2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Maşallah boyu nerden görüyoruz benim fl uzunluğu ölçtü

Kesinlikle bende Kenya istiyordum sonra eşim bakınca öyle karar verdik ikisi de çok güzel ama gerçekten sağlıkla kullanalım ben gri aldım

Gittim geldim canım görünen bir baskı bir sıkıntı yok dedi. Rahim ağzı 34 mm ölçtü bu arada . Bebek hareketliydi içim rahatladı
Ohh şükürler olsun canım valla aklıma bian kısalmamı oldu diye geldi sana söylemektende çekindim içimi rahatladı maşallah kuzucuga

Ohh şükürler olsun canım valla aklıma bian kısalmamı oldu diye geldi sana söylemektende çekindim içimi rahatladı maşallah kuzucuga
Ya Allah razı olsun sen git demesen aklıma gelmez gitmek şükür rahatladım ve magnezyum vermişti almamıştım daha onu da al dedi

Ya Allah razı olsun sen git demesen aklıma gelmez gitmek şükür rahatladım ve magnezyum vermişti almamıştım daha onu da al dedi
Ben türkiyede olsam ufacık şeyde doktora giderim heralde
Geçen gün suyum sızıyo diye gittim H Hasretimm123 şahit 3-4 saat beklettiler acilde
Türkiyede bekletmeden alıyolar hemen
Magnezyumuda almakta iyi yapmışsın canım yalancı kasılmalara kramplara çok iyi geliyor

Bildiğim kadarıyla onu 7 ile çarpıyorsun boyu çıkıyor ortaya
Aaa 19 cm miş o zaman bizim bebiş 17. Haftada İns uzun boylu olur dayısına çeker ya eşim de kısa değil de öyle çok uzun da değil erkek kardeşim boylu poslu

Cinsiyet hakkımda yorum yapar mısınız

Eklentiler

• IMG_9350.webp
    68,2 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba kızlar bişey sorucam. Şuana kadar hala cinsiyet öğrenemediğim için 13. Haftalık videosuna açıp açıp bakıyorum. Bugün bi detay fark ettim dikkatli bakınca görünüyor sanki erkek gibi geldi bana ne diyorsunuz

İki bacak arasına bakmış mı videolarda var mı bu yan pozisyonlar çok yanıltıyor iki bacak arası çok önemli o yüzden

Aynen saatlerce bekledi burda en geç yarım saate içerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…