2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Ay al benden de o kadar trioidlerimler tepeye çıkarıyor resmen beni bazen evde kapıyı kapatıp oturasım geliyor hahaahha

Merhaba kizlar bugun o kadar kotu ruya gordumki her yerim kipqirmizi olmustu regl gibi. Doktorlar bisey yapamiyordu uyaninca cok korktum
Bide sabah işte ders verirken gozlerim karardi ogrencilerin bittek yuzlerin gordum her yer karardi. Sonra cabuk oturmaya calistim duzeldim ani tansiyonum dusdu galiba. Cocuklarda şokta bakiyordu

bence alabilirsini iç parazit hap yutacak dış parazitte damla ancak veteriner olmasa da belediyeye de sorun onların elinde vardır ya da sizi yönlendiriler mutlaka hayvan vardır

Rüyadan da etkilenmişsin canım aç kalma sakın sık sık ağzına at biseyler tansiyon iniş çıkış çok yaşıyoruz bu aralar hepimiz

Hahhahahaha çok güldüm ya ben de işte
Soruyor diyor yine naptım diyorum ki varlığın yeter

Bide kist varmış yumurtalıkta. Onu da takip etcez büyürse operasyonla alırız dedi. Korkuttu ya. Hiç sevincini yaşayamadım bu bebeğimin.
Canım hamileliğini kistle geçirio doğumda kistini aldıran çok oluyor sıkıntı yapma doktorlar senin için en iyi kararı verirler zaten

Biz saglik ocagindan geldik kizlar tetanoz oldum bir de kalp atisi dinledik 3 kilo almisim toplam 1 ayda ama zaten zayif oldugum icin 48 olmusum nabzim yuksek 120lerde bol bol dinlenerek is yap dedi

Doktordan geldim enfeksiyon olmşum ilaç verdi

Doktordan geldim enfeksiyon varmış bende de ( molcef verdi

G
Yok tatlıyla alakam yok mideme dokunuyor hamurişi falan da yemiyorum inan midemden dolayı geceleri bir iki lokma zeytin ekmek yiyorum acıkınca mide suyumu alsın diye yani kilo almak için bişey yapmadım
Geçmiş olsun acaba kan tahlilleri normal mi . Yapısal da olabilir gerçi bebiş sağlıklı olsunda kilo alınır verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…