2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 45
Instagram da emzirme danışmanına denk geldim biberon değilde kaşık biberon önerdi ilk deva duydum bende duyan var mı ya da kullanan kizlar
Evet ben de hastane için onu almayı düşünüyorum. İlk gelen sarı sütü emmezse onla veririm diye düşünüyorum yada sağdığım sütleri

Evet ben de hastane için onu almayı düşünüyorum. İlk gelen sarı sütü emmezse onla veririm diye düşünüyorum yada sağdığım sütleri
Hastanede siringayla verildiğini görmüştüm videolarda bende . Okadar herşey detaylıca sanki herşey lazım olcak hepsini almalıyım gibi hissediyorum 😂😂😂

Instagram da emzirme danışmanına denk geldim biberon değilde kaşık biberon önerdi ilk deva duydum bende duyan var mı ya da kullanan kizlar
Evet ben ilk doğumda philips biberon almıştım kızım sevmedi sonra lansinoh aldım sevdi hatta o kadar sevdi ki ondan içmek daha kolayına geldi ilerleyen zamanlarda pamukçukla birlikte meme reddine neden oldu. Biberon pamukçuk yapmadı yanlış anlaşılmasın o başka hikaye 😀O yüzden meme reddi zamanlarında kaşık biberonla tanışmıştım ama geç kalmıştım kızım ötekini tanıyordu. Bu sefer direkt kaçık biberon ile başlamayı düşünüyorum. Çünkü sezaryen olunca ilk gün süt gelmeyebiliyor ve bebeği 2 saatte bir beslemek lazım şekeri düşüyor . O yüzden kalık biberon vermek lazım düzensiz geliyor kaşık biberona anne sütü de düzensiz ama biberon düzenli

Kaşık biberon ilk günlerde lazım oluyor alınsa iyi olur ama sonra bebek onu istemiyor yavaş ve döke saça olduğu için sinirleniyor😂ben dr browns antikolik biberondan ve aventten çok memnun kaldım yine onları kullanacağım.Medela da çok iyiymiş ama bir biberona bin tl vermek çok geliyor.Lansinohun akışı çok hızlı geldi bebeğim de zaten sevmedi ben de korkup hemen bırakmıştım meme reddi yaparsa diye..meme ucuna bence en çok avent benziyor bu üç biberon içinde

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-09-11 at 10.26.31.webp
    WhatsApp Image 2023-09-11 at 10.26.31.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bu battaniyeyi çok beğendim ama erkek bebişim için olur mu sizce 🙈 çok mu kız bebek için duruyor
canım ben dolaptan aldım outlethamur diye adı bir bak seti komple 340 a aldım ve hiç defolu gelmedi. alt açma , ıslak mendil tarzı organizer ve battaniye :)
ama biraz kız bebek için duruyor ben grili beyaz aldım :) birde bu rengi diğer topiclere genelde kızlara aldılar canım

Kızlar günaydın, ayrintili ultrason icin Ankarada veya eskisehirde onerebileceginiz bir yer var mi? Sehir hastaneleri nasildir ya da ozelde bildiginiz bir doktor var midir? Bulundugum ilcede ayrintili ultrason yapilmiyormus

Kızlar günaydın, ayrintili ultrason icin Ankarada veya eskisehirde onerebileceginiz bir yer var mi? Sehir hastaneleri nasildir ya da ozelde bildiginiz bir doktor var midir? Bulundugum ilcede ayrintili ultrason yapilmiyormus
Merhaba, ben hacettepe hastanesinde yaptırdım, çok da memnun kaldım. Orada takipliyim, doktorum radyolojide yönlendirdi radyoloji profesörü ayrıntılı usg'yi yaptı. Sizde süreç nasıl olur bilmiyorum tabi, 10 haftayı geçen gebelikleri takibe almıyorlar. Bu arada Gazi üniversitesi hastanesinde ayrıntılı yapılmıyor Ankara üniversitesini bilmiyorum.

ben arkadaşıma almıştım çok güzel oldu şimdi yavaş yavaş dolduruyor :)
ayak izi için plaka var hem el izi hem ayak izi oluyor

ve gerçekten sayfaları kapağı fln çok kaliteli :)

Resminide ekledim videosu da var ama uzun oluğu için onu ekleyemedim :)
Çok hoş ya ☺️ aslında aklımda başka bir tane vardı ama o çok pahalıydı vazgectim o kadar verilmez diye😅

Merhaba, ben hacettepe hastanesinde yaptırdım, çok da memnun kaldım. Orada takipliyim, doktorum radyolojide yönlendirdi radyoloji profesörü ayrıntılı usg'yi yaptı. Sizde süreç nasıl olur bilmiyorum tabi, 10 haftayı geçen gebelikleri takibe almıyorlar. Bu arada Gazi üniversitesi hastanesinde ayrıntılı yapılmıyor Ankara üniversitesini bilmiyorum.
Ben 17+3 teyim caanim, o zaman bakmayabilirler mi?

Back
X