2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bana ozelde gittigim doktorum 12+1 de kiz dedi ben inanmadim cunku erkek hissettim hep ertesi gun baska bi ozele gittin vajinal bakti net erkek dedi simdi kesin erkek 20.haftada

Eklentiler

• Screenshot_20230904_154746_Gallery.webp
    Screenshot_20230904_154746_Gallery.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 68
Bana ozelde gittigim doktorum 12+1 de kiz dedi ben inanmadim cunku erkek hissettim hep ertesi gun baska bi ozele gittin vajinal bakti net erkek dedi simdi kesin erkek 20.haftada
Banada kiz dediler erkek çıktı bu gittiğimde sağlıkla sihhatle gelsinler minikler cin takvimine göre de kızdı ama yalanmis😀😀😀

Banada kiz dediler erkek çıktı bu gittiğimde sağlıkla sihhatle gelsinler minikler cin takvimine göre de kızdı ama yalanmis

Oyyy oğluşşş bacakların tatlılıgı 🥰 bu fotolarına bayılıyorum bacaklar tombul duruyor bebelerin çok tatlı geliyor 🙈🙈

Ben çok garip bir şekilde oğluma çok alıstım 🥹 şimdi kız deseler üzülürüm bu nasıl oldu nasıl bir aşk geldi içime bilmiyorum.. o pıt pıt hareketleriyle beni kendine deli divane aşık etti kova erkosuuu 🤣
Allam oğluş diye diye geziyorum sürekli aptallık etmişim evladın cinsiyeti yokmuş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻iyi ki erkek oldu iyi ki oğlan dediler bana onun nasibiymiş

Ben çok garip bir şekilde oğluma çok alıstım 🥹 şimdi kız deseler üzülürüm bu nasıl oldu nasıl bir aşk geldi içime bilmiyorum.. o pıt pıt hareketleriyle beni kendine deli divane aşık etti kova erkosuuu 🤣
Allam oğluş diye diye geziyorum sürekli aptallık etmişim evladın cinsiyeti yokmuş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻iyi ki erkek oldu iyi ki oğlan dediler bana onun nasibiymiş
Kova erkegi cok iyji olur ben cok seviniyorumm kova olmasina harikaaa

Yani delik zaten her bebekte doğuma yakın kapanmaz mı işin Aslı nasıl tam bilmiyorum ama öyle sanıyordum
Hayır canım bazen doğumdan sonra kapanan hatta kapanmayıp ömür bpyı öyle yaşmını sürdüren bile varmış ama ciddi bi durum olsuğunda ameliyatla kaptıyorlarmış

Kızlar biyerde bi yazı okudum down sendromlu bebekelrin anne karnında hareketi az olurmuş kas dokuları tam gelişmediğinden sanki benim kızım bugün anne ben sağlıklıyım dercesine devamlı tekmeliyor gün boyu üzüntümü anladı sanırım harket halinde böyle birşey duydunuzmu hiç?

Kova erkegi cok iyji olur ben cok seviniyorumm kova olmasina harikaaa
Bir kaç kiz arkadaşım kova erkeğinden çekti bana da ayyy kova mı olacak yaa dediler çoğu da anneye düşkündü erkeklerin 😅🤣 aman banane kızlar düşünsün ben doğru yönlendireyim de onu 🤭🤭

Yani delik zaten her bebekte doğuma yakın kapanmaz mı işin Aslı nasıl tam bilmiyorum ama öyle sanıyordum
Anne karnında her bebekte mevcut olan sağ ve sol kulakçıklar arasında kan geçişine imkan sağlayan açıklık var. Her bebek bu açıklık ile dünyaya geliyor. Doğduktan sonra da ihtiyaç kalmadığı için aldığı ilk nefes ile veya bir kaç hafta ile bir kaç ay arasında kendiliğinden kapanması beklenir. Bazı bebeklerde bu açıklık normalden daha geniş olur ve doğumdan sonra kapanmaz. Çoğunlukla çocukluk zamanı muayenede basit üfürüm veya şiddetli üfürüm olarak duyuluyor ve yine çoğunlukla bir şikayetleri olmuyor. Çok az bir oranda şikayeti olan çocuklarda oluyor. Eko ve EKG ile tanı koyuluyor.

Kızlar biyerde bi yazı okudum down sendromlu bebekelrin anne karnında hareketi az olurmuş kas dokuları tam gelişmediğinden sanki benim kızım bugün anne ben sağlıklıyım dercesine devamlı tekmeliyor gün boyu üzüntümü anladı sanırım harket halinde böyle birşey duydunuzmu hiç?
Ben hiç böyle birşey duymadım. Bu haftalarda bebeğin her hareketini hissedemeyebiliriz zaten ilerleyen haftalarda bebek büyüdükçe daha çok hareket hissedeceğiz bu hareketin down sendromu ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama araştırmak lazım

Hayır canım bazen doğumdan sonra kapanan hatta kapanmayıp ömür bpyı öyle yaşmını sürdüren bile varmış ama ciddi bi durum olsuğunda ameliyatla kaptıyorlarmış
Merhaba canım geçmiş olsun
Annem hep anlatır bana hamileyken gitmediği doktor kalmamış her gittiği doktor kalbi delik doğunca hastanede yatıcak ameliyat olucak diyolarmış hamileliği burnundan gelmiş hergün başka doktordaymış😞
Doğdugumda gerçekten kalbim delikmiş ama 3-4 ay içinde kapanmış tabi hep kontroller muaneler olmuş ama sonunda ameliyata gerek kalmadan kapanmış böyle olan çok kişi var umutsuzluğa kapılma inşalllah her şey güzel olucak

Bana ozelde gittigim doktorum 12+1 de kiz dedi ben inanmadim cunku erkek hissettim hep ertesi gun baska bi ozele gittin vajinal bakti net erkek dedi simdi kesin erkek 20
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Hislerin kuvvetliymis canım. Benim iki kızım da üçüncüye hamileyim hiçbir şey hissetmiyorum erkek diye düşündüm belirtileri felan farklıydı ama cuma günü kız olduğunu öğrendim hemde doktor yüzde seksen beş dedi

Back
X