2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Cam ağır oluyor bir de çok güvenli olmuyor illaki yere düşer vs kırılabilir kaynatirken patlama vs olur mu tedirgin olur insan bir de bu biberonlarda gaz önleyici sistemleri olanlar var o özellik olmasına dikkat edin

Cam ağır oluyor bir de çok güvenli olmuyor illaki yere düşer vs kırılabilir kaynatirken patlama vs olur mu tedirgin olur insan bir de bu biberonlarda gaz önleyici sistemleri olanlar var o özellik olmasına dikkat edin
Bende chicco cam olandan aldım ay patlar mı ki

Kızlar iç karnınız küçükse göbeğiniz hemen çıkıyor, benim gibi iş karnınız büyükse yeni yeni çıkmaya başlıyor göbek. Çoğul gebelik olduğu halde çoğu kimse anlamamıştı hamile olduğumu bu haftaya kadar.
Evet ya ben de araştırdığımda öyle okumusdum. Benimde karnim buyumuyor gibi azacik alt tarafi diklesdi biraz oda çıplak daha iyi görünüyor kıyafetle bilinmiyor pek

Bende philips aventin gece serisin alacağım amma biberonda kaldim aventki meme ucunabenziyormuş önerdiler bilemiyorum hala
Meme ucuna en çok benzeyen yapıda Lansinoh üretilmiş diye biliyorum ben. Tercihimi de Lansinohtan yana kullanacağım 😊

Ben dün göğüs kalkanı iki tane müslin tirnak makası seti saç tarağı falan aldım. Bide baby me alt örtüsü ve pamuğu trendyoldan aldım hepsini

Eklentiler

• IMG_3372.webp
    IMG_3372.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_3371.webp
    IMG_3371.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_3375.webp
    IMG_3375.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 48
  • a27d3e23-1cc7-4d7e-9d83-451e542b0bf4.webp
    a27d3e23-1cc7-4d7e-9d83-451e542b0bf4.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 56
Bugun biraz avmde dolaştim Next baby markasinda o kadar guzel şeyler vardiki amma cokk pahaliydi gelen sefere indirimde ne bulsam kapıcam🥲

Instagram da emzirme danışmanına denk geldim biberon değilde kaşık biberon önerdi ilk deva duydum bende duyan var mı ya da kullanan kizlar
Kaşık biberon zahmetli oluyor bence gereksiz ben normal biberon alacağım.

Back
X