2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Eki Görüntüle 3307683
Bende bu var memnunum küçük ve hafif. Ama bunu almak içşn çok erken değil mi biz geçen sene büyük kızım çok hasta olunca ihtiyaç duymuştuk öyle aldık
BEbeği olan herkesin kullanması gereken birşey olduğunu okudum ama ondan ziyade eşim ve kendim içinde kullanacağım.

Çook gecmıs olsun ya,
evet bende aynıyım bugun yıne cok fena oldum evdeydım Allahtan, 7-4 çıktı tansyonum nasıl kendıme geldım tuzlu ayran vs yaptımm 1-2 saate duzeldım..

Bide kist varmış yumurtalıkta. Onu da takip etcez büyürse operasyonla alırız dedi. Korkuttu ya. Hiç sevincini yaşayamadım bu bebeğimin.
Benim de yumurtalık kistim varmış. 2 cm . Takip edelim dedi. Önemsiz bir kist ama her yumurtlama zamanlarında olabilir endişe edilecek bir şey değil dedi. Gittiğim zamanlarda sordum orrda duruyordu kaybolur dedi ama kaybolmamıştı 3 hafta önce gittiğimde.

Benimde hamile kalmadan önce vardı kist hala da öylece duruyor büyümede yok şükür ama küçülmeye yok

Benimde hamile kalmadan önce vardı kist hala da öylece duruyor büyümede yok şükür ama küçülmeye yok
Yumurtlama zamanlarında olan cinsten mi dedi sana da canım. Bir cinsi var mıymış. Ben hamile kalmadan 1hafta önce gitmiştim doktora genel muayeneye doktor hiç kistin var dememişti. Hamilelikte gittiğim doktor söyledi yeni oluştu muhtemelen benimki.

Yani bende 3 4 doktora gtmistm sadece Aralık ayındaki demişti kistin var diye hamilelege engel değil demişti sonra ben mayıs ayına kadar başka doktorlara gttm hiç biri dememişti mayıs ayında şimdiki gttgim doktorum dedi her gittiğimde de bakıyor ama cinsini filan birsey demedi bende hiç sormadım

Benimki de bir şey demedi ama çok önemsiz bir şeymiş gibi bahsetmişti. Olağan bir şey gibi. Ben yine de büyür mü bişey olur mu diye endişe ettim.

Yok benim toxo negatif kediden bulaşır mı acaba diye merak ettim tedirgin oldum

Ben 18+6 da yaptırdım ama 22 de bi daha bakacak perinatolog hocam

Teşekkür ederim içim rahatladı

Bende hamile olduğumda öğrenmiştim
8 cm çikolata kisti dedi en son ki kontrolde 4 cm e inmişti çikolata kisti küçülüyor sizinkiler ne kisti kızlar

Çok teşekkür ederim kızlar hepinize
Geçmiş olsun canım benim bir arkadaşımdada var aritmiya doğdugundan beri bazen hızlı kalp çarpıntsı oluyor sadece çok sinirlenince heyecanlanınca esiyor. Sakinleştirici atınca geçiyordu. başqa bişeyini görmemiştim doktor ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…