- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 37.999
- 598
Tek kullanımlık olan fitili yaptım sonra yapmadım akıntı yoğunluğu geçti batma da geçti ama doktorum dedi ki gebelikte tekrarlanabilir tamamen yok edemiyoruz dedi :/B Buffalosos canım sen geçenlerde mantar enfeksiyonu olmuştun galiba nasıl atlattın
Benimde yine tekrarladı doktorumun verdiği krem sabun daha bitmemişti onları sürücem ama fitil tek kullanımlıktı ya napsam bilmiyorumbende diyorum neden akıntım arttı
Off benimki tekrarladı işte şimdi acile gidip saatlerce beklemek istemiyorum verdiği fitilin kreminide vermişti onu sürüyüm bariTek kullanımlık olan fitili yaptım sonra yapmadım akıntı yoğunluğu geçti batma da geçti ama doktorum dedi ki gebelikte tekrarlanabilir tamamen yok edemiyoruz dedi :/
Benim bildiğim çocuk abd’de doğunca 21 yaşına geldiği zaman anne ve baba oturum izni alıyor hemen vatandaşlık vermiyorlar o da dediğim gibi 21 yıl sonraDoğru eşim gidebilsek kredi çeker ya da arabayı satardık demiştivizemiz yok hazırda tek vize Avrupa’ya en azından kalacak yer var orda da bi ise yarasa doğum of of
Yalnız Brezilya’da vizesiz ve hastane doğum ultrason ıvır zıvır her şey sağlıkta ücretsizmiş acaba yapsak mı diyoruz Brezilya için
Çok duyulmuyor orada doğum ama güçlü pasaportlar içinde geçiyor
İngiltere Avrupa Amerika’ya vizesiz vatandaşlığı aynı zamanda çocuktan dolayı anne babaya da vatandaşlık veriyormuş
Kanadaya baktınız mı o da Abd ile aynı şartlarda. Belki Kanada vizesini daha kolay alırsınız.Ay harikaaaa Amerika’yı o kadar cok istedik ki vize randevusunu bir yıl sonraya veriyorlar malesefelimizde patladı keske daha önceden alsaydık vizeyi
Verdiyse kullan canım doktorum dedi ki mantar ilaçlardan daha kötü öyle diyince ben de fitili kullanmıştım geçirdiOff benimki tekrarladı işte şimdi acile gidip saatlerce beklemek istemiyorum verdiği fitilin kreminide vermişti onu sürüyüm bari
Bu sefer batma ağrıda yapmadı bende
Omron da cok iyi güzeldirYarın eşim gidip alıcak bu markayı sorsun varsa bunu alsın doktora gidene kadar ölçüp not alıyım
Pazar günü acile gittim yüksek çıktı
En sonki randevumdada yüksek çıktı ondan 2 gün sonrada cinsiyet için başka doktora gittiğimdede yüksek çıktı
Amerika olsa önce kendini kullansa yeterBenim bildiğim çocuk abd’de doğunca 21 yaşına geldiği zaman anne ve baba oturum izni alıyor hemen vatandaşlık vermiyorlar o da dediğim gibi 21 yıl sonraAnne babaya çok faydası yok yani.
Nasıl yani İlaçlardan daha kötü derkenVerdiyse kullan canım doktorum dedi ki mantar ilaçlardan daha kötü öyle diyince ben de fitili kullanmıştım geçirdi
Ben de alt karın ağrısı vardı dün ondan önce de kaşıntı bugün doktora gittim mantar enfeksiyonu çıktı, yogun akintim da vardi normal zannediyordum degilmis fitil verdi şimdi kullandım insallah faydası olur 3 gün sonra da 2.sini kullanacağımOff benimki tekrarladı işte şimdi acile gidip saatlerce beklemek istemiyorum verdiği fitilin kreminide vermişti onu sürüyüm bari
Bu sefer batma ağrıda yapmadı bende
Napoli cok kullanışlı bende cok begendimBen Napoli aldım çok büyük değil katlanınca o da küçülüyor hatta aynı boyut oluyorlar diye biliyorum
Bende 1,5 ay önce olmuştum hayatımda ilk kez oldu sol kasıgımda batma vardı doktor test aldı mantar çıktı hem fitil vermişti hemfe fitilin kremini ve sabununu vermişti fitil tek kullanımlık oldugu için evde yok ama krem ve sabun duruyor onları kullanıyımBen de alt karın ağrısı vardı dün ondan önce de kaşıntı bugün doktora gittim mantar enfeksiyonu çıktı, yogun akintim da vardi normal zannediyordum degilmis fitil verdi şimdi kullandım insallah faydası olur 3 gün sonra da 2.sini kullanacağım
Hangi firmaya yaptordımızacaba fetaliBenim canım kızlar hep sordunuz ettiniz güzel haberi vereyim çok şükür küçük kızımın testleri temiz geldi teyzeleri Allah’ıma bin şükür ayırmadı bizi inşallah hepimiz saglıkla kucağımıza alalımfetal dna da trizomi 3 çıkmıştı hatırlamayanlar için
Metagentech diye bir firma ama plesantada sıkıntı varsa da hatalı çıkabiliyormuş bebek oluşurken hatalı kromozomları plesantaya atıyormuş o nedenle . Yani bazen bebek normal olabilirmişHangi firmaya yaptordımızacaba fetali
bu süreçte en iyi doktorları tanımış oldun ne yazık ki aşı konusunda ne yapacaksınMetagentech diye bir firma ama plesantada sıkıntı varsa da hatalı çıkabiliyormuş bebek oluşurken hatalı kromozomları plesantaya atıyormuş o nedenle . Yani bazen bebek normal olabilirmiş
Yok ben genel olarak ilaç almaktan korkuyorum doktora da dedim aslında korkuyorum fitil de olsa dedim o da dediki verdiğim ilaçlar gebelikte kullanılabilir mantar daha kötü o yüzden mutlaka ilaçlar kullanılsın diye öyle rahatlattı ben de öyle kullandım o yüzden doktor verdiyse kullan canım bence deNasıl yani İlaçlardan daha kötü derken
İnşallah hemen geçer
Turist vizeniz mi var acaba?Biz muhtemelen Amerika’da yapacağız doğumu , 7 ekimde ki perinatolog randevusundan sonra doktor gidebilirsiniz derse alacağız biletleri
Tamam canım teşekkür ederimYok ben genel olarak ilaç almaktan korkuyorum doktora da dedim aslında korkuyorum fitil de olsa dedim o da dediki verdiğim ilaçlar gebelikte kullanılabilir mantar daha kötü o yüzden mutlaka ilaçlar kullanılsın diye öyle rahatlattı ben de öyle kullandım o yüzden doktor verdiyse kullan canım bence de
Ben normal sanıyordum akıntısı beyaz avcumun içi kadar sulu akıntısı oluyordu mantardanmis maalesefBende 1,5 ay önce olmuştum hayatımda ilk kez oldu sol kasıgımda batma vardı doktor test aldı mantar çıktı hem fitil vermişti hemfe fitilin kremini ve sabununu vermişti fitil tek kullanımlık oldugu için evde yok ama krem ve sabun duruyor onları kullanıyım
Özelde randevu bulursam hemen alıp fitil istiycem
Akıntısı çok gıcık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?