2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
35 yaşından sonra down swndrom riski artıyor diyorlar genelde yasa bağlı ense kalınlığı hafif yüksek çıkıyor muş diye okudum

Eklentiler

• AA322CF4-2B6D-4A5D-AA57-4B9630FB06DE.webp
    AA322CF4-2B6D-4A5D-AA57-4B9630FB06DE.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar biz bugün 13+1 olduk.. doktor randevum vardı gittik ama bebek yüz üstü uzanmisti kendini göstermedi bize ya.. yine öğrenemedik cinsiyeti.. ama ense kalınlığı 1.6 di.. doktor iyi dedi
Bizde de öyle oldu biraz çikolata yiyip gittim yerinde durmadı göstermedi

Canim ben bu değerleri bilmiyorum benim 2018 yılıydı ense kalınlığı 5.7 çıkmıştı direk başka doktora yonlendirdiler cvs amniyosentez ayrıntılı ultrason falan yapıldı kromozom genetik testi yapıldı hersey temiz çıktı ama cocugumdq iskelet bozukluğu varmis cucelik bir çok sorun kromozom bozukluğu yoktu
Allahim sağlıklı evlatlar versin neler duyuyoruz her gün farklı hastalıklar allah böyle annelere sabır ve sonunj hayr eylesin inşallah🙏🏻🤲🏻

Kızlar biz bugün 13+1 olduk.. doktor randevum vardı gittik ama bebek yüz üstü uzanmisti kendini göstermedi bize ya.. yine öğrenemedik cinsiyeti.. ama ense kalınlığı 1.6 di.. doktor iyi dedi
Bende de ense kalınlıgı 1.6 çıktı doktor garip konustu bende genetik problemler var diye evhamlandirdi beni siz ikili test yaptırdınızmı?

Bende de ense kalınlıgı 1.6 çıktı doktor garip konustu bende genetik problemler var diye evhamlandirdi beni siz ikili test yaptırdınızmı?
Her iki doktorda bana 2 buçuk altı çok normal sayıyoruz dedi canım senin 1.6 iyi çıkmış evham yapma hiç 🙏🏻🙏🏻 daha yüksek çıksa bile iri bebek olanlar da varmış sağlıklı olup

Back
X