- 8 Aralık 2012
- 4.163
- 6.016
- 358
- 33
Bende bunu almıştım, yazması daha kolay olur diye düşündüm ve spiralli tercih ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bunu almıştım, yazması daha kolay olur diye düşündüm ve spiralli tercih ettim
Evet ben de hastane için onu almayı düşünüyorum. İlk gelen sarı sütü emmezse onla veririm diye düşünüyorum yada sağdığım sütleriInstagram da emzirme danışmanına denk geldim biberon değilde kaşık biberon önerdi ilk deva duydum bende duyan var mı ya da kullanan kizlar
Ben ilk defa duydum normalde ek gıda zamanı kullanılan tarzı biliyordum ama. Deneyimli anneler daha iyi bilirKaşık biberon zahmetli oluyor bence gereksiz ben normal biberon alacağım.
Hastanede siringayla verildiğini görmüştüm videolarda bende . Okadar herşey detaylıca sanki herşey lazım olcak hepsini almalıyım gibi hissediyorumEvet ben de hastane için onu almayı düşünüyorum. İlk gelen sarı sütü emmezse onla veririm diye düşünüyorum yada sağdığım sütleri
Ayy güzel anılarla doldurmak dileğiyleBende bunu almıştım, yazması daha kolay olur diye düşündüm ve spiralli tercih ettimgüzel bir hatıra bence.
Benim hala anlamıyor kimseKızlar iç karnınız küçükse göbeğiniz hemen çıkıyor, benim gibi iş karnınız büyükse yeni yeni çıkmaya başlıyor göbek. Çoğul gebelik olduğu halde çoğu kimse anlamamıştı hamile olduğumu bu haftaya kadar.
Evet ben ilk doğumda philips biberon almıştım kızım sevmedi sonra lansinoh aldım sevdi hatta o kadar sevdi ki ondan içmek daha kolayına geldi ilerleyen zamanlarda pamukçukla birlikte meme reddine neden oldu. Biberon pamukçuk yapmadı yanlış anlaşılmasın o başka hikayeInstagram da emzirme danışmanına denk geldim biberon değilde kaşık biberon önerdi ilk deva duydum bende duyan var mı ya da kullanan kizlar
ben arkadaşıma almıştım çok güzel oldu şimdi yavaş yavaş dolduruyor :)
ve gerçekten sayfaları kapağı fln çok kaliteli :)Ayyy linkkkk![]()
canım ben dolaptan aldım outlethamur diye adı bir bak seti komple 340 a aldım ve hiç defolu gelmedi. alt açma , ıslak mendil tarzı organizer ve battaniye :)Kızlar bu battaniyeyi çok beğendim ama erkek bebişim için olur mu sizceçok mu kız bebek için duruyor
Merhaba, ben hacettepe hastanesinde yaptırdım, çok da memnun kaldım. Orada takipliyim, doktorum radyolojide yönlendirdi radyoloji profesörü ayrıntılı usg'yi yaptı. Sizde süreç nasıl olur bilmiyorum tabi, 10 haftayı geçen gebelikleri takibe almıyorlar. Bu arada Gazi üniversitesi hastanesinde ayrıntılı yapılmıyor Ankara üniversitesini bilmiyorum.Kızlar günaydın, ayrintili ultrason icin Ankarada veya eskisehirde onerebileceginiz bir yer var mi? Sehir hastaneleri nasildir ya da ozelde bildiginiz bir doktor var midir? Bulundugum ilcede ayrintili ultrason yapilmiyormus
Çok hoş yaben arkadaşıma almıştım çok güzel oldu şimdi yavaş yavaş dolduruyor :)
ayak izi için plaka var hem el izi hem ayak izi oluyor
ve gerçekten sayfaları kapağı fln çok kaliteli :)
Resminide ekledim videosu da var ama uzun oluğu için onu ekleyemedim :)
aahah benımde 4 kılo aldım halbukı :))Benim hala anlamıyor kimse![]()
Ben 17+3 teyim caanim, o zaman bakmayabilirler mi?Merhaba, ben hacettepe hastanesinde yaptırdım, çok da memnun kaldım. Orada takipliyim, doktorum radyolojide yönlendirdi radyoloji profesörü ayrıntılı usg'yi yaptı. Sizde süreç nasıl olur bilmiyorum tabi, 10 haftayı geçen gebelikleri takibe almıyorlar. Bu arada Gazi üniversitesi hastanesinde ayrıntılı yapılmıyor Ankara üniversitesini bilmiyorum.
bende lansınoh alıcam ıkılı abaslangıc setı dusunuyorumBen Lansinoh alacağım. Emzik içinde Philips avent’in ultra air night serisi alacağım çok hoşuma gidiyor gece parlayanlardan.
E bebekte indirim oluyor sık sık orayı takip et indirimdeyken yakalarsın mutlakabende lansınoh alıcam ıkılı abaslangıc setı dusunuyorum![]()
Gebe takibi yapmazlar ama ayrıntılı ultrason için belki de randevu verirler. Kadın doğum sekreterliğini bi arayın isterseniz.Ben 17+3 teyim caanim, o zaman bakmayabilirler mi?
tmm canım bakayım ara ara , heryerden ındırım mesajı gelıyor bazenE bebekte indirim oluyor sık sık orayı takip et indirimdeyken yakalarsın mutlaka![]()
Evet bu ara her yerde indirim var bu gece Trendyolda da başlıyor bir indirimtmm canım bakayım ara ara , heryerden ındırım mesajı gelıyor bazen![]()