- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
Bende çok erken kalkıyorum bir kere servis beklerken bayılınca artık ne bulursam ağzıma atıyorum çıkmadan önceÇok erkenden gidiyorum işe bazen bişey yiyemiyorum canım istemiyor yersem kusucakmışım gibi oluyor bazen kendimi zorlayip yiyorum
Evet ya en çokta yol yoruyor ve sabah yemek yemek istemiyor insan. Ben kasım sonu inşallah bitecek işim izine çıkıcam onu bekliyorum artıkBende çok erken kalkıyorum bir kere servis beklerken bayılınca artık ne bulursam ağzıma atıyorum çıkmadan öncebugün evden çalışıyorum sabaha Bi kalktım 7/4 tansiyonum. Zor hazırladım tuzlu ayran vs..
Demir ilacı ,D vitamini ve Solgar Omega 3 1300mg verdi benim dr..Kızlar maalesef ben yaşadığım sorunlardan dolayı hep perinatologa gittim hiç kadın doğum uzmanına gidemedim düzenli doktorum yok şu an var olanı bu süreçte olumsuz şeyler yaşadığım için değiştireceğim. Bana şu an 20 haftalık gebelikte hekimlerinizin size neler kullandırdığını yazabilir misiniz takviye olarak? Mesela magnezyum başlamalı mıyım? Demir solgar mı içiyorsunuz ? Yani neler var
Geçmiş olsun kuzumÇook gecmıs olsun ya,
evet bende aynıyım bugun yıne cok fena oldum evdeydım Allahtan, 7-4 çıktı tansyonum nasıl kendıme geldım tuzlu ayran vs yaptımm 1-2 saate duzeldım..
Bana her gittiğimde renkli gösteriyorlar hatta öyle fotoğraf veriyor doktorRenkli görmek nasıl
Benim de 20+2 de randevum. Benim de sizin gibi önden gidiyor perinatoloji bu haftayi uygun görmüştü.Kızlar merhaba 4.5 ayın sonunda bulantılarım bitince biraz kendimi sosyalliğe verdim. Ondan buraya girip okuyorum ama cevap yazacağımda bakıyorum üzerinden saatler geçmiş ondan konu kapanmıştır diyorumbugün benim ayrıntılı ultrasonum var inş her şeyi sağlıklıdır oğluşumun. Grupta pek ayrıntılıya giden yok sanırım erken mi davrandım acaba. Bugün 20.haftası ama en son gittiğimde bir hafta önden gidiyordu ondan geçe kalmayayım dedim
Korkmayın kilonuzu bilmiyorum ama hemşire bana elindeki cihazla zayiflarda duyabilirken kilolularda duyamayabildiklerini söylemişti icinizi ferah tutunKızlar sağlık ocağına rütün kontrole gittim kalp atışını duyamadı bu haftalarda duymaya biliriz dedi cihaz iyi değil dedi sizce korkmalımıyım
Cok geçmiş olsun. Ayran yapmaya mecalim olmazsa tuzu avucuna azcık al ve at ağzına yada bi salatalık domates parçasına dök hemen at ağzına ardından biraz su iç ve uzan olduğun yere. Benim gebeliğin başlarından beri düşük tansiyon var ve çoğu zaman 6 5 e kadar bile düştüğü oluyo. Her odada bi tuzluk var hemen ağzıma döküyorum olduğum yere uzanıyorum. Allah korusun bi anda dengeni kaybeder düşersin aman dikkat etBende çok erken kalkıyorum bir kere servis beklerken bayılınca artık ne bulursam ağzıma atıyorum çıkmadan öncebugün evden çalışıyorum sabaha Bi kalktım 7/4 tansiyonum. Zor hazırladım tuzlu ayran vs..
Benim doktorum hep siyah beyaz gösteriyor yaBana her gittiğimde renkli gösteriyorlar hatta öyle fotoğraf veriyor doktororgan taramasında bebeği tüm çok göremiyoruz yaa bi ara yüzünü gördüm o kadar bir de organlara normal siyah beyaz bakıyor renkli sadece sana bi an gösteriyor o kadar. Gerçi benimki mi böyleydi bilmiyorum 5 dk sürdü çünkü
Benim doktor 23. Haftaya al dedi diye ben geç aldım 1 hafta önden gitmesine rağmen 16 ekim e aldımErken değil bence , bende 20+5 için randevu almıştım. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
Bugün bir doktora daha gittim, bebeğin kalbi henüz gelişmekte olduğu için bazı bebeklerde görülür dedi, ancak zamanla geçebiliyormuş. Bu noktada evet var yada yok tarzı kesin kanıkara varamayız sık kontrollerle olup olmaması halinde neler yapılacağı konuşulacak işteGeçmiş olsun canımbenim bir arkadaşımdada var aritmiya doğdugundan beri bazen hızlı kalp çarpıntsı oluyor sadece çok sinirlenince heyecanlanınca esiyor. Sakinleştirici atınca geçiyordu. başqa bişeyini görmemiştim doktor ne dedi?
Detayli ultrasondami dediler size? Kaç haftalıksınızBugün bir doktora daha gittim, bebeğin kalbi henüz gelişmekte olduğu için bazı bebeklerde görülür dedi, ancak zamanla geçebiliyormuş. Bu noktada evet var yada yok tarzı kesin kanıkara varamayız sık kontrollerle olup olmaması halinde neler yapılacağı konuşulacak işte
Canım benim burda sana ilaç önermem etik olmaz çünkü internette bu tür sipariş verilen ürünlerde sahtelik oranı yüksek en güzeli yakın zamanda bir hekime götürmek anlayışın için şimdiden teşekkür ederimAyyy iyi ki bu yorumu okudumkuzum benim köpeğim var. İç dış parazit zamanı geldi. Ve olduğum yerde yaptırabileceğim yer yok. Kendimiz akıp nasıl yapabiliriz? Yani zaten beraber olan hap almıyorduk yazın veterinerden ama burada veteriner yok. İnternetten falan alabilir miyim ne almalıyım ne önerirsin? 12 kilo köpeğim 4 yaşına girecek kasımda
Becerememiş eşim gidelim dedi acile gittik kalp atışı var sıkıntı yok ama bebeğin suyu az dedi beynimden vurulmuşa döndümm. Sonra riskli gebelik uzmanını çagırdılar o balta hayır bebeğin haftasına göre suyu iyi o duruşuyla alkalı olabilr dedi . Plesentada hala aynı durumda plesenta previa sın dediEvine uzaksa arayıp sor istersen benim gittiğimde mesela ellerinde aşı yoktu ben vurdurmayacaktım ama yinede kadın elimizde yok şuan dedi
Evet uğraştı bayağı hatta panikledim o kadar uzun süre kalp atışı falan duymayınca. Ama ebe eliylede aradı bir yandan sıkıştırarak. Yani becerememişte olabilir seninki
Gittim kuzum vardı kalp atışıBende 12 haftalıkken sağlık ocağına gitmiştim duyulmadı cihazlarla çok stres oldum sonrasında.16 'dan sonra duyulur diyorlardı korkma ama bı hastaneye git istersen kontrol amaçlı rahatlarsın da hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?