2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar pizza falan yediğimde sucukları ayırmıyorum ama çok sık da pizza yemiyorum zaten bunun için çok zorlamıyorum kendimi ya canımın çektiği bi şey olursa o an dozunu kaçırmadan yiyorum sürekli yapmadığım sürece bi şey olmaz gibi geliyo

İşlenmiş et ürünleri yasak aslında yememek lazım ama canım çok istediğinde çok iyi pişmiş olması şartıyla biraz yiyorum

Masallahhh ayrıntılı iltrasyonun gelmis haftası neredeyse benim ki daha 18+3 bugün randevuyu oluşturdum 9 ekime radyolaji 45 dk sürer dedi hemen arkasına kadin doğuma aldim guzel guz3l haberler gelsin
İnşalllah canım benimde 4 nde doktor randevum var 10nda ultrason randevum var
Güzel haberler alırız inşallah 2 gündür korkmaya başladım burdaki yazılanları okuyunca

Kızlarrr bebek hareketleri böyle mi hissediliyor acaba ? İçimde bir şey geziyor gibi ama bağırsak hareketlerine de benzetiyorum ama bugün sabahtan beri 10 kez falan aynı şeyi hissettim heyecanlanıyorum

Kafayı yiycem kızlar ya bugün lavaboda bir iki damla koyu akıntılı bir şey gördüm . Ama çok özür dilerim makatta basurum vardı önceden o ağrı yaptı iki gün kabız olunca . Ondan mı geldi vajinadan mı ayırt edemedim ya. Böyle regl bitince koyu olur ya öyle . Dün gece bebeği hissettim , 2 gün önce doktordaydım her şey yolunda idi. Uzanıyorum şimdi noluyor anlamıyorum

Kızlarrr bebek hareketleri böyle mi hissediliyor acaba ? İçimde bir şey geziyor gibi ama bağırsak hareketlerine de benzetiyorum ama bugün sabahtan beri 10 kez falan aynı şeyi hissettim heyecanlanıyorum
Evett kıpır kıpır balık yüzer gibi, bazen kelebek çırpınırdı gibi

Hemoroid belası bendede var maalesef
büyük tuvaletten sonra olduysa hemoroiddir
Ama hemoroid kanayınca kıpkırmızı oluyor tam bilemedim
Devamı gelirse doktoruna sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…