Ay al benden de o kadar trioidlerimler tepeye çıkarıyor resmen beni bazen evde kapıyı kapatıp oturasım geliyor hahaahhaBen hem de nasıl öyle sinir oluyorum ki hele geceleri ben tuvalete kalkıyorum o da arkamdan gidiyor sinirim bozuluyor sen niye kalkıyorsun benim uykumu açıyorsun diyorumgün içinde de batıyor valla bebeği aşkla yapmıştım aşk meşk kalmadı hormonlarım çok fena
Kızlar aranızda nebulizatör alan var mı? Hangi marka aldınız ya da almayı düşünen varsa hangi ma
Alkah şifa versin korktuklarınızdan emin kılsınCanlar bize dua edebilir misiniz? Kızçemin kalbinde aritmi görüldü, artık riskli gebelik bölümü takip edecek bizi
bence alabilirsini iç parazit hap yutacak dış parazitte damla ancak veteriner olmasa da belediyeye de sorun onların elinde vardır ya da sizi yönlendiriler mutlaka hayvan vardırAyyy iyi ki bu yorumu okudumkuzum benim köpeğim var. İç dış parazit zamanı geldi. Ve olduğum yerde yaptırabileceğim yer yok. Kendimiz akıp nasıl yapabiliriz? Yani zaten beraber olan hap almıyorduk yazın veterinerden ama burada veteriner yok. İnternetten falan alabilir miyim ne almalıyım ne önerirsin? 12 kilo köpeğim 4 yaşına girecek kasımda
Geçmiş olsun canım inşallah önemsiz bir durumdur ve düzelir bol bol dua ediyorumCanlar bize dua edebilir misiniz? Kızçemin kalbinde aritmi görüldü, artık riskli gebelik bölümü takip edecek bizi
Rüyadan da etkilenmişsin canım aç kalma sakın sık sık ağzına at biseyler tansiyon iniş çıkış çok yaşıyoruz bu aralar hepimizMerhaba kizlar bugun o kadar kotu ruya gordumki her yerim kipqirmizi olmustu regl gibi. Doktorlar bisey yapamiyordu uyaninca cok korktum
Bide sabah işte ders verirken gozlerim karardi ogrencilerin bittek yuzlerin gordum her yer karardi. Sonra cabuk oturmaya calistim duzeldim ani tansiyonum dusdu galiba. Cocuklarda şokta bakiyordu
canım çok gecmiş olsunCanlar bize dua edebilir misiniz? Kızçemin kalbinde aritmi görüldü, artık riskli gebelik bölümü takip edecek bizi
Rabbim şifa versin cnm inşallah önemli değildir sağlıcakla kucağına alırsın yavrunuCanlar bize dua edebilir misiniz? Kızçemin kalbinde aritmi görüldü, artık riskli gebelik bölümü takip edecek bizi
Bende öyle aldım bence de erken bunlar için belki de hiç gerek olmayacakEki Görüntüle 3307683
Bende bu var memnunum küçük ve hafif. Ama bunu almak içşn çok erken değil mi biz geçen sene büyük kızım çok hasta olunca ihtiyaç duymuştuk öyle aldık
Hahhahahaha çok güldüm yaBen hem de nasıl öyle sinir oluyorum ki hele geceleri ben tuvalete kalkıyorum o da arkamdan gidiyor sinirim bozuluyor sen niye kalkıyorsun benim uykumu açıyorsun diyorumgün içinde de batıyor valla bebeği aşkla yapmıştım aşk meşk kalmadı hormonlarım çok fena
Canım hamileliğini kistle geçirio doğumda kistini aldıran çok oluyor sıkıntı yapma doktorlar senin için en iyi kararı verirler zatenBide kist varmış yumurtalıkta. Onu da takip etcez büyürse operasyonla alırız dedi. Korkuttu ya. Hiç sevincini yaşayamadım bu bebeğimin.
Doktordan geldim enfeksiyon olmşum ilaç verdiAyyy iyi ki bu yorumu okudumkuzum benim köpeğim var. İç dış parazit zamanı geldi. Ve olduğum yerde yaptırabileceğim yer yok. Kendimiz akıp nasıl yapabiliriz? Yani zaten beraber olan hap almıyorduk yazın veterinerden ama burada veteriner yok. İnternetten falan alabilir miyim ne almalıyım ne önerirsin? 12 kilo köpeğim 4 yaşına girecek kasımda
Doktordan geldim enfeksiyon varmış bende deBen de birkaç gün önce benzer sıkıntılar yaşadım iki gün kadar sürdü acile gittim idrar yollarında enfeksiyon çıktı tek kullanımlık antibiyotik verdi. Muhakkak bi doktora görünün bence, enfeksiyon varsa ilerlemeden önlem alınsın.
Çok geçmiş olsun.Doktordan geldim enfeksiyon varmış bende de( molcef verdi
Amin canım ikimize deÇok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun acaba kan tahlilleri normal mi . Yapısal da olabilir gerçi bebiş sağlıklı olsunda kilo alınır verilirYok tatlıyla alakam yok mideme dokunuyor hamurişi falan da yemiyorum inan midemden dolayı geceleri bir iki lokma zeytin ekmek yiyorum acıkınca mide suyumu alsın diye yani kilo almak için bişey yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?