2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Selamlar herkese, bugün fetal dna için kan verdim çok heyecanlıyım sonuç için umarım hepimiz güzel haberler alırız🙏🏻 Ultrasonda bebişe bakarken bir çıkıntı gördük dr %90 erkek dedi şoktayım en başından beri kız hissediyordum😂 Sağlıklı olsunlar tabiki ne olursa olsun çok seveceğiz ama ne çin takvimi ne tatlı atlı muhabbeti tutmadı bende😂
Kaçıncı haftadasın canım 🙈🙈

Bize ne düşünürsünüz kızlar cinsiyet olarak 😅😇
3ED0AD3A-72AE-44FC-92A8-0AB382842C6A.webp

Kızlar bebek bezinde sleepy nasıl sizce ben pedini kullanıyorum en rahat ettiğim oydu pamuklu gibi hissi var yumuşacık en rahat ettiğim ped o, bebek bezi de öyle midir acaba

Gece yatmadan 2 tane içince işe yarıyor ben de bu hafta yaramamaya başladı ilk defa ilaçla kustum. Eczaneden direkt alırsanız 215 tl doktorunuza mesaj atın yazsın yada sağlık ocağından yazdırın
2 tane içmek iyi değilmiş diye duymuştum doktor bana sabah akşam demişti o şekil devam edyrum ben yinede işe yarıyor bide kusuncada midem yanıyor

Selamlar herkese, bugün fetal dna için kan verdim çok heyecanlıyım sonuç için umarım hepimiz güzel haberler alırız🙏🏻 Ultrasonda bebişe bakarken bir çıkıntı gördük dr %90 erkek dedi şoktayım en başından beri kız hissediyordum😂 Sağlıklı olsunlar tabiki ne olursa olsun çok seveceğiz ama ne çin takvimi ne tatlı atlı muhabbeti tutmadı bende😂
Bizdede çıkıntı görünmedi emin olmak için 1 ay sonra tekrar bakılcak gönlümüzdeki kız nasipse

Kızlar bebek bezinde sleepy nasıl sizce ben pedini kullanıyorum en rahat ettiğim oydu pamuklu gibi hissi var yumuşacık en rahat ettiğim ped o, bebek bezi de öyle midir acaba
Geçen demiştim sleepy yumuşak ve sızıntı yapmıyormuş teyzemin gelini kullanıyor elledim bez yumuşacık valla esnek çok rahattı

Geçen demiştim sleepy yumuşak ve sızıntı yapmıyormuş teyzemin gelini kullanıyor elledim bez yumuşacık valla esnek çok rahattı
Primayla baya fark var fiyat olarakta ben ped’te çok rahattım orkid molped falan hep pişik yapıyordu bende 🤣🤣 kaşıntıdan ölüyordum

Primayla baya fark var fiyat olarakta ben ped’te çok rahattım orkid molped falan hep pişik yapıyordu bende 🤣🤣 kaşıntıdan ölüyordum
Ben kotex denemiştim ped olarak rahat edemedim uzun yıllardır orkid premium kullanıyorum.primamı uygun sleepy mi?

Benim kistim vardı büyükte bir kistti bir gece aşırı ağrı yaptı . Yürümekte zorlandığım bir ağrıydı doktor takip etmeliyiz büyüyecek mi onu kontrol etmemiz gerekir dedi 1 hafta sonra kendiliğinden yok olmuştu
Evet bende Gebe kaldığımda 8 cm lik çikolata kistim olduğunu söyledi doktorum
Ağrıların olur hatta kuvvetli olur dedi
Bi hafta önce şiddetli ağrılarla bende gittim yanına kistin batın içine kanama yapmış olabileceğini ondan ağrı olabileceğini ve hamilelik sürecinde de yoğun ve ağrılarım olabileceğini söyledi hatta yoğun çalıştığım için rapor yazdi ama ben henüz almadım çalışmaya devam ettim insallah korkmayın benim çikolata kisti gebelikte genellikle küçülüyor 😊🤲🏻🙏🏻

Kızlar önceden duyuyodum bazı bezler kokuyor diye ama hiç bebek bezi almadıgım için hiç farketmemiştim
Ama bi arkadaşım var yeni doğum yaptı ne zaman yanına gitsem bebekte resmen bebek bezi kokusu var ve bariz burna geliyor bez kokusu
Sanırım en çok buna dikkat edicem 🤣🤣

Ben büyük oğlumda Prima kullandım ama küçükte sleepy kullandım memnun kaldım hem daha uygun hem de kullanışlı.bir sorun yaşamadık.bunda da sleepy düşünüyorum nasipse

Benimde 13. Haftam bugün bitiyor.3 ay hic bulantı yasamayip bu hafta resmen midem cok fena yaniyor bulaniyor ama kusamiyorum.ve enteresan sekilde ara ara ozellikle geceleri yataktan kalkarken uzakdiktan sonra vs kasiklarimda agri oluyor.bu zamanlarda olmasi normal mi kizlar sizde de varmi acaba bu soru u yasayanlar.birde benim tup bebek.bu hafta tum ilaclarimi kesti ve sadece vitaminlede devam ediyorum ve sanirim ara ara cok az akintim oluyor sari sekilde anliyamadim
Canım benim de tüp bebek, vücudun daha yeni alışıyodur bebeğe. Dışardan hamile hormonları yüklediğimiz için biz, vücut dengesini bulamıyor. Bide regl/yumurtlama döngüsünde kasıklar ağrırmış normal de olsa tüp bebek de olsa tüm gebeliklerde. Sarı akıntı konusunu doktora danış ama mutlaka🙏🏻

Ben kusarken lavaboda 2 kere idrar kaçırdım elinde değil insanın halbuki tuvaletimde yoktu dışarı çıktığımızda çok dikkat etmemiz lazım rezil oluruz valla
Bende o gün bir kaç kez hızlı hızlı oturup kalmıştım muhtemelen o ara kaçırdım ama hissetmedim valla zor iş bu iş

İyiyim çok şukur canım
Bugun sata göre 7+5 im
Dün kalp atışını duyduk
Geç döllenme dedi 6 haftalık gbi duruyor dedi
Bunun dışında sağ yumurtalığımda 7cm kanamalı kistım var, içi kan dolu
Doktor takip edecegız dedi, küçülebılırmış yada öylece kalablırmış
Ona braz moralım bozuk

Şubat grubuna girmişken annelere sorim
Hanımlar varmı basına gelen gebelikte kisti olan???
Maşallah bebişi gördüysen bundan sonrası sağlıkla gelir inşallah kisti çok kafana takma benim kuzenimde de vardı sezeryanla doğum yaptı o sırada onu da aldılar sürekli takip ettirmek gerekiyormuş sadece

Back
X