2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Tek kullanımlık olan fitili yaptım sonra yapmadım akıntı yoğunluğu geçti batma da geçti ama doktorum dedi ki gebelikte tekrarlanabilir tamamen yok edemiyoruz dedi :/

Tek kullanımlık olan fitili yaptım sonra yapmadım akıntı yoğunluğu geçti batma da geçti ama doktorum dedi ki gebelikte tekrarlanabilir tamamen yok edemiyoruz dedi :/
Off benimki tekrarladı işte şimdi acile gidip saatlerce beklemek istemiyorum verdiği fitilin kreminide vermişti onu sürüyüm bari
Bu sefer batma ağrıda yapmadı bende

Benim bildiğim çocuk abd’de doğunca 21 yaşına geldiği zaman anne ve baba oturum izni alıyor hemen vatandaşlık vermiyorlar o da dediğim gibi 21 yıl sonra Anne babaya çok faydası yok yani.

Ay harikaaaa Amerika’yı o kadar cok istedik ki vize randevusunu bir yıl sonraya veriyorlar malesef elimizde patladı keske daha önceden alsaydık vizeyi
Kanadaya baktınız mı o da Abd ile aynı şartlarda. Belki Kanada vizesini daha kolay alırsınız.

Off benimki tekrarladı işte şimdi acile gidip saatlerce beklemek istemiyorum verdiği fitilin kreminide vermişti onu sürüyüm bari
Verdiyse kullan canım doktorum dedi ki mantar ilaçlardan daha kötü öyle diyince ben de fitili kullanmıştım geçirdi

Omron da cok iyi güzeldir

Benim bildiğim çocuk abd’de doğunca 21 yaşına geldiği zaman anne ve baba oturum izni alıyor hemen vatandaşlık vermiyorlar o da dediğim gibi 21 yıl sonra Anne babaya çok faydası yok yani.
Amerika olsa önce kendini kullansa yeter zaten bizim de gitme planlarımız var en azından o vatandaşlığı almış olurdu ama çok geç artık
Kanada içinde vize ne zaman çıkar emin olamadık 19. Haftaya giriyorum başvursak randevudur mülakattır gitmesi gelmesi yine geç kaldık gibi geliyor

Ben de alt karın ağrısı vardı dün ondan önce de kaşıntı bugün doktora gittim mantar enfeksiyonu çıktı, yogun akintim da vardi normal zannediyordum degilmis fitil verdi şimdi kullandım insallah faydası olur 3 gün sonra da 2.sini kullanacağım

Bende 1,5 ay önce olmuştum hayatımda ilk kez oldu sol kasıgımda batma vardı doktor test aldı mantar çıktı hem fitil vermişti hemfe fitilin kremini ve sabununu vermişti fitil tek kullanımlık oldugu için evde yok ama krem ve sabun duruyor onları kullanıyım
Özelde randevu bulursam hemen alıp fitil istiycem
Akıntısı çok gıcık ya

Hangi firmaya yaptordımızacaba fetali

P paki34 canım seni aradım forumda. Temiz gelmiş sonucun nasıl mutlu oldum anlatamam Çok şükür bizim de amniyosentez kesin sonucumuz ve mikroarray sonucumuz temiz geldi. Ayrıntılı ultrasonum vardı dün o da gayet iyi geçti yerinde durmayan kıpır kıpır bi kızım var. Senin haberin de ekstra iyi geldi bana bugün Bebeğin hareketlerini hissediyor musun peki benim net olarak hissetmem 21. Haftayı buldu

Hangi firmaya yaptordımızacaba fetali
Metagentech diye bir firma ama plesantada sıkıntı varsa da hatalı çıkabiliyormuş bebek oluşurken hatalı kromozomları plesantaya atıyormuş o nedenle . Yani bazen bebek normal olabilirmiş

Metagentech diye bir firma ama plesantada sıkıntı varsa da hatalı çıkabiliyormuş bebek oluşurken hatalı kromozomları plesantaya atıyormuş o nedenle . Yani bazen bebek normal olabilirmiş
bu süreçte en iyi doktorları tanımış oldun ne yazık ki aşı konusunda ne yapacaksın aşı yaptırmayı düşünüyor musun?

Nasıl yani İlaçlardan daha kötü derken
İnşallah hemen geçer
Yok ben genel olarak ilaç almaktan korkuyorum doktora da dedim aslında korkuyorum fitil de olsa dedim o da dediki verdiğim ilaçlar gebelikte kullanılabilir mantar daha kötü o yüzden mutlaka ilaçlar kullanılsın diye öyle rahatlattı ben de öyle kullandım o yüzden doktor verdiyse kullan canım bence de

Tamam canım teşekkür ederim

Ben normal sanıyordum akıntısı beyaz avcumun içi kadar sulu akıntısı oluyordu mantardanmis maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…