiyorum. Allah hepimize saglikli hayırlı ahlaklı evlat nasip etsin. Sizi çok seviyorumhepiniz Allah'a emanet olun güzel hamilelik geçirin
Bemd3 vermek.istedim de oglum çok ağladı eşimde vermek.istemedi kıyamadım 2 aylikti bana geldiğindebenim heronun aylik yaptığı çişi gunluk yaoiuo seninki
Cig et konserve mama yiyen kedilerde toxoplaz olurmuş ve disarda gezen benim.kedim sadece kuru mama yiyo doktor hiç korkma o zman dedi disardan gelen sebze meyvelerde bulaşma olasılığı cig etten bulaşma olasılığı daha yüksek dedi veteninerler görüştüm kedinin büyün aşıları tam dedi cig et ve konserve yemiyorsa sikinti yok kedin 2 yaşında patileri hiç dışarı yüzü gormediMerhaba kızlar benimde kedim vardı
Hamilelikte kedi dışkısı çok zararlı bildiğinizi umuyorum zaten doktorunuz söylemiştir
Tuvaletini felan eşiniz temizlese daha sağlıklı olur sizler için
İnş sizde de bir şey çıkmaz. Benim kanamam bile hiç olmamıştı kan yutma ihtimali bile düşük oluyordu ama 2 hafta sonra parlaklık geçmişti demek ki farkına varmadan kanama olmuş onu yutmuş. Ki ben de çok korktum hastalık vardır diye şükür çıkmadi inş siz de güzel haberler alınMerhaba kardeşim dün benimde ayrıntılı ultrason um vardı 19+1 dik bebeğin bagirsaklarinda parlaklık gördü ve dediğiniz gibi birşeyler saydı 3 hafta sonra tekrar ayrıntılı ya gel dedi ve bebek oturur pozisyonda hep hareketlerini çok hissetmiyorum henüz cok moralim bozuldu inşallah birşey cikmaz
Ben de tam 19 - 20. haftalarda böyle ayırt etmeye başlamıştım. Benim bağırsaklarım normalde de hareketli olduğu için daha önceleri hissettiklerimi onlara benzettim hep, ayırt edemedim. Sizin hissettiklerini de bebek hareketi bence.Kızlar günaydın hareketleri hissedenlere soruyorum iki gündür karnımda baya baya böyle sanki bi su dalgası hareket ediyormuş gibi hissediyorum bebek hareketleri böyle mi oluyor önceden hiç böyle değildi hissettiğim şimdi baya baya sert hareketler oluyorbebektir diye umut ediyorum
Kedi dıskisini eline alip oynarsan afedersin agzina goturursen evet skıntı olabilir bu yapilmayacagina göre elleride iyi yikadiktan sonra bir problem olmaz ki sokak hayvanlarinada dokunduktan sonrada ayni sekilde ve genelde asili ev hayvanlarinda bu düşük.yillardir kedi kumu temizlerim kürekle hic kedi dıskisina dokunmadim.yararli bilgiler verilmek isteniyorsa tamamlayici olalim lütfen buna ciğ eti temiz yikanmayan yesillikleri vs ekleyebilirsin..yanlışım varsa düzeltin hocamMerhaba kızlar benimde kedim vardı
Hamilelikte kedi dışkısı çok zararlı bildiğinizi umuyorum zaten doktorunuz söylemiştir
Keşke sahiplendirmeseydiniz bu geçici bir süreçtiBenim de vardı british dişi yavruyken biberonla beslerdim beraber uyurduk ama hamileliğin başında aşırı tiksindim ondan görünce kusuyordum onu sahiplendirdim hala tüylü hayvanlara bakamiyorum maalesef
Bugün 3. Günüm hala ağrıyor ama düne kadar rahat kaldırıp üzerine yatamıyordum şimdi rahatlıyorTetanoz aşısı olan kızlar kolunuz ne kadar ağrıdı? Ben dün oldum hala kolum ağrıyor normal mi ya
Ben önceden çoğu enfeksiyonu geçirmişim ama doktorum parazit enfeksyonunu geçirmemişim eğer evcil hayvan besliyorsan aşılarını sürekli yaptırmalısın özellikle sokak kedileriyle içli dışlı olma birde yeşillikleri güzel yıkayıp tüketmelisin dedi şimdi kedi falan sevemiyorum içim gidiyor tutuyorum kendimiKedi dıskisini eline alip oynarsan afedersin agzina goturursen evet skıntı olabilir bu yapilmayacagina göre elleride iyi yikadiktan sonra bir problem olmaz ki sokak hayvanlarinada dokunduktan sonrada ayni sekilde ve genelde asili ev hayvanlarinda bu düşük.yillardir kedi kumu temizlerim kürekle hic kedi dıskisina dokunmadim.yararli bilgiler verilmek isteniyorsa tamamlayici olalim lütfen buna ciğ eti temiz yikanmayan yesillikleri vs ekleyebilirsin..yanlışım varsa düzeltin hocamuvercinka65
Aynen öyle canımmmmKedi dıskisini eline alip oynarsan afedersin agzina goturursen evet skıntı olabilir bu yapilmayacagina göre elleride iyi yikadiktan sonra bir problem olmaz ki sokak hayvanlarinada dokunduktan sonrada ayni sekilde ve genelde asili ev hayvanlarinda bu düşük.yillardir kedi kumu temizlerim kürekle hic kedi dıskisina dokunmadim.yararli bilgiler verilmek isteniyorsa tamamlayici olalim lütfen buna ciğ eti temiz yikanmayan yesillikleri vs ekleyebilirsin..yanlışım varsa düzeltin hocamuvercinka65
Ay bu çok farklıymış ya pıtı pıtı dönüyorBen de tam 19 - 20. haftalarda böyle ayırt etmeye başlamıştım. Benim bağırsaklarım normalde de hareketli olduğu için daha önceleri hissettiklerimi onlara benzettim hep, ayırt edemedim. Sizin hissettiklerini de bebek hareketi bence.
Ah evet eşim temizliyor şuan için lafın gelişi dedimMerhaba kızlar benimde kedim vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?