- 9 Ağustos 2023
- 563
- 619
- 23
- 29
Ayyy çok şükür. Senin oğluş da hayırlı olsun. Oğlan anneleriiii neyse ki yalnız değilimBebişle iyi olun da![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy çok şükür. Senin oğluş da hayırlı olsun. Oğlan anneleriiii neyse ki yalnız değilimBebişle iyi olun da![]()
Akıntı şuanlık yok enfeksiyonum ara ara oluyor çok su içiyorum geçiyorBen de aynısı oldu akıntım da var yarın alttan bakacak doktorum enfeksiyon var mi diye ağrıyla akıntı cok normal değil dedi bir bakalım dediakıntım yoğun benim yumurtlama dönemi gibi
Sağlıkla gelsin küçük prensHerkes rahat nefes alabilir erkek olduğu kesinleşti
Kordonu araya almış 10 dk uğraştık doktor kiz galiba bu kapatmış kendini kordonu almış dedi ben oynattım göbeği salladım kendimi bacakları açtı ortada küçük pipisierkekk
Tüm değerleri uzunluk vs normal sağlıklı şükürler olsun tek odaklandığım Allah biliyor kalbi beyni oldu iyice inceledi
Kolestrol için gitmiştim ama çok inceledi bebeği iyice , kolestrol trigliserid herkeste çok yüksek çıkar hiç önemli değil dedi
Akıntım ve ağrım var onun için yarın alttan bakacak ağda yapamamıstım açamadım yarın gidicem enfeksiyon olabilir dedi![]()
Evet canım önceki gebeliğimde ben gittiğimdede doktor öyle demişti çişini tutabilirsin ama suyu tutamazsın demişti boşuna evham yapıyorum heraldecanım benim bildiğim su gelmesi aynı çiş yapıyormussun gibi öyle yoğun akımtı gibi değil doğum yapan arkadaslarımız daha iyi bilirler ama su fışkırıyor resmen
Arkadaşım bebeğinden kalma ergopouchun 2.5 togunu verecek kış için iyi olur baya kalın dedi, içine sadece zıbın giydirip yatırırım diye düşünüyorum. ama günlük kullanımda içine zıbından fazlasını giydirecekseniz 1.0 tog yeterli diye biliyorum benAyy ben owlinin uyku tulumunu almak istiyorum ama kaç tog vs hiç bilmediğimden karar veremedim
VAlla dün uyuyacakken bi kelebek çırpınması gibi birşeyler oldu kızlara sordum bebek dediler ama bilemiyorum ki
Leo sen doğmadan her açıdan pipini görüp değerlendirdik affet bizi![]()
Ayy erkek bebiş geliyor bir tane daha12+2 gunlukken kiz gibi demişti doktor bugün kontrole gittik 17+1 olmuşuz ve bir ohlum olacak çok.net hersey ortada cikti![]()
Yok o da juno aldım diye paylaşmıştı. Ama bak senin paylaştığında ayak aparatı var sanırım nazlı onu çıkarmış ondan öyle duruyordur belkiEki Görüntüle 3301282
Senelerdir selin dereliyi takip ederim zaten bu yatağıda ilk oğluna kullanırken görüp ilerde bende alırım demiştim. İlk oğlunda kullandı şimdi 2.oğluna kullanıyor. Bugün bu storyi paylaşmış 3-4 aya kadar kullanılabiliyor yazmış deneyimlediği için kullanılabilir gibi görüyorum. Ekstrem iri bir bebek değilse
Acaba senin attığının ki başka bir marka mı muadil gibiGerçi nazlının muadil alcağını da sanmıyorum ama
![]()
EVet ondan olabilir veya bebik göründüğünden tosbikdirYok o da juno aldım diye paylaşmıştı. Ama bak senin paylaştığında ayak aparatı var sanırım nazlı onu çıkarmış ondan öyle duruyordur belki
Mochi alayım diyorum eğer lazım olursa elektrikliyi doğunca alayım diye düşündümKızlar gögüs pompası hangi markayı almayı düşünüyorsunuz?
Maalesef haftaya belli olacak. Kızlar günlerimi size anlatsam inanamazsınız. Ağlama, isyan etme, kabul etme, iyiye şartlanma, kötüye hazırlanma, kaldıramama, dua etme psikolojim o kadar kötü ki. O kadar zorlanıyorum ki. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Lansinoh elektrikli pompasını alacağım ama doğumdan sonra ihtiyaç durumuna göre almayı düşünüyorum.Kızlar gögüs pompası hangi markayı almayı düşünüyorsunuz?
Canım Allah yardımcın olsunMaalesef haftaya belli olacak. Kızlar günlerimi size anlatsam inanamazsınız. Ağlama, isyan etme, kabul etme, iyiye şartlanma, kötüye hazırlanma, kaldıramama, dua etme psikolojim o kadar kötü ki. O kadar zorlanıyorum ki. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
O sağım yapmıyormuş ama bebek emerken diğerinden basınçla akanı topluyormuş sadeceMochi alayım diyorum eğer lazım olursa elektrikliyi doğunca alayım diye düşündüm
Philips avent onunla aynı fiyata düşmüş şuan 2000den 1300e ondan alsam mı diye düşündümLansinoh elektrikli pompasını alacağım ama doğumdan sonra ihtiyaç durumuna göre almayı düşünüyorum.
Ne kadar kullandınız peki ben çalışabilirim yada dışarı çıkarken sağıp koyar mıyız acaba
Tercih sizin ben Lansinoh alacağım ihtiyaç olursaPhilips avent onunla aynı fiyata düşmüş şuan 2000den 1300e ondan alsam mı diye düşündüm
Ben lansinoh elektrikli iki pompalı aldımKızlar gögüs pompası hangi markayı almayı düşünüyorsunuz?