2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet düşmüş dün aldırmıştık kanı 1 hafta sonra çıkar bana mesaj at demişti doktor baktım çıkmış bugün zaten tek tüp almıştı 4 değer var başka çıkcak kan testim yok demekki çıkmış yarın mesaj atayım
inşallah sonuçlarda güzel çıkar canım ben pazartesi vermiştim baktım şimdi çıkmamış daha

Banada aynı canım devit 8 damla gynoferro birde magic 3 başlattı.gyneferro bi skınto yaratmamıştı bende inşallah bu seferde yratmaz🥲demir ilaçları bazılarına yan etkilerini cabuk gösteriyor
ben daha başlamadım ilaçlara bu hafta bitsin öyle başlayacağım inşallah çok sarsmaz beni :)

Geç döllenme kaç gün sonra belli oluyor benim adetim geçiyor Şuan dört gündür test yapıyorum negatif çıkıyor
Temmuzun 3 hsg çekildim ovulasyon testı kullandım yumurtlamam rahim filmi çekildiğinden 10 gün sonra oldu 25 günde bir adet oluyordum Şuan 29 gün oldu hala olmadım regl test ise negatif çıkıyor
Valla son adet tarihim 3 Mayıs iken doktor 27 Mayıs olarak güncelledi
Sen hesapla ne kadar geç döllenmiş ki adet olmadım o süre zarfında
12 haziranda negatiftim 30 Haziran pozitif

Banada aynı canım devit 8 damla gynoferro birde magic 3 başlattı.gyneferro bi skınto yaratmamıştı bende inşallah bu seferde yratmaz🥲demir ilaçları bazılarına yan etkilerini cabuk gösteriyor
Demir ilacininda mi yan etkisi var🥺bu hfta tup bebek ilaclarim bitti diye sevinirken bide bu cikti😳

Kızlar bugün akşamdan beri devamlı çıkarıyorum acaba zehirlendim mi diye düşündüm ama sabahtan beri çok hafif şeyler yedim et tavuk vs yemedim hiç
Az biraz migrenim tuttu yine ilaç almadım sardım basımı yatıyorum ama devamlı çıkarıyorum gerçi çıkacak bisey de yok boş çıkıyor ama uyuyamadım korktum

Kızlar bugün akşamdan beri devamlı çıkarıyorum acaba zehirlendim mi diye düşündüm ama sabahtan beri çok hafif şeyler yedim et tavuk vs yemedim hiç
Az biraz migrenim tuttu yine ilaç almadım sardım basımı yatıyorum ama devamlı çıkarıyorum gerçi çıkacak bisey de yok boş çıkıyor ama uyuyamadım korktum
Derim derim nefes al uyumaya calis su ic

Ama siz bulantı hapıda içmiyordunuz normal sürekli kusmanız ben içtiğim halde bile çıkarıyorum

Back
X