2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Merhaba , kızlar benim bir iki sorum olacak da. 17 hafta da sürekli bel ağrısı çeken var mı ?Birde , çabuk yorulup nefes nefese kalıyor musunuz? Ben biraz ayakta durayım,iş yapayım hemen belim ağrıyor sol kalça kemigimden vuruyor sızlıyor, bazen o kadar kötü oluyor ki topallıyorum basamiyorum , yatak ta sağa sola dönemiyorum , bir iki saat yatıp dinlenince hafifliyor . Çabuk yorulup,nefes nefese kalıyorum ya . Çok erken değil mi daha o kadar büyümedi , nasıl çözüm buldunuz bu duruma yaşayanlar yazabilir mi acaba .. İlk iki hamileliğimde bu kadar kötü değildi , üçüncü de bir başka anlamadım..
Evet benim 16-19 hafta Arası öyleydi aşırı. Ama 1 haftadır daha iyi gibiyim oturuş şeklime falan dikkat etmeye çalışıyorum bi de magnezyuma başladım ikisi de fayda etti. Bi ara kilitleniyordu belim resmen kalıyordum öyle ayağımı sürüklüyordum yürürken

Merhaba , kızlar benim bir iki sorum olacak da. 17 hafta da sürekli bel ağrısı çeken var mı ?Birde , çabuk yorulup nefes nefese kalıyor musunuz? Ben biraz ayakta durayım,iş yapayım hemen belim ağrıyor sol kalça kemigimden vuruyor sızlıyor, bazen o kadar kötü oluyor ki topallıyorum basamiyorum , yatak ta sağa sola dönemiyorum , bir iki saat yatıp dinlenince hafifliyor . Çabuk yorulup,nefes nefese kalıyorum ya . Çok erken değil mi daha o kadar büyümedi , nasıl çözüm buldunuz bu duruma yaşayanlar yazabilir mi acaba .. İlk iki hamileliğimde bu kadar kötü değildi , üçüncü de bir başka anlamadım..
Demin doktordan çıktım ben de ağrılarım var dedim bu şekilde magnezyum verdi mutlaka başla dedi 🙏🏻 yatakta dönerken çok ağrıyor kasıklarım belim benimde

Benim aşk kuşum 275 gram olmuş kuruyemiş gibi 🤣
Bu doktorum detaylı ultrason için perinatolog önerdi radyolojiye randevu almıştım iptal et gitme ona dedi benim bugün söylediklerimin dısında bakmıyor başka dedi.
Alanında uzman perinatologtan randevu aldım aydın merkezde 11 ekime
Her yerine baktı , böbreğinde küçücük bisey gördü bu normal dedi ölçtü biçti bazen normal olarak çıkıyor dedi.
Yüzünü gördüm renkli ultrasonu vardı dudakları burnunu gördüm 🤭🥰 pipiyi gösterdi yine sıpa 🤣 açmış paşa gibi oturuyordu içerde
Eliyle yüzünü kapatıyor aç annem bi yüzünü görelim dedim çekti elini hehe anneyi dinleyen bir oğluş olacak aferin 🤣🤭 doktor da dedi ben bu oğlanı çok sevdim söz dinliyor diye
Yaa şu renkli ultrasonu çok merak ediyorum bende 🥲🥲

Yaa şu renkli ultrasonu çok merak ediyorum bende 🥲🥲
Böyle görünüyor renkli 🤭 bu normal doktorun cihazıydı detaylı da daha iyi görünür dedi gittiğimde 2 hafta sonraki doktorda iyice bakıcaz keşke evde de bakabilsek 🥲🥲🥲

Eklentiler

• IMG_6804.webp
    IMG_6804.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 138
Kızlar kusura bakmayın bisi sorvam.ic çamaşırını z ıslanıyor benim.bu atalar sürekli ıslaklığı var suyum da azalma mi var acaba

Kızlar kusura bakmayın bisi sorvam.ic çamaşırını z ıslanıyor benim.bu atalar sürekli ıslaklığı var suyum da azalma mi var acaba
Doktorum akıntıların çok normal olduğunu söyledi sizinkinin akıntı olmadığından emin misiniz su gibi mi kıvamı

Selam kızlar nasılsınız İnşallah herkes iyidir sağlıklıdır 🙏🏻😍

akıntı bende de başladı şu an 20 haftadayım evdeyim diye rahatsız etmiyor ama dışarıda olsaydim rahatsız ederdi sık sık değiştiriyorum,

ben de kalp çarpıntısı var yani böyle çarpıntı şeklinde çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum ama tansiyonum normal,

onun dışında bugün tetanoz aşımı oldum iğneyi sokar sokmaz yani verir vermez ilacı ağrımaya başladı kolum Ama şu anda iyiyim bir sıkıntım yok bir sorum olacak banyo ne zaman yapabilirim onu sormayı unuttum hemşireye

Bir de bebişin kalp sesini dinletti o bile yetti yani görmesem de çok güzeldi 😍🙏🏻💙

Ben de yarın sağlık ocağına gidicem en azından kalbini dinliyim 🫠 ayrıntılıya kadar göremicem bebişimi 🥲 bu arada beni tetanoz için çağırmadılar 18+4teyim bu hafta başında yazdı hemşire kontrol takip için bekliyorum diye ama yine aşıdan bahsetmedi gidince mi bahseder acaba
Dün ben sağlık ocağına gittim kalp atışı dinliyim diye duyulmadı boş ver sağlık ocağına güven olmuyor o kadar korktugumla kaldım . Tetanoz aşısını sordum ben genelde 20 hafta sonrası çağırıyorz dedi bebeğin hareketlerini tam net olarak hissedince gel dedi bana

Evet benim 16-19 hafta Arası öyleydi aşırı. Ama 1 haftadır daha iyi gibiyim oturuş şeklime falan dikkat etmeye çalışıyorum bi de magnezyuma başladım ikisi de fayda etti. Bi ara kilitleniyordu belim resmen kalıyordum öyle ayağımı sürüklüyordum yürürken
Yaa çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce hafifler bu ağrılar beni de bayağı zorluyor ya . Bir dahaki Dr. Kontrolüm de söyleyeceğim bakalım bu durumu

Benim aşk kuşum 275 gram olmuş kuruyemiş gibi 🤣
Bu doktorum detaylı ultrason için perinatolog önerdi radyolojiye randevu almıştım iptal et gitme ona dedi benim bugün söylediklerimin dısında bakmıyor başka dedi.
Alanında uzman perinatologtan randevu aldım aydın merkezde 11 ekime
Her yerine baktı , böbreğinde küçücük bisey gördü bu normal dedi ölçtü biçti bazen normal olarak çıkıyor dedi.
Yüzünü gördüm renkli ultrasonu vardı dudakları burnunu gördüm 🤭🥰 pipiyi gösterdi yine sıpa 🤣 açmış paşa gibi oturuyordu içerde
Eliyle yüzünü kapatıyor aç annem bi yüzünü görelim dedim çekti elini hehe anneyi dinleyen bir oğluş olacak aferin 🤣🤭 doktor da dedi ben bu oğlanı çok sevdim söz dinliyor diye
Sen şu an kaç haftalıksın canm dün benim bebeişte 17+3 238g dedi acaba yanlışmı anladım yoksa etine dolgun mu bu bebe😃

Back
X