• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Canım bence seninki kız çıkıcak ya yeniden😃 bebeğin pipisinin o haftada buyuk çıkması enteresan birazcık
Ay ağzından bal damlıyor canım rüyamda gördüm dün gece doktora gidiyordum bu kız kim dedi erkek diyordu doktor ekranda 😅 Zaman geçmiyor şimdi netleşse de konuyu kapatsam

Ay ağzından bal damlıyor canım rüyamda gördüm dün gece doktora gidiyordum bu kız kim dedi erkek diyordu doktor ekranda 😅 Zaman geçmiyor şimdi netleşse de konuyu kapatsam
Kontrolun ne zaman ben 6eylül zaman geçmek bilmiyor 16+3 olucam insallah sagligin ve cinsiyyetin merak ediyorum

Mesela bende kız istiyorum ama erkek olacagını hissediyom
Hiç belli olmaz belki de kızdır seninki 🙈 bu aralar cinsiyet partisi videolarına sardım anneler orada örneğin kız hissediyorum diyor erkek çıkıyor erkek hissediyorum diyor kız çıkıyor aslında demekki hissedemiyoruz😅

kızlar doktora gitmeme rekoru bende sanırım 5 hafta oldu görmeli aşırı görmek istiyorum fetal yaptırdım onun sonucunu bekledim derken 5 hafta oldu inşallah pazartesi görücem nasıl büyümüştür kim bilir tam 13+5 olacak :))))
doktora sormam gerekenler var mı?
folik asit bırakıp -omega-demir-d vitaminine mi başlamalıyım?
tetnoz aşısı mı karma aşı mı ?
ayrıntılı ultrasonu sorcağım başka tecrübeli olan arkadaşlar ne sormam lazımmmm🥰🥰🥰🥰

Hiç belli olmaz belki de kızdır seninki 🙈 bu aralar cinsiyet partisi videolarına sardım anneler orada örneğin kız hissediyorum diyor erkek çıkıyor erkek hissediyorum diyor kız çıkıyor aslında demekki hissedemiyoruz😅
İnstegramda bi sayfa var ultrason resminden biliyor kemik yapısına göre söylüyor kime ne dese doğru cıkıyor sordum 10. Ve 12 . Haftada ikisinede erkek dedi

kızlar doktora gitmeme rekoru bende sanırım 5 hafta oldu görmeli aşırı görmek istiyorum fetal yaptırdım onun sonucunu bekledim derken 5 hafta oldu inşallah pazartesi görücem nasıl büyümüştür kim bilir tam 13+5 olacak :))))
ayrıntılı ultrasonu sorcağım başka tecrübeli olan arkadaşlar ne sormam lazımmmm🥰🥰🥰🥰
Ayy 2 hafta zor dayanıyom ben

Ben ne zaman gitsem herşeyi unutuyorum 😅 vitamin ve demir takviyesi sor en önemlisi onlar 😘

İnstegramda bi sayfa var ultrason resminden biliyor kemik yapısına göre söylüyor kime ne dese doğru cıkıyor sordum 10. Ve 12 . Haftada ikisinede erkek dedi
Ben de bir sayfaya baktırdım kız demişti 11+3 fotoğrafına
Hangi sayfaydı sizin

Ayyy ben bunları okuduktan sonra artik 20 haftaya kadar bebeğe bişey almam kıyafet olarak😂 ne kadar çok değişiyor. Bende tüm teoriler kız gosteriyor bakalım ne çıkıcak🤣 hayırlı olsun hepsi evlat tabiki sağlıklı olsunlar yeter 😍 alışırsın artık diğer ultrasonda yeniden kız çıkar ya birden 😃
Evet kız çıkarsa şaşırmam 🤣 ben artık inanmıyorum hep değişiyor

Evet hissedemiyoruz galiba 🤣 ben hep kız hissetmiştim

Bence bende doktora gitmeme rekoru 😅 ilk gördüğümde 6+5 idi haziran ayındaydı sonra ilk defa geçen hafta gittim 14 haftalıktı 🤦🏼‍♀️

Eklentiler

• Screenshot_20230823-165842_Instagram.webp
    Screenshot_20230823-165842_Instagram.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 110
Back
X