- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 37.999
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet benim 16-19 hafta Arası öyleydi aşırı. Ama 1 haftadır daha iyi gibiyim oturuş şeklime falan dikkat etmeye çalışıyorum bi de magnezyuma başladım ikisi de fayda etti. Bi ara kilitleniyordu belim resmen kalıyordum öyle ayağımı sürüklüyordum yürürkenMerhaba , kızlar benim bir iki sorum olacak da. 17 hafta da sürekli bel ağrısı çeken var mı ?Birde , çabuk yorulup nefes nefese kalıyor musunuz? Ben biraz ayakta durayım,iş yapayım hemen belim ağrıyor sol kalça kemigimden vuruyor sızlıyor, bazen o kadar kötü oluyor ki topallıyorum basamiyorum , yatak ta sağa sola dönemiyorum , bir iki saat yatıp dinlenince hafifliyor . Çabuk yorulup,nefes nefese kalıyorum ya . Çok erken değil mi daha o kadar büyümedi , nasıl çözüm buldunuz bu duruma yaşayanlar yazabilir mi acaba .. İlk iki hamileliğimde bu kadar kötü değildi , üçüncü de bir başka anlamadım..
Demin doktordan çıktım ben de ağrılarım var dedim bu şekilde magnezyum verdi mutlaka başla dediMerhaba , kızlar benim bir iki sorum olacak da. 17 hafta da sürekli bel ağrısı çeken var mı ?Birde , çabuk yorulup nefes nefese kalıyor musunuz? Ben biraz ayakta durayım,iş yapayım hemen belim ağrıyor sol kalça kemigimden vuruyor sızlıyor, bazen o kadar kötü oluyor ki topallıyorum basamiyorum , yatak ta sağa sola dönemiyorum , bir iki saat yatıp dinlenince hafifliyor . Çabuk yorulup,nefes nefese kalıyorum ya . Çok erken değil mi daha o kadar büyümedi , nasıl çözüm buldunuz bu duruma yaşayanlar yazabilir mi acaba .. İlk iki hamileliğimde bu kadar kötü değildi , üçüncü de bir başka anlamadım..
Yaa şu renkli ultrasonu çok merak ediyorum bendeBenim aşk kuşum 275 gram olmuş kuruyemiş gibi
Bu doktorum detaylı ultrason için perinatolog önerdi radyolojiye randevu almıştım iptal et gitme ona dedi benim bugün söylediklerimin dısında bakmıyor başka dedi.
Alanında uzman perinatologtan randevu aldım aydın merkezde 11 ekime
Her yerine baktı , böbreğinde küçücük bisey gördü bu normal dedi ölçtü biçti bazen normal olarak çıkıyor dedi.
Yüzünü gördüm renkli ultrasonu vardı dudakları burnunu gördümpipiyi gösterdi yine sıpa
açmış paşa gibi oturuyordu içerde
Eliyle yüzünü kapatıyor aç annem bi yüzünü görelim dedim çekti elini hehe anneyi dinleyen bir oğluş olacak aferindoktor da dedi ben bu oğlanı çok sevdim söz dinliyor diye
Böyle görünüyor renkliYaa şu renkli ultrasonu çok merak ediyorum bende![]()
Hayırlı olsun canım bu zamana kadar hep kız mı dediler minnoşa
Doktorum akıntıların çok normal olduğunu söyledi sizinkinin akıntı olmadığından emin misiniz su gibi mi kıvamıKızlar kusura bakmayın bisi sorvam.ic çamaşırını z ıslanıyor benim.bu atalar sürekli ıslaklığı var suyum da azalma mi var acaba
Islaklik seklinde bilemedimIslaklığı seklinde
Yaaa maşallaaahh o elleri mi yüzündeeeBöyle görünüyor renklibu normal doktorun cihazıydı detaylı da daha iyi görünür dedi gittiğimde 2 hafta sonraki doktorda iyice bakıcaz keşke evde de bakabilsek
![]()
Bugün bende magnezyum aldım canım bu arada beneğin cinsiyeti %80 erkek dedi .Ayrıntılı da netleşicek ama sanırım erkekBir de magnezyum ve d vitamini yazdı
Ağrılarım çok diye magnezyum şart dedi![]()
Ayyy yaramaz 4 çocukTam kg alcak gibi oluyorum, benimkiler içeride halay çekiyorlar, bugün 3 kez kustum. Bir şey de yiyemiyorum böyle olunca. Doktorlar hareketli bebişler doğunca da yaramaz olacak diyorlar. Sağlıkla gelsinler de.
Anladım geçmiş olsun canım . Bende bir daha ki Dr kontrolüm de söyleyeyim bunu bakalımDemin doktordan çıktım ben de ağrılarım var dedim bu şekilde magnezyum verdi mutlaka başla dediyatakta dönerken çok ağrıyor kasıklarım belim benimde
evett sanırım cok terlıyorum hep ıslak sureklı degıstırıyorum ..Kızlar kusura bakmayın bisi sorvam.ic çamaşırını z ıslanıyor benim.bu atalar sürekli ıslaklığı var suyum da azalma mi var acaba
Dün ben sağlık ocağına gittim kalp atışı dinliyim diye duyulmadı boş ver sağlık ocağına güven olmuyor o kadar korktugumla kaldım . Tetanoz aşısını sordum ben genelde 20 hafta sonrası çağırıyorz dedi bebeğin hareketlerini tam net olarak hissedince gel dedi banaBen de yarın sağlık ocağına gidicem en azından kalbini dinliyimayrıntılıya kadar göremicem bebişimi
bu arada beni tetanoz için çağırmadılar 18+4teyim bu hafta başında yazdı hemşire kontrol takip için bekliyorum diye ama yine aşıdan bahsetmedi gidince mi bahseder acaba
Yaa çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce hafifler bu ağrılar beni de bayağı zorluyor ya . Bir dahaki Dr. Kontrolüm de söyleyeceğim bakalım bu durumuEvet benim 16-19 hafta Arası öyleydi aşırı. Ama 1 haftadır daha iyi gibiyim oturuş şeklime falan dikkat etmeye çalışıyorum bi de magnezyuma başladım ikisi de fayda etti. Bi ara kilitleniyordu belim resmen kalıyordum öyle ayağımı sürüklüyordum yürürken
Sen şu an kaç haftalıksın canm dün benim bebeişte 17+3 238g dedi acaba yanlışmı anladım yoksa etine dolgun mu bu bebeBenim aşk kuşum 275 gram olmuş kuruyemiş gibi
Bu doktorum detaylı ultrason için perinatolog önerdi radyolojiye randevu almıştım iptal et gitme ona dedi benim bugün söylediklerimin dısında bakmıyor başka dedi.
Alanında uzman perinatologtan randevu aldım aydın merkezde 11 ekime
Her yerine baktı , böbreğinde küçücük bisey gördü bu normal dedi ölçtü biçti bazen normal olarak çıkıyor dedi.
Yüzünü gördüm renkli ultrasonu vardı dudakları burnunu gördümpipiyi gösterdi yine sıpa
açmış paşa gibi oturuyordu içerde
Eliyle yüzünü kapatıyor aç annem bi yüzünü görelim dedim çekti elini hehe anneyi dinleyen bir oğluş olacak aferindoktor da dedi ben bu oğlanı çok sevdim söz dinliyor diye
Bende 16+2 yım bebis 158 gram dedi bence doğru olabilir cnmSen şu an kaç haftalıksın canm dün benim bebeişte 17+3 238g dedi acaba yanlışmı anladım yoksa etine dolgun mu bu bebe![]()