2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bizim aramızda pıhtılaşma sebebiyle oksapar kullanan var mıydı? Eğer varsa yanında ek olarak coraspin kullanıyor musunuz yoksa sadece oksapar mı? bende pai 4g/4g ve mthfr Heterozigot olarak 2 mutasyon var
Ben kullanıyorum, ilk gebeliğimde ayrıntılı ultrasonda su azlığı sebebiyle doktor test istemişti, üni. hastanesinde yaptırdım. Pai homozigot, mthfr nin ikisinde birden heterozigot çıktı. Günde bir doz 4000lik oksapar vuruldum. Genetik doktoruna hapı da sordum. Aynı şey olduğunu yarılanma ömrünün fark ettiğini söyledi. Sağlıklı bir şekilde doğdu kızım. Aslında anti xa testi ile öğrenebiliyomuşsunuz dozunuz yeterli mi vs. Bi arkadaşımın gebelik öncesi ciğerlerine pıhtı atmıştı. Gebelik döneminde bu testi yaptırdı ayrıyeten

Ben kullanıyorum, ilk gebeliğimde ayrıntılı ultrasonda su azlığı sebebiyle doktor test istemişti, üni. hastanesinde yaptırdım. Pai homozigot, mthfr nin ikisinde birden heterozigot çıktı. Günde bir doz 4000lik oksapar vuruldum. Genetik doktoruna hapı da sordum. Aynı şey olduğunu yarılanma ömrünün fark ettiğini söyledi. Sağlıklı bir şekilde doğdu kızım. Aslında anti xa testi ile öğrenebiliyomuşsunuz dozunuz yeterli mi vs. Bi arkadaşımın gebelik öncesi ciğerlerine pıhtı atmıştı. Gebelik döneminde bu testi yaptırdı ayrıyeten
teşekkür ederim :)

Merhaba herkese öncelikle beni hatırlayanlar olacaktır çünkü hamileliğim süresince fazlasıyla aktiftim bunları yazmak benim için çok zor hala etkisi altındayım ben bebeğimi kaybettim 32 saatlik bir sancının ardından normal Doğum yaptırıldı bebeğimin suyu hastane sürecimde tamamen bitti gökyüzüne melek gönderdim
Başınuz sağolsun Allah sabrınızı versin inşallah sebebi neymiş acaba

14 ekime aldım randevu artık 6 hafta olacak bebeşi görmeli doktorum risk yok iyisin dediği için 6 hafta verdi randevuyu :))
hemde kendisi ayrıntılı bakacak merak çatlıyorum artık :)))
N NewbieMommy sen naptın ayrıntılı işini canım randevun ne zamn ?

Merhaba herkese öncelikle beni hatırlayanlar olacaktır çünkü hamileliğim süresince fazlasıyla aktiftim bunları yazmak benim için çok zor hala etkisi altındayım ben bebeğimi kaybettim 32 saatlik bir sancının ardından normal Doğum yaptırıldı bebeğimin suyu hastane sürecimde tamamen bitti gökyüzüne melek gönderdim
Başın sağolsun canım Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin 😔

Kızlar bizim aramızda pıhtılaşma sebebiyle oksapar kullanan var mıydı? Eğer varsa yanında ek olarak coraspin kullanıyor musunuz yoksa sadece oksapar mı? bende pai 4g/4g ve mthfr Heterozigot olarak 2 mutasyon var
ben oksapar degıl ama enox kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum..
coraspırını doktoruma soracagım bı ara coraspırınde ekleyebılırım demıstı ..

Başınız sağolsun çok çok üzüldüm rabbim sabır güç kuvvet versin insallah 🤲🏻🤲🏻

14 ekime aldım randevu artık 6 hafta olacak bebeşi görmeli doktorum risk yok iyisin dediği için 6 hafta verdi randevuyu :))
hemde kendisi ayrıntılı bakacak merak çatlıyorum artık :)))
N NewbieMommy sen naptın ayrıntılı işini canım randevun ne zamn ?
Şimdi kendi doktorumdan geldim canım sıpam gayet iyi maşallah🧿 🙈 damarlarından safta kesesine idrar torbasına kadar gösterdi. Yüzünü gösterdi doktor aa iskelete benziyo dedim 😂 sonra doktor dur sana 4boyutlu göstereyim dedi sağolsun öyle çok net belli oluyor 🤭 Ayrıntılıya da 20ekimde gideceğim canım

Grip aşısı vurulan oldumu?Kronik hastalığım olmadığı için sistem onaylamıyor ama kadın doğum doktorum vurdurabilirsin dedi ücretli alıcam 449 liraymış

Şimdi kendi doktorumdan geldim canım sıpam gayet iyi maşallah🧿 🙈 damarlarından safta kesesine idrar torbasına kadar gösterdi. Yüzünü gösterdi doktor aa iskelete benziyo dedim 😂 sonra doktor dur sana 4boyutlu göstereyim dedi sağolsun öyle çok net belli oluyor 🤭 Ayrıntılıya da 20ekimde gideceğim canım
yaaa çok güzel ben bekliyorum artık doktorla görüşeceğim çok uzun veriyor arayı çokmerak ediyorum günler geçmiyor :) çok sevindim 3 boyutlu mu artık 4 boyutlu mu renkli öyle mi baktı öyle görmek nasıl?

yaaa çok güzel ben bekliyorum artık doktorla görüşeceğim çok uzun veriyor arayı çokmerak ediyorum günler geçmiyor :) çok sevindim 3 boyutlu mu artık 4 boyutlu mu renkli öyle mi baktı öyle görmek nasıl?
Bana ayda 1 göreyim yeterli diyor ben 4 haftada bir randevu alıyorum zaten dayanamıyorum da 🥲 evet renkli gösterdi zaten o şekilde çok net gözüküyor ☺️ sana aynı zamanda ayrıntılı yapcağı için daha uzun süre görürsün hem 🥰 çok güzel onu o şekilde net görebilmek 😊

Başın sağolsun canım rabbim inşallah tez zamnda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Başınız sagolsun canim Rabbim metanetini versin inşallah en kısa zamanda yerini doldursun

Kızlar perinatoloji baktı bebek iyi suyu vs plesenta asagı yerleşimli neyse konuştu etti en son cılarken dedim ki 25 Ekim'de detaylı ultrasonm var ona gidecekmiyim dedim .
BEBEĞİN YAŞARSA GİDERSİN dedi sinirlerim bozuldu ya
Niye böyle bir şey dedi ki? Köstek olmuş resmen, hepimiz belli risklerin farkındayız. Kimin garantisi var ki. Ben doktorun tavrını beğenmedim bence başka bir doktora daha gidin.

Kızlar perinatoloji baktı bebek iyi suyu vs plesenta asagı yerleşimli neyse konuştu etti en son cılarken dedim ki 25 Ekim'de detaylı ultrasonm var ona gidecekmiyim dedim .
Ne kadar kötü kalpli insanlar var ya Allah ıslah etsin bir anneye söylenir mi bu vicdan,merhamet yoksunu keşke doktor olmasaymis

Ne kadar sinir bozucu bi insan ya insan kötü bir şey oldugunu bilse bile bunu söylemez
rabbim karşımıza işini iyi bilen vicdanlı merhametli doktorlar çıkarsın
Plesantanın rahimağzını kapatması durumunu yaşayan ne çok kadın var oysaki

Kızlar selam hepinize 21+1 gün olduk bugün benimle yaklaşık olarak aynı olan arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini günde kaç kere hissediyorsunuz
Ben 21+2 yim sabahları uyandıgımda kıpır kıpır oluyor gece 2-3 gibi uyuyorum uyuycagım vakittede aşırı hareketli
Gündüz vakitlerinde yemek yiyip yattıktan sonra hissediyorum

Back
X