2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Biberon olarak ne alacaksınız ilk doğduğu günden itibaren hangisi kullanılır 🙏🏻🙏🏻

Kızlar şöyle bir site keşfettim yurtdışından alışveriş fiyatlarıda Türkiyedekiler gibi geldi bana inceleyebilirsiniz 😊 Yenidoğan Erkekler, Yeni Doğan Kızlar, Yenidoğan Uniseks, Pijamalar, Giyim | Next Türkiye
Canım ben alışveriş yaptım buradan ancak uyarmak isterim siparişi verdikten 2-3 gün sonra gümrük firmasından mail geliyor ve siparişi alabilmek için gümrük vergisi ödenmesi gerektiğini söylüyorlar. Türkiye’de gümrük vergisi alışveriş tutarının %30 u kadar. Yani alış veriş yaptığımız tutar dışında %30 da vergi ödeniyor. Sipariş verirken bunuda hesaba katın ☺️

Ben avent alacağım ama comotomo da güzel diyorlar. 2li emziğini aldım geçen philips aventin çok tatlı 🥰🥹

Screenshot_20230910-205555_Instagram.webp
Screenshot_20230910-205634_Instagram.webp

Kızlaaaar anı defteri aldım beeen🥲🥲

Kızlar benim göbek deliğim çok içeri çöktü normal mi bu kadar içe göçmesi sizde de öyle duruyor mu
Benim de içeri çöktü yapısal galiba diye düşündüm çünkü normalde benim göbek deliğim düzdür öyle et çıkıntısı yoktur.Sanki böyle ucundan kesilmiş gibi. Karın büyüdükçe gerildikçe nasıl duracak acaba merak ediyorum

Canım ben alışveriş yaptım buradan ancak uyarmak isterim siparişi verdikten 2-3 gün sonra gümrük firmasından mail geliyor ve siparişi alabilmek için gümrük vergisi ödenmesi gerektiğini söylüyorlar. Türkiye’de gümrük vergisi alışveriş tutarının %30 u kadar. Yani alış veriş yaptığımız tutar dışında %30 da vergi ödeniyor. Sipariş verirken bunuda hesaba katın ☺️
%30 sa çokmuş baya

Biberon olarak ne alacaksınız ilk doğduğu günden itibaren hangisi kullanılır 🙏🏻🙏🏻
Philips avent yenidoğan, dr brown yada comotomo bunlar öneriliyor. En güzeli comotomo sanırım ama pahalı diğerlerine göre. Ben de daha almadım emziği Philips avent ultra air aldım bunu ve Bibsi tutma ihtimalleri daha fazlaymış

Bineronda comotomo ve medela calma önerisini gördüm hep. Bebek rahata alışmasın diye emerek gelmesi lazımmış anne memesine en çok benzeten de buymuş. Fiyatı da ona göre baya yüksek zaten diğerlerine oranla. Medela calma alıcam ben de. İnşallah boşa gitmez bebişim sever tabi🥲

Philips avent yenidoğan, dr brown yada comotomo bunlar öneriliyor. En güzeli comotomo sanırım ama pahalı diğerlerine göre. Ben de daha almadım emziği Philips avent ultra air aldım bunu ve Bibsi tutma ihtimalleri daha fazlaymış
Emzikte bir sürü çeşit var Philips in bile içinde gece üçin ayrı fosforlu olan bile var neye göre alacağız kafam karıştı benim

Lansinoh un biberonu da övülenlerden Dr Browns ve fhilips avent almadi önceki gebeligimde oğlum kızıma ucuz alayım içim yanmasın diye wee aldım lansinoh ta almayı planlıyorum

Kızlar bu battaniyeyi çok beğendim ama erkek bebişim için olur mu sizce 🙈 çok mu kız bebek için duruyor

Eklentiler

• Screenshot_20230910_220833_Trendyol.webp
    Screenshot_20230910_220833_Trendyol.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 86
Back
X