2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bir kaç gecedir korkuyorum yani ben normalde hiç korkmam böyle korku vs yoktur çokta önemsemem ama içimde sürekli tetikte bisey var gibi gece uyanıp korkuyorum size de oluyor mu? Değişik bir his var
Bende de var 2 gecedir kötü rüya görüyorum

Kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissedebiliyor musunuz ? Ben 19. Hafta içindeyim daha hissedemiyorum. Hem biraz kiloluyum biraz hem de plasentam ön duvardaydı en son gittiğimiz kontrolde. Benim gibi hala hissedemeyen var mı :)
Hissediyorum ben ama hissetmemek de normal diye biliyorum seğirme atım kelebek çırpınır gibi içinde kayıyor gibi oluyor 🫠

Kesinlikle çok haklısın. Ben araştırırken alacağım sayfanın (astral baby) sertifikasına bakmıştım. gots+oeko tex sertifikasına sahipmiş o yüzden içim rahat. Bilgilendirme için teşekkürler 🌺
Ben de takip ediyorum astral baby ben de oradan alacağım

Kızlar yanlış anlamazsınız bir öneride bulunmak istiyorum. Ben tekstil mühendisiyim ve bebek - çocuk giyim üretimi yapıyoruz. Naçizane fikrim bilinmedik yerlerden öyle İnstagramdan falan baskılı ürün almayın. Bebeklerimizin çamaşırını bile yıkamak için özel deterjanlar alıyoruz , baskılarda kullanılan boyar madde inanın çok önemli ve sertifikasız ürünler çok ağır metal içermekte ve kansorejen yapıda. Düz şeyler ve ya nakışlı şeyler tercih etmeye çalışın . Baskılı ürünler almak istiyorsanız ve çok para vermek istemiyorsanız bunun en iyi alternatifi lcwaikiki. Ebebek de satılan bir çok markada da test falan yapılmıyor. Dünya genelinde tekstilde Hm ve marks and spencerın özellikle çocuk gurubunda çok ağır test standartları vardır ve lcwaikiki de bu standartları karşılamaktadır. Ya da şöyle söyleyeyim alacağınız ürünün etiketinde/fiyat kartında oekotex ve ya goats ibaresi bulunuyorsa baskılı ürünler alın.
Eki Görüntüle 3302100 Eki Görüntüle 3302101
Canım birşey soracağım dediğin sadece baskı olanlar için mi yoksa kıyafetin rengindeki kumaş içinde mi bu sertifikaya bakmak lazım. Bakıyorumda pek göremedim sertifika koyan site

Evet teşekkür ederiz bende isimli set aldım en güzel oradaydı 🙏🏻😊
Rica ederim 😊 Ben detaylı usg’den sonra sipariş vereceğim cinsiyeti değişenleri görünce cesaret edemedim 😂 Set ulaştı mı elinize

Kızlar anne bebek bakım çantası aldınız mı ? Aldıysanız hangi marka aldınız dikkat ettiğiniz bir özelliği falan var mı almadıysanız da araştırıyor musunuz :KK51:

Kızlar anne bebek bakım çantası aldınız mı ? Aldıysanız hangi marka aldınız dikkat ettiğiniz bir özelliği falan var mı almadıysanız da araştırıyor musunuz :KK51:
Ben Kraft aldım ama Zara’nın yandan çantası da gözümde kaldı

Eklentiler

• IMG_0033.webp
    IMG_0033.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 53
Back
X