Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiki almamışım onu o zman Bana da elenetal 2 yada imom OMEGA alabilirsin dedi ben elenetal aldım denemedim daha 10 güne başlarsın deid onu bekliyorim kızlar, bide demir ilaçları beni anında ishal yapiyo bagirsaklarimi bozuyor hiç kullanmadigim oroferon diye bir ilaç verdi. Bide decavit bunu kullanmak istemiyorum çok karışık yorumları var diyeYok demir ilacı verilmedi bana imom kahverengi kullanıyorum omega vitamin vs için, inanılmaz balık kokuyo her seferinde midem ağzıma geliyo bidaha gittiğimde sorcam ne kadar daha kullanacağımı![]()
canım çok gecmiş olsın bir anda mı oldu seyahatte miydin sen ? benim de seyahat planım vardı senden sonra acaba dedimİnşallah bugün evime dönüyorum uçakla gideceğim doktor sıkıntı olmaz dedi artık evde bol bol yatacağım
Geçmiş olsun canım artık kanama falan olmaz diye düşünüyordum 12.haftada tehlike geçti diye düşündümKızlar iyi geceler kanamadan dolayı acile gittim önce yatışım yapıldı bebek iyiymiş ama çok aşağıda dedi doktor umarım bi sorun yaratmazçok korkuyorum rahim ağzında polis olabilir denildi takip edeceğim şimdi çıktım hastaneden inşallah bebeğime bir şey olmaz
4.aydan sonra yukarı çıkıyor sanırım benim de yumurtalığa aşırı yakın olduğu için çok ağrım oluyor o zaman araştırmıştım. Rahim ağzı açıklığına benim ultrason ile bakmıştı seninkine de bakmalarını iste bi istersenAslında polip çok sıkıntı değilmiş kanamaya sebep olurmuş ya da sezeryan doğuma yönlendirirmiş şu an bebeğin aşağıda olması daha büyük sıkıntı öyle anladım ben
Doktoruna güven sıkıntı olmaz diyorsa içini ferah tut canmİnşallah bugün evime dönüyorum uçakla gideceğim doktor sıkıntı olmaz dedi artık evde bol bol yatacağım
Merhaba canım geçenlerde bende oyke oldum yatakta duz uzanmistim yatıyodum aniden hapşırdım o an ayaklarımı çekemedim burada yazmışdım. Karnıma agri saplandı bıcak gibi çok acıdı o kadar korktumki bebege bisey oldu diye. Hic bisey olmuyormuş kasların sıkılaşıp ağrı veriyor merak etmeGünaydın öksürürken yada hapşırurken kasığına ağrı giren varmı normalde bacakları gövdeme çekerek o hareketi yaparım ağrı girmez öyle ama gece uyku sersemi uzanıyordum wc gittikten sonra hapşırdum kıvrandım ağrıdan kasığıma ağrı saplandı geçiyor ama o an çok acıdı bi gebe hemşireden normal dye duymuştum ağrı girmesi
Çok güzelmiş ben hep trendyolda goruyordum bunlarıya kızlar selam burada diğer gruplarda https://kumas.com/muslin-bezi-kumas?o=3 böyle bir site görmüş kaydetmiştim çünkü düz renklerde muslinler var desenlerilere göre daha çok hoşuma gidiyor. Bir bilginiz var daha önce alışveriş yaptınız mı ? :)
Ters görünüyor canım bende göremedim nub’uEki Görüntüle 3280785 @Kristialia ben anlamak için epey baktım ama valla çözemedim bu nub teorisini :) sen ne yorum yaparsın![]()
29nda randevum var o zmn kesin söyliycem dediOcak grubuna baktım da cinsiyetler genelde belli. Bizim de bir ay içinde belli olur herhalde![]()
Olsun, teşekkür ederimTers görünüyor canım bende göremedim nub’u![]()
Kız gibi sanki
Kız gibi sankiaşağı bakıyor gibi
Ayy iyi şükür bu sefer baya baya acıdı hep unutuyorum bacağımı karnıma çekiyorum normalde işte uyku sersemi düz uzanırken hapşırdım kıvrandım resmen çok acıyor o an o anı yaşamamak için bacagımı çekiyorum hepMerhaba canım geçenlerde bende oyke oldum yatakta duz uzanmistim yatıyodum aniden hapşırdım o an ayaklarımı çekemedim burada yazmışdım. Karnıma agri saplandı bıcak gibi çok acıdı o kadar korktumki bebege bisey oldu diye. Hic bisey olmuyormuş kasların sıkılaşıp ağrı veriyor merak etme
Erkek gibi geldi bana