2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Evet yarın gidiyorum tam 11+0 ikili yapar mi acaba yarın
ya bana nedense senin kiz gibi geliyor 😀 içime öyle doğuyor ya süpriz yapacak gibi
Ay ağzın bal damlıyor 🤣 Ay sağlıklı olsun tamam ikisi De olur ama kız istiyorum ne yapim suç mu 🤣 ben 11. Haftamda gittim bana 39 mm boyu şuan ikili yapamam 45 mm olması lazım ikiliyi yapmak için dedi. Senin en son kaç mm ydi hatırlıyor musun ultrason kağıdında yazar bak bir

Ay ağzın bal damlıyor 🤣 Ay sağlıklı olsun tamam ikisi De olur ama kız istiyorum ne yapim suç mu 🤣 ben 11. Haftamda gittim bana 39 mm boyu şuan ikili yapamam 45 mm olması lazım ikiliyi yapmak için dedi. Senin en son kaç mm ydi hatırlıyor musun ultrason kağıdında yazar bak bir
18 temmuzda 20 mm’di kaç olmuştur acaba 🙈

Bana daha hiç 3d veya 4d mi o şekilde bakmadılar. Radyoloji de bakıyormuş 19. Hafta da biz bakıyoruz dedi. Direk doktorum bakacakmış. Kan da neye bakılıyor peki biliyor musunuz?
Söyleyin isterseniz baktırır hatta bana şuan tam birşeye benzetemiyor olablirsin ama 1 ay sonra tamamen bebek görüntüsünü alır 3d de dedi.kan da bende 4 değer vardı serbest beta,ense kalınlığı değeride yazıyordu kanda ultrasonda söylemesine rağmen,down sendromu ve papp-a değeri yazıyor

Söyleyin isterseniz baktırır hatta bana şuan tam birşeye benzetemiyor olablirsin ama 1 ay sonra tamamen bebek görüntüsünü alır 3d de dedi.kan da bende 4 değer vardı serbest beta,ense kalınlığı değeride yazıyordu kanda ultrasonda söylemesine rağmen,down sendromu ve papp-a değeri yazıyor
Anladım canım bakalım hayırlısı inşallah bende çok heyecanlıyım

Ekmeğe döküp içebilirsinşz biraz daha bastırıyor tadını ekmek, ağır gelmişti bana bekarken içtiğimde midem hassastı şu an sizi düşünemedim mideniz iyice hassas
Damla seklinde olanlari ekmege damlatmistim ama bu bildigin shot gibibir kasikdan fazladir.ozele gitmeyide biraktim 3 ay bitince devletde sıra bulmak kara borsa bakalim napicam bilmiyorum

Ben önce netten bakmıştım değerlere öyle içim rahatladı biraz ertesi günde doktora yazmıştım
Kuzum ben de baktım ama anlamadım papp a için üç buçuk mm olması lazım gerekiyor falan yazıyor ben de 2.93 yani iyi mi oluyor

Kızlar hastaneden geldim bebişimi 50 saniyecik görebildim🤣
Bu ayın 18inde serklaj olucam inşallah
Doktorumu o kadar sevdim o kadar rahatlattıki beni çok memnun kaldım
İstersen folikasiti bırak dedi vitamin ve progestan verdi
Hiç ultrason resmi verdi mi 😍😍 oyyy büyümüş mü kuzucuk

Hiç ultrason resmi verdi mi 😍😍 oyyy büyümüş mü kuzucuk
2. Bacak arası
IMG_8399.webp
IMG_8400.webp

Kuzum ben de baktım ama anlamadım papp a için üç buçuk mm olması lazım gerekiyor falan yazıyor ben de 2.93 yani iyi mi oluyor
Bazen öyle yazıyor ama diğer değerlerle kıyaslıyor örnek veriyorum beta yüksektir pappa da yüksektir bi hastalık var belirtisi olurmuş yada beta düşük pappa düşük oda bir hastalık belirtisidir tamamen örnek verdim nette baktığımda bu tarz birşey yazıyordu doktorun yorumlasın için rahat eder canım

Bana da erkek dediler 11. Haftamda acaba değişir mi 🤣 erkek denince çok değişen olmuyor diyorlardı. Ama ben kız hissediyordum yoğun bir şekilde erkek diyince şok oldum tabi emin değilim klitoris de böyle şiş görünebilir dedi
Ben de senin gibi şoka girdim dün erkek denilince o kadar kız hissediyordum ki en başından beri😂 Fetal dna sonucunu görmeden çok da emin olamıyorum yine😬

4.aydan sonra yukarı çıkıyor sanırım benim de yumurtalığa aşırı yakın olduğu için çok ağrım oluyor o zaman araştırmıştım. Rahim ağzı açıklığına benim ultrason ile bakmıştı seninkine de bakmalarını iste bi istersen
Cuma günü randevu aldım doktoruma bi görüneceğim çok şükür kanamam kesildi ama ağrım var işte sanırım o da aşağıda olduğu için

Back
X