2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok erkenden gidiyorum işe bazen bişey yiyemiyorum canım istemiyor yersem kusucakmışım gibi oluyor bazen kendimi zorlayip yiyorum
Bende çok erken kalkıyorum bir kere servis beklerken bayılınca artık ne bulursam ağzıma atıyorum çıkmadan önce bugün evden çalışıyorum sabaha Bi kalktım 7/4 tansiyonum. Zor hazırladım tuzlu ayran vs..

Evet ya en çokta yol yoruyor ve sabah yemek yemek istemiyor insan. Ben kasım sonu inşallah bitecek işim izine çıkıcam onu bekliyorum artık

Demir ilacı ,D vitamini ve Solgar Omega 3 1300mg verdi benim dr..

Çook gecmıs olsun ya,
evet bende aynıyım bugun yıne cok fena oldum evdeydım Allahtan, 7-4 çıktı tansyonum nasıl kendıme geldım tuzlu ayran vs yaptımm 1-2 saate duzeldım..
Geçmiş olsun kuzum nasılsın şimdi tansiyon düşüklüğü daha iyimis yüksek olmasından ama yinede dikkat et

Renkli görmek nasıl
Bana her gittiğimde renkli gösteriyorlar hatta öyle fotoğraf veriyor doktor organ taramasında bebeği tüm çok göremiyoruz yaa bi ara yüzünü gördüm o kadar bir de organlara normal siyah beyaz bakıyor renkli sadece sana bi an gösteriyor o kadar. Gerçi benimki mi böyleydi bilmiyorum 5 dk sürdü çünkü

Benim de 20+2 de randevum. Benim de sizin gibi önden gidiyor perinatoloji bu haftayi uygun görmüştü.

Kızlar sağlık ocağına rütün kontrole gittim kalp atışını duyamadı bu haftalarda duymaya biliriz dedi cihaz iyi değil dedi sizce korkmalımıyım
Korkmayın kilonuzu bilmiyorum ama hemşire bana elindeki cihazla zayiflarda duyabilirken kilolularda duyamayabildiklerini söylemişti icinizi ferah tutun

Selam kızlar istanbuld detaylı ultrason çekimi yaptıran varmı nerde ve ne kadara yaptırdınız ve kaçıncı haftada? Yada nerde düşünüyorsunuz

Cok geçmiş olsun. Ayran yapmaya mecalim olmazsa tuzu avucuna azcık al ve at ağzına yada bi salatalık domates parçasına dök hemen at ağzına ardından biraz su iç ve uzan olduğun yere. Benim gebeliğin başlarından beri düşük tansiyon var ve çoğu zaman 6 5 e kadar bile düştüğü oluyo. Her odada bi tuzluk var hemen ağzıma döküyorum olduğum yere uzanıyorum. Allah korusun bi anda dengeni kaybeder düşersin aman dikkat et

Benim doktorum hep siyah beyaz gösteriyor ya sanırım o 22den sonra hep renkli gösteriyor çok merak ediyorum

Crknkz selam bu demir ilacı konusunu ne yaptın? Bana normalde ac karnına atmamı söylemişti doktorlar dun değiştirdiğim ilk dozu aldim ve gene agri sanci çekmiştim. Bugün ki dozu hafif tok karna aldim. Elhamdülillah suan için bi sikinti yaşamadım. Eger ac karna alıyorsan bide tok dene istersen. Süt süt ürünleri almıyorum yada cay vs 2 3 saat kadar etkisi azalmasin diye.

Bugün bir doktora daha gittim, bebeğin kalbi henüz gelişmekte olduğu için bazı bebeklerde görülür dedi, ancak zamanla geçebiliyormuş. Bu noktada evet var yada yok tarzı kesin kanıkara varamayız sık kontrollerle olup olmaması halinde neler yapılacağı konuşulacak işte

Detayli ultrasondami dediler size? Kaç haftalıksınız

Canım benim burda sana ilaç önermem etik olmaz çünkü internette bu tür sipariş verilen ürünlerde sahtelik oranı yüksek en güzeli yakın zamanda bir hekime götürmek anlayışın için şimdiden teşekkür ederim

Becerememiş eşim gidelim dedi acile gittik kalp atışı var sıkıntı yok ama bebeğin suyu az dedi beynimden vurulmuşa döndümm. Sonra riskli gebelik uzmanını çagırdılar o balta hayır bebeğin haftasına göre suyu iyi o duruşuyla alkalı olabilr dedi . Plesentada hala aynı durumda plesenta previa sın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…