2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Psikolojim iyice alt üst oldu, 4 kere kustum, ishal desen zaten durmuyor. Artık dayanamiyor gibiyim, iki ay boyunca durduraksiz kusmustum zaten hastanede yaşadım 10 gün iyiydim, yine başladı. Ağlamak istiyorum aglayamiyorum bile, hep dua ediyorum ama dayanamıyor gibiyim kızlar. Rabbim bir an önce kalıcı sifami versin. Hiç güzel hatirlayacagim bir hamilelik gecirmiyorum, hani güzeldi hamilelik 🥺 çocuğuma bir lokma yemek gitmiyor, bir damla su. Elimden bir şey gelmiyor, çok çaresizim 😔

Bulundugun sehirde kadın doğum hastanesi var mı canım bir aciline gitsen nolur nolmaz şişlik ve ağrı var dersin baksınlar enfeksiyon ise belki hemen sıkılması gerekir doktor tarafından , için rahat eder
ya da doktorunun numarası yoksa hastaneyi arayıp alabilirsen ara bir sor
Canım istanbulda oturuyorum, akşama doğru biraz küçüldü gibi yine ılık bir duş aldım kaşıntı ağrı acı hiç bişey yok sıkılacak bı yer de yok kuzum inşallah sabaha gecer🙏🏻🌺

rennie tablet iyi geliyor her gece 1 tane atıyorum ağzıma yoksa sabaha kadar mahvoluyorum
Kuzum yarın doktora yazicam hem bu durumu hem idrar testi verdim onun sonucunu sorucam bide mide yanması işini daha cuma kontrolüm vardı herşey normaldi haftasonum nasıl böyle geçti öncesinde hicbiseyim yoktu😕

Psikolojim iyice alt üst oldu, 4 kere kustum, ishal desen zaten durmuyor. Artık dayanamiyor gibiyim, iki ay boyunca durduraksiz kusmustum zaten hastanede yaşadım 10 gün iyiydim, yine başladı. Ağlamak istiyorum aglayamiyorum bile, hep dua ediyorum ama dayanamıyor gibiyim kızlar. Rabbim bir an önce kalıcı sifami versin. Hiç güzel hatirlayacagim bir hamilelik gecirmiyorum, hani güzeldi hamilelik 🥺 çocuğuma bir lokma yemek gitmiyor, bir damla su. Elimden bir şey gelmiyor, çok çaresizim 😔
Çok geçmiş olsun canım Allah yardım etsin tüm şikayeti olan hamilelere 🙏🏻🙏🏻🌺😕

Valla hüngür hüngür ağladım az önce dertleşmek için yazıyorum size de. Eşim nöbetten geldi doğum acile sormuş bikac ilaç ve vitamin takicak, inşaallah şifa olur🤲
Stres yapma canım iyi olacaksın inşallah ay bugünlerde noldu hepimize böyle ya 🥹🥹 hepimiz hasta olduk dikkatte ediyoruz

Kızlar çok geçmiş olsun. İshal kusma salgını var kimi görsem ishal kusma ile acile gidiyor. Allah yardımcınız olsun 🙏🏼 Gerekli tedavi sonrası toparlarsınız inşallah 🙏🏼 Benimde 3 gündür sarıya yakın akıntım oluyordu bekledim geçmedi bir türlü o yüzden doktorun verdiği fitili kullandım inşallah şifa olur🙏🏼

Bu gün her yemek yedikten sonra fenalık geçiriyor gibi oluyorm resmen vucudumdaki tüm damarlar atıyor gözüm kararıyor bi tuhaf ya

Ebebek turu yaptık bugün biraz ama fiyatları yüksekti sarı etiketli ürünler indirimdeydi birde aradığım tulumu bile bulamadım çok karışıktı civil fiyat olarak daha uygundu yüksek ihtimal kıyafetleri civilden alıcaZ eksik olan varsa ebebeğe yönelcez gibi fiyat olarak hiç tatmin etmedi açıkcası uzun kollu zıbın bulamıyordum ordan onu aldım sadece birde üç çift çorap aldım Allah yardımcımız olsun😊

Geçmiş olsun iyi olursunuz inşallah bir acile gitseydiniz keşke enfeksiyona benziyor bu

Kızlar tuvalate çıkmanıza rağmen kasıklarınızda mesanenizde hemen bi idrar sıkışıklığı hissediyormusunuz ya hemen sıkıştırıyor beni bu durum çok rahatsız ediyor beni ya

Kızlar tuvalate çıkmanıza rağmen kasıklarınızda mesanenizde hemen bi idrar sıkışıklığı hissediyormusunuz ya hemen sıkıştırıyor beni bu durum çok rahatsız ediyor beni ya
Bende de var bir süre o çiş ağrısı kasiklarda kalıyor

Bende de var bir süre o çiş ağrısı kasiklarda kalıyor
Ayy evet ya nasıl idrar yanmasında insan huzursuz oluyor ya öyle huzursuzluk yaşıyorum resmen bazen hiç girmesem daha iyi girdikçe ardı arkası kesilmiyor küçük bir damla bile çokmuş gibi hissettiriyor son aylara dgru evden çıkamıcam hale gelcez gibi

Back
X