2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kızlar merhaba,
Uzun süredir yoktum, bazılarınız hatirlar beni. Doktor kesin düşük yapacaksın dedikten sonra kendime gelemedim ve hesabımı dondurdum. Sonrasında ha düştü ha düşecek korkusuyla yaşadım, daha sonrasında da 7. Haftada bir bulantı kusma başladı ki hastanelik oldum, 4 kilo verdim. Benim geç döllenme olmuş bebeğim zaten hep bir hafta geri çıkıyordu, şu anki doktorum da doğum tarihini değiştirdi. Şu anda 16+1 deyim. Bulantılarım min düzeye indi, bir şeyler yiyip icebiliyorum artık. Sizi çok özledim 😍
Yaaaa inanılmaz sevindim biliyo musun yazdığını görünce. Çok çok sevindim gerçekten aklımdan geçmiştin geçen gün listede görünce. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hepimize de inşallah 🙏

Kızlar bu arada h&mdeki yandan açılabilen bodyler ve sıkmayan ribanalı altlar kullanışlıymış baya. Ben 5 üst 3 alt aldım 2-4 aylık, bi de 1-2 aylık beden alacağım hastane çıkışlarından sonra geçmek için evde giydiririm muhtemelen

Eklentiler

• IMG_7319.webp
    IMG_7319.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 84
Ah canım çok üzüldüm inşallah sağlıklı gebelik nasip olur tekrardan. Bu kadar büyükken bir sebep söylediler mi?
Evet var sebepleri ama inanın Sizi üzmek istemiyorum ya başıma gelirse diye düşünmeyi diye yazmıyorum. Ben burada iyi şeylere odaklaniyordum ama bazen kötü şeyleri de ya başıma gelirse diye evham yapıyordum. Kimsenin canını sıkmak istemem. Asil sonuçlar 15 gün sonra çıkacak net olacağı ic8n o zaman söylesem daha iyi olur

Kızlar bu arada h&mdeki yandan açılabilen bodyler ve sıkmayan ribanalı altlar kullanışlıymış baya. Ben 5 üst 3 alt aldım 2-4 aylık, bi de 1-2 aylık beden alacağım hastane çıkışlarından sonra geçmek için evde giydiririm muhtemelen
Bu takımları yenidoğan olarak aldım ben yumuşacık🥲🥲

Yaaaa inanılmaz sevindim biliyo musun yazdığını görünce. Çok çok sevindim gerçekten aklımdan geçmiştin geçen gün listede görünce. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hepimize de inşallah 🙏
Hepimize amin canım benim. Siz de benim aklımdan geciyordunuz.
Sizin hamilelikler nasıl geçti kizlar. Ben 15. Haftama kadar öleceğimi düşündüm, bir ara 4 gün boyunca sıfır gıda günde 10-15 kere kusma ile geçirdim. İki büklüm hastaneye gittim gören halime acidi doktor yatış verdi, eşim sağlıkçı olunca ilaçları aldı, evde yaptı. Ölecek miyim dedim doktora o da olmezsin de (surunursun) demeye getirdi🤣. Zoferler, prilamlar etki etmedi. Su içmedim 2 ay boyunca o sıcaklarda. Mideme taş bağlamayı düşündüm, açlıktan uyuyamadim. Eşimden bile tiksindim, sarıldım gittim kustum. Evimden tiksindim(ki Allah'tan bir ay içinde şehir değiştirip taşınıyoruz). Bir damla su içeyim Allah'ım diye yalvardım hep Rabbime. En son kanlı kusmaya başladım..şu anda da bulantım var tamamen geçmiş değil arada yine safra kusuyorum acikinca

Sizin hamilelikler nasıl geçti kizlar. Ben 15. Haftama kadar öleceğimi düşündüm, bir ara 4 gün boyunca sıfır gıda günde 10-15 kere kusma ile geçirdim. İki büklüm hastaneye gittim gören halime acidi doktor yatış verdi, eşim sağlıkçı olunca ilaçları aldı, evde yaptı. Ölecek miyim dedim doktora o da olmezsin de (surunursun) demeye getirdi🤣. Zoferler, prilamlar etki etmedi. Su içmedim 2 ay boyunca o sıcaklarda. Mideme taş bağlamayı düşündüm, açlıktan uyuyamadim. Eşimden bile tiksindim, sarıldım gittim kustum. Evimden tiksindim(ki Allah'tan bir ay içinde şehir değiştirip taşınıyoruz). Bir damla su içeyim Allah'ım diye yalvardım hep Rabbime. En son kanlı kusmaya başladım..şu anda da bulantım var tamamen geçmiş değil arada yine safra kusuyorum acikinca
Çok geçmiş olsun çok zor ya bu kadar kusma olması. Benim de idare eder şekilde geçti çok şükür diyeyim 🙏 inşallah daha iyi olur hepimizin bundan sonra

Canım çok üzüldüm rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur çok zor bende yaşadım biliyorum :KK43: sebebi neydi peki üzülüp etkilwnmekten ziyade başımıza gelirse bilgimiz olsun haftan ileri çünkü çok üzüldüm
14 haftaliktim başından beri kanama ile ilerlemisti sonra 11. Haftada ultrasonda cok fazla bulgu vermeye başladı inanmadık doktor doktor gezdik sonuç aynı olunca bana zarar vermemesi için sonlandırılması gerekti neyden kaynaklı olduğu 15 gün sonra belli olacak yine yazarım

14 haftaliktim başından beri kanama ile ilerlemisti sonra 11. Haftada ultrasonda cok fazla bulgu vermeye başladı inanmadık doktor doktor gezdik sonuç aynı olunca bana zarar vermemesi için sonlandırılması gerekti neyden kaynaklı olduğu 15 gün sonra belli olacak yine yazarım
Çok çok geçmiş olsun başınız sağ olsun 🙏 Allah en hayırlı zamanda yeniden sağlıklı şekilde nasip etsin

Evet ilişkiye yasak getirdi. Yolculuk yapma dedi. Dun doktorumla göremediğim için acile gitmiştim enfeksiyon ve diger değerler için kan idrar tahlili vermiştim. Elhamdülillah temiz çıktılar. Ben bu ara fazla hareket ettim sanırım bi kaç kosturmamiz vardi. Dikkat edeyim bari artık 😔
Merhaba canım
İnşallh daha fazla kısalmaz
Ablanda varsa sendede olabilir demiştim hatırlarsan çünkü bu genetikmiş benimde kuzenimde var mesela
Genel anesteZi altın yapılan bir işlem genelde 1 günde hastaneden çıkarıyorlar ama bazende 3-4 gün yatırdıkları oluyor
Cinsel ilişki kesinlikle yasak
Kabız olmak kesinlikle yasak
Kendi adıma konusuyum ayaga kalkmam kesinlikle yasak
Ağır kaldırmak eğilmez yasak
Ben 14. Haftada serklaj oldum ilk günden beri progestan kullanıyorum
Benim 35 mm ile dikiş atıldı hunileşmede vardı
Ama bende rahimağzı yetmezliği olduguna kesin tanı konuldu
Yani dikişim olmasa yine 20. Haftalarda dogum yapıcaktım
Dikişten hiç korkma 1 hafta kanama hafif ağrı oluyor sonra olmuyor
Geçmiş olsun canım özeldende konusuruz yine

Çok zor Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun benim de göz kapaklarıma vurmuştu kusmaktan zorlayinca ince siyriklar olmuştu göz kapaklarımda insallah bundan sonraki süreç kolay geçer

Kızlar merhaba,
Uzun süredir yoktum, bazılarınız hatirlar beni. Doktor kesin düşük yapacaksın dedikten sonra kendime gelemedim ve hesabımı dondurdum. Sonrasında ha düştü ha düşecek korkusuyla yaşadım, daha sonrasında da 7. Haftada bir bulantı kusma başladı ki hastanelik oldum, 4 kilo verdim. Benim geç döllenme olmuş bebeğim zaten hep bir hafta geri çıkıyordu, şu anki doktorum da doğum tarihini değiştirdi. Şu anda 16+1 deyim. Bulantılarım min düzeye indi, bir şeyler yiyip icebiliyorum artık. Sizi çok özledim 😍
Yaaa hep aklimdaydiniz
Çok çok sevindim her şeyin yolunda olduğuna ve geri döndüğünüze 🤲🏻🙏🏻😊💃🏼

Kızlar merhaba,
Ayy seni gördüğüme cok sevindim gercekten Allah'ım sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canm benim

Back
X