- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben alışveriş yaptım buradan ancak uyarmak isterim siparişi verdikten 2-3 gün sonra gümrük firmasından mail geliyor ve siparişi alabilmek için gümrük vergisi ödenmesi gerektiğini söylüyorlar. Türkiye’de gümrük vergisi alışveriş tutarının %30 u kadar. Yani alış veriş yaptığımız tutar dışında %30 da vergi ödeniyor. Sipariş verirken bunuda hesaba katınKızlar şöyle bir site keşfettim yurtdışından alışveriş fiyatlarıda Türkiyedekiler gibi geldi bana inceleyebilirsinizYenidoğan Erkekler, Yeni Doğan Kızlar, Yenidoğan Uniseks, Pijamalar, Giyim | Next Türkiye
Ben kesinlikle dr. Browns alacağım.Biberon olarak ne alacaksınız ilk doğduğu günden itibaren hangisi kullanılır![]()
İnşallah öyle olur da daha fazlası olmazSenin durum farklı ya 2 tane bebe var sende o yüzden yinede iyisinbundan sonrasında da 7 kilo aldığını düşünürsek 2 bebe için 14 kilo çok da fazla sayılmaz
![]()
Philips avent aldım benBiberon olarak ne alacaksınız ilk doğduğu günden itibaren hangisi kullanılır![]()
Gümrükte değil de vergi çıkıyormuş maile geliyormuş onu ödemezsen ürünleri iptal ediyorlarmış. Vergi aldığın ürünün %20'si kadarmış sanırsamKaliteli gerçekten ancak gümrükte ücret çıkıyor ona göre alışveriş yapın derim
Yeni doğan set var ondan mı?Philips avent aldım ben![]()
Benim de içeri çöktü yapısal galiba diye düşündüm çünkü normalde benim göbek deliğim düzdür öyle et çıkıntısı yoktur.Sanki böyle ucundan kesilmiş gibi. Karın büyüdükçe gerildikçe nasıl duracak acaba merak ediyorumKızlar benim göbek deliğim çok içeri çöktü normal mi bu kadar içe göçmesi sizde de öyle duruyor mu
Ayyy linkkkk
%30 sa çokmuş bayaCanım ben alışveriş yaptım buradan ancak uyarmak isterim siparişi verdikten 2-3 gün sonra gümrük firmasından mail geliyor ve siparişi alabilmek için gümrük vergisi ödenmesi gerektiğini söylüyorlar. Türkiye’de gümrük vergisi alışveriş tutarının %30 u kadar. Yani alış veriş yaptığımız tutar dışında %30 da vergi ödeniyor. Sipariş verirken bunuda hesaba katın![]()
Devamlı kullanınca engelleyici olur mu acabaBen dut kurusu kaynatıp içtim o fayda etti 42 den 2 ye düşmüştü
Philips avent yenidoğan, dr brown yada comotomo bunlar öneriliyor. En güzeli comotomo sanırım ama pahalı diğerlerine göre. Ben de daha almadım emziği Philips avent ultra air aldım bunu ve Bibsi tutma ihtimalleri daha fazlaymışBiberon olarak ne alacaksınız ilk doğduğu günden itibaren hangisi kullanılır![]()
Haftada bir anca içtmDevamlı kullanınca engelleyici olur mu acaba
Emzikte bir sürü çeşit var Philips in bile içinde gece üçin ayrı fosforlu olan bile var neye göre alacağız kafam karıştı benimPhilips avent yenidoğan, dr brown yada comotomo bunlar öneriliyor. En güzeli comotomo sanırım ama pahalı diğerlerine göre. Ben de daha almadım emziği Philips avent ultra air aldım bunu ve Bibsi tutma ihtimalleri daha fazlaymış