2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Dışarıyı geçtim ben aktif çalışıyorum hala 🤣🤣 Rabbim yardımcımız olsun 🙏🏻🙏🏻
Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏼 Çalışmayı göze alamadım ben ilk gebeliğimde çalışıyordum ve çok zorlandım o yüzden şuan çok iyiyim

Herkese merhaba kızlar bugün cinsiyet için tekrar gittim yok Allah yok göstermiyor sürekli kapatıyor kendini .Bacak arasında bir şey vsr ama kordon mu pipi mi emin olamadık .İşimiz detaylıya kaldı galiba :KK43:
Seninki çok utangaç galiba canım kız mı acaba 🥰

Sağlıkla gelsinler de halledilir merak etmeyin şimdiden bez stoğu yapın indirime çok giriyor sleepy molfix ve turco baby sürekli indirimde takip edin
Valla ben sadece 1 numara aldım. 2 numara falan da alsak mı acaba bilemedim

Genel anestezi altında vajinal yoldan girilip rahim ağzına dikiş atılıyor yani rahim ağzı duvarlarını birbirine yaklaştırıp açılması önleniyor bu şekilde bebeğin erken doğması engelleniyor. Dikiş atılması işlemine de serklaj deniyor. Ortalama 10 dk süren kısa bir işlem. Sonrasında doğuma yakın bir zamanda ortalama 37.hafta gibi dikişleri alıyorlar.
Benim de bu pazartesi dikiş atılacak.

Ben şimdilik sleppy aldım mavi olan arkadaşlarım onu önerdi . 2 . 1 TL kampanyası vardı o zaman almıştım baya ucuza
4 paket bezi 500 e aldım
Evet ya sleepy güzel. Ben alacağım zaman göremedim o kampanyayı ben de pure baby aldım

Back
X