2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
16909624273724252093509145150476.webp
@Kristialia ben anlamak için epey baktım ama valla çözemedim bu nub teorisini :) sen ne yorum yaparsın 😊

Yok demir ilacı verilmedi bana imom kahverengi kullanıyorum omega vitamin vs için, inanılmaz balık kokuyo her seferinde midem ağzıma geliyo bidaha gittiğimde sorcam ne kadar daha kullanacağımı🥲
İyiki almamışım onu o zman Bana da elenetal 2 yada imom OMEGA alabilirsin dedi ben elenetal aldım denemedim daha 10 güne başlarsın deid onu bekliyorim kızlar, bide demir ilaçları beni anında ishal yapiyo bagirsaklarimi bozuyor hiç kullanmadigim oroferon diye bir ilaç verdi. Bide decavit bunu kullanmak istemiyorum çok karışık yorumları var diye

Kızlar iyi geceler kanamadan dolayı acile gittim önce yatışım yapıldı bebek iyiymiş ama çok aşağıda dedi doktor umarım bi sorun yaratmaz :KK43: çok korkuyorum rahim ağzında polis olabilir denildi takip edeceğim şimdi çıktım hastaneden inşallah bebeğime bir şey olmaz
Geçmiş olsun canım artık kanama falan olmaz diye düşünüyordum 12.haftada tehlike geçti diye düşündüm ☹️ yoğun kanama mıydı? İyisiniz dimi şimdi? İş yapmayıp yatıp dinlenin sürekli

Aslında polip çok sıkıntı değilmiş kanamaya sebep olurmuş ya da sezeryan doğuma yönlendirirmiş şu an bebeğin aşağıda olması daha büyük sıkıntı öyle anladım ben
4.aydan sonra yukarı çıkıyor sanırım benim de yumurtalığa aşırı yakın olduğu için çok ağrım oluyor o zaman araştırmıştım. Rahim ağzı açıklığına benim ultrason ile bakmıştı seninkine de bakmalarını iste bi istersen

Kızlar benim enfeksiyonum cok yüksek çıkmıştı antibiyotik verdi 2 tane doktor
ya içiyorum ama 1 saat sürmeden midem bulanıyor hepsini cıkarıyorum böyle ne kadar faydası olabilr ki . Cuma günü gidecem kontrole . İçmiycem bu 2 gün cok fena oluyorum gerçekten

Günaydın öksürürken yada hapşırurken kasığına ağrı giren varmı normalde bacakları gövdeme çekerek o hareketi yaparım ağrı girmez öyle ama gece uyku sersemi uzanıyordum wc gittikten sonra hapşırdum kıvrandım ağrıdan kasığıma ağrı saplandı geçiyor ama o an çok acıdı bi gebe hemşireden normal dye duymuştum ağrı girmesi
Merhaba canım geçenlerde bende oyke oldum yatakta duz uzanmistim yatıyodum aniden hapşırdım o an ayaklarımı çekemedim burada yazmışdım. Karnıma agri saplandı bıcak gibi çok acıdı o kadar korktumki bebege bisey oldu diye. Hic bisey olmuyormuş kasların sıkılaşıp ağrı veriyor merak etme

Ocak grubuna baktım da cinsiyetler genelde belli. Bizim de bir ay içinde belli olur herhalde 😍

Ocak grubuna baktım da cinsiyetler genelde belli. Bizim de bir ay içinde belli olur herhalde 😍
29nda randevum var o zmn kesin söyliycem dedi😁😁 üçüzlerimde 2 tanesinin cinsiyetini yanlıs söylemişlerdi ama yinede benbi doktora daha görünücem🤣

Kızlar bende bir indirim haberi vereyim size hepsi burada da geçen bahsettiğimiz yoyko marka ana kucağı yüzde 25 indirimle 2000 tlden 1500e düşmüş isteyenler varsa baksın ben çok beğenmiştim atmıştım Favorilere kullananı beğeneni çokmuş

Merhaba canım geçenlerde bende oyke oldum yatakta duz uzanmistim yatıyodum aniden hapşırdım o an ayaklarımı çekemedim burada yazmışdım. Karnıma agri saplandı bıcak gibi çok acıdı o kadar korktumki bebege bisey oldu diye. Hic bisey olmuyormuş kasların sıkılaşıp ağrı veriyor merak etme
Ayy iyi şükür bu sefer baya baya acıdı hep unutuyorum bacağımı karnıma çekiyorum normalde işte uyku sersemi düz uzanırken hapşırdım kıvrandım resmen çok acıyor o an o anı yaşamamak için bacagımı çekiyorum hep

Back
X