ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel hissetmeniz ben hala kestiremiyorum hissedip hissetmediğimi :)
Banada kiz dediler erkek çıktı bu gittiğimde sağlıkla sihhatle gelsinler minikler cin takvimine göre de kızdı ama yalanmisBana ozelde gittigim doktorum 12+1 de kiz dedi ben inanmadim cunku erkek hissettim hep ertesi gun baska bi ozele gittin vajinal bakti net erkek dedi simdi kesin erkek 20.haftada
Banada kiz dediler erkek çıktı bu gittiğimde sağlıkla sihhatle gelsinler minikler cin takvimine göre de kızdı ama yalanmisBana ozelde gittigim doktorum 12+1 de kiz dedi ben inanmadim cunku erkek hissettim hep ertesi gun baska bi ozele gittin vajinal bakti net erkek dedi simdi kesin erkek 20.haftada
Bu sene erkek senesi gercektenBanada kiz dediler erkek çıktı bu gittiğimde sağlıkla sihhatle gelsinler minikler cin takvimine göre de kızdı ama yalanmis
Oyyy oğluşşş bacakların tatlılıgıBana ozelde gittigim doktorum 12+1 de kiz dedi ben inanmadim cunku erkek hissettim hep ertesi gun baska bi ozele gittin vajinal bakti net erkek dedi simdi kesin erkek 20.haftada
Bana 12 haftada kıza benzyor dedi doktorum 16. Haftada kesinleşti kızımız olcak çin takvimide kız yazmıştıBanada kiz dediler erkek çıktı bu gittiğimde sağlıkla sihhatle gelsinler minikler cin takvimine göre de kızdı ama yalanmis![]()
Ayy evet bacaklarini issirasim geliyoo daha buyuyunce daha da guzel gozukmuyo mu herseyyOyyy oğluşşş bacakların tatlılıgıbu fotolarına bayılıyorum bacaklar tombul duruyor bebelerin çok tatlı geliyor
![]()
Kova erkegi cok iyji olur ben cok seviniyorumm kova olmasina harikaaaBen çok garip bir şekilde oğluma çok alıstımşimdi kız deseler üzülürüm bu nasıl oldu nasıl bir aşk geldi içime bilmiyorum.. o pıt pıt hareketleriyle beni kendine deli divane aşık etti kova erkosuuu
Allam oğluş diye diye geziyorum sürekli aptallık etmişim evladın cinsiyeti yokmuşiyi ki erkek oldu iyi ki oğlan dediler bana onun nasibiymiş
Yani delik zaten her bebekte doğuma yakın kapanmaz mı işin Aslı nasıl tam bilmiyorum ama öyle sanıyordumistanbuldayım. Ney açık değil mi canım onu anlayamadım
Hayır canım bazen doğumdan sonra kapanan hatta kapanmayıp ömür bpyı öyle yaşmını sürdüren bile varmış ama ciddi bi durum olsuğunda ameliyatla kaptıyorlarmışYani delik zaten her bebekte doğuma yakın kapanmaz mı işin Aslı nasıl tam bilmiyorum ama öyle sanıyordum
Bir kaç kiz arkadaşım kova erkeğinden çekti bana da ayyy kova mı olacak yaa dediler çoğu da anneye düşkündü erkeklerinKova erkegi cok iyji olur ben cok seviniyorumm kova olmasina harikaaa
Anne karnında her bebekte mevcut olan sağ ve sol kulakçıklar arasında kan geçişine imkan sağlayan açıklık var. Her bebek bu açıklık ile dünyaya geliyor. Doğduktan sonra da ihtiyaç kalmadığı için aldığı ilk nefes ile veya bir kaç hafta ile bir kaç ay arasında kendiliğinden kapanması beklenir. Bazı bebeklerde bu açıklık normalden daha geniş olur ve doğumdan sonra kapanmaz. Çoğunlukla çocukluk zamanı muayenede basit üfürüm veya şiddetli üfürüm olarak duyuluyor ve yine çoğunlukla bir şikayetleri olmuyor. Çok az bir oranda şikayeti olan çocuklarda oluyor. Eko ve EKG ile tanı koyuluyor.Yani delik zaten her bebekte doğuma yakın kapanmaz mı işin Aslı nasıl tam bilmiyorum ama öyle sanıyordum
Ben hiç böyle birşey duymadım. Bu haftalarda bebeğin her hareketini hissedemeyebiliriz zaten ilerleyen haftalarda bebek büyüdükçe daha çok hareket hissedeceğiz bu hareketin down sendromu ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama araştırmak lazımKızlar biyerde bi yazı okudum down sendromlu bebekelrin anne karnında hareketi az olurmuş kas dokuları tam gelişmediğinden sanki benim kızım bugün anne ben sağlıklıyım dercesine devamlı tekmeliyor gün boyu üzüntümü anladı sanırım harket halinde böyle birşey duydunuzmu hiç?
Merhaba canım geçmiş olsunHayır canım bazen doğumdan sonra kapanan hatta kapanmayıp ömür bpyı öyle yaşmını sürdüren bile varmış ama ciddi bi durum olsuğunda ameliyatla kaptıyorlarmış
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Hislerin kuvvetliymis canım. Benim iki kızım da üçüncüye hamileyim hiçbir şey hissetmiyorum erkek diye düşündüm belirtileri felan farklıydı ama cuma günü kız olduğunu öğrendim hemde doktor yüzde seksen beş dediBana ozelde gittigim doktorum 12+1 de kiz dedi ben inanmadim cunku erkek hissettim hep ertesi gun baska bi ozele gittin vajinal bakti net erkek dedi simdi kesin erkek 20