- 27 Ağustos 2022
- 3.206
- 3.603
- 63
Allah hepimizin yardımcısı olsunDışarıyı geçtim ben aktif çalışıyorum halaRabbim yardımcımız olsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah hepimizin yardımcısı olsunDışarıyı geçtim ben aktif çalışıyorum halaRabbim yardımcımız olsun
![]()
Evet orada da varımMart grubunda var mısın canım
Seninki çok utangaç galiba canım kız mı acabaHerkese merhaba kızlar bugün cinsiyet için tekrar gittim yok Allah yok göstermiyor sürekli kapatıyor kendini .Bacak arasında bir şey vsr ama kordon mu pipi mi emin olamadık .İşimiz detaylıya kaldı galiba![]()
O grup baya aktif ya ara sıra bakıyorum ben deEvet orada da varım![]()
Benimde Mart gözüküyor ama Mart'ta doğuracağımı sanmadıgım için burdayımEvet orada da varım![]()
Bence burası daha aktif orda polemiğe girenler oluyorO grup baya aktif ya ara sıra bakıyorum ben de![]()
Valla ben sadece 1 numara aldım. 2 numara falan da alsak mı acaba bilemedimSağlıkla gelsinler de halledilir merak etmeyin şimdiden bez stoğu yapın indirime çok giriyor sleepy molfix ve turco baby sürekli indirimde takip edin
Hadi ya o kadar takip etmemişimBence burası daha aktif orda polemiğe girenler oluyor
Ben 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara aldım gerisi doğum sonrası duruma göre artıkValla ben sadece 1 numara aldım. 2 numara falan da alsak mı acaba bilemedim
İyi yapmışsın canım. Acaba hangi bezle başlarsak çocuk ona mı alışıyor. Memnun kalmayıp değiştirirsek bi sorun olmaz inşallahBen 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara aldım gerisi doğum sonrası duruma göre artık
Ben hap olarak kullanıyorum canımAyy gercekten mi içimi rahatlattın ne bilim bebeğin plesenta asagıda demişti ya bana dedim acaba omu etkiledi. İğne olarak mı kullanıyorsun sen hap mı
Yemezsem de bulantim artıyor maalesefSorma ya canım akşam acıkıyorum geç saatte yememeye çalışıyorum ama çok zor![]()
Ben şimdilik sleppy aldım mavi olan arkadaşlarım onu önerdi . 2 . 1 TL kampanyası vardı o zaman almıştım baya ucuzaİyi yapmışsın canım. Acaba hangi bezle başlarsak çocuk ona mı alışıyor. Memnun kalmayıp değiştirirsek bi sorun olmaz inşallah
Benim de bu pazartesi dikiş atılacak.Genel anestezi altında vajinal yoldan girilip rahim ağzına dikiş atılıyor yani rahim ağzı duvarlarını birbirine yaklaştırıp açılması önleniyor bu şekilde bebeğin erken doğması engelleniyor. Dikiş atılması işlemine de serklaj deniyor. Ortalama 10 dk süren kısa bir işlem. Sonrasında doğuma yakın bir zamanda ortalama 37.hafta gibi dikişleri alıyorlar.
Ben hem hap hemde iğneBen hap olarak kullanıyorum canım
Çok geçmiş olsunBenim de bu pazartesi dikiş atılacak.
Evet ya sleepy güzel. Ben alacağım zaman göremedim o kampanyayı ben de pure baby aldımBen şimdilik sleppy aldım mavi olan arkadaşlarım onu önerdi . 2 . 1 TL kampanyası vardı o zaman almıştım baya ucuza
4 paket bezi 500 e aldım
Siz yaptırdınız mıÇok geçmiş olsun![]()