- 9 Haziran 2023
- 3.415
- 2.575
- 53
- 37
BEbeği olan herkesin kullanması gereken birşey olduğunu okudum ama ondan ziyade eşim ve kendim içinde kullanacağım.Eki Görüntüle 3307683
Bende bu var memnunum küçük ve hafif. Ama bunu almak içşn çok erken değil mi biz geçen sene büyük kızım çok hasta olunca ihtiyaç duymuştuk öyle aldık
Çook gecmıs olsun ya,Kızlar bugün ilk kez tansiyonum düştü herhalde iş yerinde baya bayılmak üzereydim yığıldım resmenbol bol su içelim size de hatırlatmış olayım ben çok ihmal ediyorum sanırım suyu. 2.trimesterda düşük tansiyon görülebiliyor dikkat edelim inşallah
Benim de yumurtalık kistim varmış. 2 cm . Takip edelim dedi. Önemsiz bir kist ama her yumurtlama zamanlarında olabilir endişe edilecek bir şey değil dedi. Gittiğim zamanlarda sordum orrda duruyordu kaybolur dedi ama kaybolmamıştı 3 hafta önce gittiğimde.Bide kist varmış yumurtalıkta. Onu da takip etcez büyürse operasyonla alırız dedi. Korkuttu ya. Hiç sevincini yaşayamadım bu bebeğimin.
Benimde hamile kalmadan önce vardı kist hala da öylece duruyor büyümede yok şükür ama küçülmeye yokBenim de yumurtalık kistim varmış. 2 cm . Takip edelim dedi. Önemsiz bir kist ama her yumurtlama zamanlarında olabilir endişe edilecek bir şey değil dedi. Gittiğim zamanlarda sordum orrda duruyordu kaybolur dedi ama kaybolmamıştı 3 hafta önce gittiğimde.
Yumurtlama zamanlarında olan cinsten mi dedi sana da canım. Bir cinsi var mıymış. Ben hamile kalmadan 1hafta önce gitmiştim doktora genel muayeneye doktor hiç kistin var dememişti. Hamilelikte gittiğim doktor söyledi yeni oluştu muhtemelen benimki.Benimde hamile kalmadan önce vardı kist hala da öylece duruyor büyümede yok şükür ama küçülmeye yok
Yani bende 3 4 doktora gtmistm sadece Aralık ayındaki demişti kistin var diye hamilelege engel değil demişti sonra ben mayıs ayına kadar başka doktorlara gttm hiç biri dememişti mayıs ayında şimdiki gttgim doktorum dedi her gittiğimde de bakıyor ama cinsini filan birsey demedi bende hiç sormadımYumurtlama zamanlarında olan cinsten mi dedi sana da canım. Bir cinsi var mıymış. Ben hamile kalmadan 1hafta önce gitmiştim doktora genel muayeneye doktor hiç kistin var dememişti. Hamilelikte gittiğim doktor söyledi yeni oluştu muhtemelen benimki.
Alkah şifa versin korktuklarınızdan emin kılsın
Geçmiş olsun canım inşallah önemsiz bir durumdur ve düzelir bol bol dua ediyorum
canım çok gecmiş olsun
Çok teşekkür ederim kızlar hepinizeRabbim şifa versin cnm inşallah önemli değildir sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu
Çok geçmiş olsunDoktordan geldim enfeksiyon varmış bende de( molcef verdi
Benimki de bir şey demedi ama çok önemsiz bir şeymiş gibi bahsetmişti. Olağan bir şey gibi. Ben yine de büyür mü bişey olur mu diye endişe ettim.Yani bende 3 4 doktora gtmistm sadece Aralık ayındaki demişti kistin var diye hamilelege engel değil demişti sonra ben mayıs ayına kadar başka doktorlara gttm hiç biri dememişti mayıs ayında şimdiki gttgim doktorum dedi her gittiğimde de bakıyor ama cinsini filan birsey demedi bende hiç sormadım
Renkli görmek nasılKızlar çıktım ayrıntılıdan. çok şükür iyimiş aşırı kısa sürdü normalde uzun sürermiş biraz şaşırdım ama neyse sağlıklı ondan bir şey demedim
Çok teşekkür ederim sizde insallah cevap verirsiniz diyordum teşekkür ederimVeteriner hekim olarak söylüyorum hiçbir sıkıntı olmaz kedi tüyü ile hastalık taşıma safsatası tamamen asılsızdır
Yok benim toxo negatif kediden bulaşır mı acaba diye merak ettim tedirgin oldumCanım kedi tüyünden birşey olmaz
O ciğerime geldi cigerim eridi lafları hep yalan dolan
Benimde kedim vardı kaybettim maalesef sabah akşam birlikte yatıyoduk öpmekten sevmekten bunaltıyodum kediyi
Ev kedisiyse hele hiçbir şey olmaz
Toxoplasma negatif geldiyse zaten düşünmene bile gerek
İçin rahat olsun
Ben 18+6 da yaptırdım ama 22 de bi daha bakacak perinatolog hocamKızlar merhaba 4.5 ayın sonunda bulantılarım bitince biraz kendimi sosyalliğe verdim. Ondan buraya girip okuyorum ama cevap yazacağımda bakıyorum üzerinden saatler geçmiş ondan konu kapanmıştır diyorumbugün benim ayrıntılı ultrasonum var inş her şeyi sağlıklıdır oğluşumun. Grupta pek ayrıntılıya giden yok sanırım erken mi davrandım acaba. Bugün 20.haftası ama en son gittiğimde bir hafta önden gidiyordu ondan geçe kalmayayım dedim
Teşekkür ederimAnnemde British kedi var her gün nerdeyse beraberiz şapur şupur öpüyorum ev kedisi aşılı sokak görmemişler hayatlarında güvenliler bebeklerle bile bir aradalar hiçbir şey olmaz onlardan.
Sokak kedilerini uzaktan seviyorum ama dokunmuyorum hiç
Benimde 10 dk sürdü oğlun çok iyi pozisyondaydı baktım dediKızlar çıktım ayrıntılıdan. çok şükür iyimiş aşırı kısa sürdü normalde uzun sürermiş biraz şaşırdım ama neyse sağlıklı ondan bir şey demedim
Çok erkenden gidiyorum işe bazen bişey yiyemiyorum canım istemiyor yersem kusucakmışım gibi oluyor bazen kendimi zorlayip yiyorumRüyadan da etkilenmişsin canım aç kalma sakın sık sık ağzına at biseyler tansiyon iniş çıkış çok yaşıyoruz bu aralar hepimiz
Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim kızlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?