2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bebişlerinizin hareketlerini hissedebiliyor musunuz ? Ben 19. Hafta içindeyim daha hissedemiyorum. Hem biraz kiloluyum biraz hem de plasentam ön duvardaydı en son gittiğimiz kontrolde. Benim gibi hala hissedemeyen var mı :)
Bn de sizin gibi 19. Hafta içindeyim ama hissetmedim.. sadece geceleri atardamar atıyormuş gibi pit pit oluyo ama o bebek hareketi mi bilmiyorum

Sleepy 5-6 ay boyunca kullandım sonra sızdırma ve pişik nedeniyle primaya geçtim🥴 önce prima premium care kullandım ama içeriği çok temiz olmadığı için sonra harmonieye geçtim uzun süre onu kullandım o da artık aşırı pahalı olduğu için molfix pure and soft denedim çok hoşuma gitti ondan devam ediyorum bebişe de onu kullanacağım inşallah😍 bir ara baby turco da denedim hiç beğenmedim, goonu çok tavsiye eden oldu onu da denedim beğenmedim.Hangi bebişe hangi bezin iyi geleceği maalesef deneyerek öğreniliyor o yüzden stok yapma taraftarı değilim yapmıyorum
pampers daha mı kaliteli oluyor? daha mı temiz içerikli? ☺️

Allah şifa versin canm ya vücudun su kaybetmesin git bi acile ishalde var diyordun git bence bi serum taksınlar bebeişte büyüdü artık halsiz kalırsın iyice
Teşekkür ederim canim evde var serum eşim takayım diyor ama o kadar korkar oldum ki iğneden abartisiz 20 kere damar yolu açtırdım bu hamilelikte. Olmazsa taksin bari 😏😏 heralde ben ara salgına tutuldum

Teşekkür ederim canim evde var serum eşim takayım diyor ama o kadar korkar oldum ki iğneden abartisiz 20 kere damar yolu açtırdım bu hamilelikte. Olmazsa taksin bari 😏😏 heralde ben ara salgına tutuldum
Bol su tüketmeye calış canm miden almaz ama minik için çabalıycaksın biraz . Doktoruna danış olmazsa taksın eşin susuz kalmayın

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar kuzenim misafirliğe geldi 4 aylık bebeği var erkek aşık oldum Allahım bu nasıl bir tatlılıktır bana demo oldu 🤣🤣 koklayıp duruyorum gülüyor sürekli masallah
Anne kucağı getirmişler onda duruyor uslu uslu kendini sallıyor aşağı yukarı
Ondan alırım otomatik almam 😍😍

Ben mecbur kan uyuşmazlığı iğnesi olucam mesela 😕
Bizde de var kan uyuşmazlığı. Ben 8. Haftamda çok yoğun kanama geçirdim onda oldum kan uyuşmazlığı iğnesini birde 24. Haftada olunuyormuş galiba.
Günaydin kizlar nasilsiniz🍓🍓🍓
Instagramda takip ettiginiz instamomlar var mi 😁 hani boyle hamile olan, bebegine aldiklarini paylasan indirimleri vs
Bana hic denk gelmiyor da varsa onerdiginiz takip edeyim kendimi uzay boslugunda hissediyorum😀
Obenley sayfasını severek takip ediyorum ben.
Canım birşey soracağım dediğin sadece baskı olanlar için mi yoksa kıyafetin rengindeki kumaş içinde mi bu sertifikaya bakmak lazım. Bakıyorumda pek göremedim sertifika koyan site
Aşkında kıyafet için de geçerli. Ben tüm kıyafetlere bakarak alıyorum. Ama baskı çok daha tehlikeli. Yazıyor aslında sitelerde açıklama kısmında.
Bence migie, ilk zamanlar için mont gibi olan kullanışsız olurmuş gibi geliyor bana. Bende migie Aldım.

Kızlar emziklerde philips avent in bi şeyini öneriyordunuz hangisiydi hepsi burada da indirim var da

Back
X